25.11.2014

Poneilua pitkästä aikaa sekä RiiriiRipa! (+LIGHTROOM)

Viimeviikon ridauksessa mulle oli jaettu Pilkku. Pilkku on siis semmoinen pilkukas heppa, just siinä ponin ja hepan rajalla. Ite en hirveesti tykkää Pilkusta, joten oltiin sitten vaihtamassa Maijan kanssa, että saisin Paironin. Käväsin kysymäsä Johkulta (eli meidän opettajalta), että saataiskohan vaihtaa, mutta vaihdossa mulle tarjottiin pitkästä aikaa Vade-ponia. Vade on siis aivan ihana vaaleanruskea poni, jolla menin viimeksi muistaakseni toukokuussa. Vadella oli ihan pehmeet kyljet, kun annoin pohkeita. Nosti laukan tosi kauniisti, vaikka pitikin muistuttaa raipalla ja silloin teki ilopukin, hassu poni! Nina neuvoi, että laitan pidemmät jalustimet, jotka toimivatkin tosi hyvin ja pystyin istumaan erittäin mukavasti kevyessä ravissa. Sitä vaan tässä kummastelen, kun videolla näyttää kovin pomppivalta tuo ravi, vaikka musta tuntui selässä, ettei pomppinut yhtään....

Kuva keväältä!


Tunnin tehtävänä olikin pysähdykset ja peruutukset. Tehtiin ensin käynnistä, jonka jälkeen ravista ja laukasta. Vade ei eka ollenkaan tajunnut (tai itse en osannut antaa oikeita apuja) peruutuksia ja hyöri ympäriinsä, kunnes ymmärsi peruuttaa. Vika laukannosto peruutuksesta oli ihan unelma, poni lähti niiiiin taitavasti eteen, että saa olla ylpeä. Yhdessä kohtaa tuntia, ko mentiin laukkaa niin ajauduttiin ponin kanssa vähän liian lähelle aitaa ja jotenkin oma jalka, vaikkei sitä videolta huomaakaan jäi aitaan kiinni ja ite heiluin sitten siellä satulassa. Ope vaan ihmetteli miten voi edes jäähä aitaan kiinni, jep sitä minäkin. (VIDEO) Kaikenkaikkiaan ihan superponi, tahtoisin uudestaan. Ainiin, ens viikolla me muuten mennään ilman jalkkareita ja tutum, sitä seuraavalla hypitään esteitää!



Eilen mulle oli tunnille jaettu Leo. Viime kerrallahan meni ihan surkeasti, se oli semmoinen spagetti joka ei kääntynyt minnekkään mihin olisin halunnut. Maijalla oli Ripa, joten vaihdettiin Maijan kanssa, koska hää tykkää hirmuisesti Leosta! Mä ainakin tykkäsin päätöksestä, kun sain mennä Ripallaaa! Herra oli tosi aktiivinen ja kiva heti alusta alkaen ja nosti ja piti tosi nätisti laukat. Tunnilla tehtiin semmoisia voltteja päätyihin. Ravissa meni tosi kivasti, pyöreitä voltteja, laukassa myös, vaikkapa videolle päätyi valitettavasti vaan ne viimeiset ja surkeat voltit... No jokatapauksessa, Ripa oli tosi hieno heppa ja sai olla tyytyäväinen tuntiin. Alla video ja sen alla pari uutta Lightroom-muokkausta. Redin om. (KLIKETIKLIK) neuvoi mulle uusia kikkoja Lr:llä muokkaamiseen ja tulikin pari tosikivaa kuvaa, tuossa Jerin omassa silmät erittäin liian tummat ja punaiset (?), muuten omaan makuun mukavat.





7 kommenttia :

  1. rentouta sun olkapäät ja kädet (harjoitus)ravissa, ihan paskajäykät :) auttaa kummasti koko istuntaan. mulla sama ongelma, jännitän hartiat harjoitusravissa, ja sit koko istunta vasta kuseekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! :) Juu, mulla tosiaan tuppaa ne aina jäykistymään ja sit istun kyyryssä :/

      Poista
  2. Voisit poistaa tuan kuvan.

    VastaaPoista
  3. Itllä on kyllä jäänyt jalkaa aitaan jumiin ja kerran polvi niin että viikon onnuin eikä hepan selkään ollut vähän aikaan menemistä.... Joten kyllä, aitaan voi jäädä kiinni ja siinä voi käydä pahastikkin. :)

    www.sagantaru.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tuossa muokatussa flattikuva-versiossa tausta on omaan maakuuni liian tumma, joka myös vääristää taustan värejä:/ Koiran kuonoa olisi voinut varjostaa varovasti, sillä nyt siihen on focusoitunut valo kummallisesti.

    VastaaPoista