21.1.2017

You should know you're beautiful just the way you are


She says, "Beauty is pain and there's beauty in everything."
"What's a little bit of hunger?"
"I could go a little while longer," she fades away

ps. vastatkee sivupalkissa olevaan kyselyyn!

4 kommenttia :

 1. huikeita kuvia taas! millä asetuksilla kuvasit noi kuvat mustasta koirasta? :) mitäs sun kuvauskalustoon kuuluukaan tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :)

   Nanon (musta) ja Nemon (ruskee) kuvat on molemmat suunnilleen tämmöisillä asetuksilla: ISO 100-200, aukko 2.8 ja suljinaika 800-1250 :) Pääasiassa iso oli 150 ja suljinaika 1000!

   Mun kuvauskalustoon kuuluu vielä samat kuin vuosi sitten eli Canonin 50D ja Sigman 70-200mm f/2.8. Nyt mulla on ollut haaveissa ostaa uusi runko, oon pohtinut 5D mark2 taitai... :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Eilen tais olla koko Suomessa noin upea sää�� Kuinka sulla on muuten mennyt lukiossa? Mist aineist tykkäät ja mistä et ja mitä numeroita oot saanu? On aina kiva lukea muidenkin lukion ekaluokkalaisten opiskelusta (:

  VastaaPoista
 3. Kiitoskiitos! Eilen oli kyllä tosi kiva sää, tänäänkin on ollu aika kiva sää. :)

  Mulla on mennyt näin yleisesti oikeen hyvin. Tykkään eniten varmaan lukuaineista psykologiasta, ruotsista, historiasta jaja uskonto oli kans ihanjees. Sit tietty nää liikka, musiikki jne on myös lemppareita. Oon saanu ysejä, kaseja pari seiskaa ja yks kutonenki on mahtunu mukaan. :D

  VastaaPoista