16.6.2013

Nemon hakureissu

Jii! Olen niin innoissani, etten pysy edes nahoissani! Kerronkin Nemon haku jutskan.

Tänään lähdettiin kello 13:05 hakemaan poikaa kotiin! Nemo odottikin muutaman kaverinsa kanssa jo Riitalla. Mentiin sitten sisään ja kaapattiin Nemou ja Madde (sisko) mukaan Nemon seuraksi. Sisällä hoidettiin kaikki paperi-asiat ja saatiin pentupaketti. (mm. lelu, ruokaa, dami, pilli jne.) 
Vasemmalla Nemon juomakuppi ja oikealla lelu.
Vasemmalla pentudami ja oikealla Royal Canin-15kg ruoka!
Herkkupussit. Vasemmalla tikut ja oikealla palat.
Vasemmalla Koiran pentu-opas ja oikealla oranssi noutajahihna.

Vasemmalla ruuan mittaus kuppi ja oikealla Akmen-koirapilli.
Vasemmalla 4€ alennus ruokaan (saatiin kaks tälläistä) ja vasemmalla pentupelastusliivit.(itse ostetut, ei kasvattajalta)

Tuollaisia kamoja saatiin kasvattajalta! Oli kiva, kun saatiin paljon erilaisia tarvikeita kasvattajalta! Mutta juu, saatiin kamat ja lähdettiin kotiin päin. Nemo laitettiin eteen äidin syliin, että sain kivoja kuvia. Se matkalla kuuluva vikinä oli korvia raastavin ja sydäntä rikkovin ininä. Se oli kamalaa!


Nemo katteli ihanasti etupenkiltä ja vikisi.....




Kotoon tultuamme Nemo kävi heti ennen kotiin menoa pissalla, hiiieno poika! Tultiin kotiin ja Nemo katteli ympärilleen ja leikki leluilla, söi nukkui, pissasi ulos.... :D Ja juhuu! Nemo nosti ensimmäistä kertaa jalkaa pissatessaan.








Harjoiteltiin kans Istu-käskyä ja aikas sujuvasti jo menee! Olen niin iloinen riiviön puolesta, että se kotiutui meille, hahaa!



Tolleen se istahti kivasti! Oikein nätisti meni. Nyt Nemppa nukkuu tuolla keskellä lattiaa ja välillä juoksee unnissaan, näet ihanat unet! ^-^ Huomenna teen lupaamani postauksen Nemon ensimmäisestä kokonaisesta päivästä= herätys, ruokaa, ulos, leikkiä, jne.... Odottakaa innolla! :)

Kommenttia haluatteko videota/kuvia Nemon ruokinnasta? Teen siitä videon/kuvat jos saan kannustusta sen tekoon!

Loppuun lisäilen nopeasti huitaistun videon teille!

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti teillä tuo autossa vikiseminen loppuu kun ikää tulee lisää, sillä meillä Bella harrastaa sitä vielä tänäkin päivänä :D

    VastaaPoista