5.6.2014

Iso kasa treenikuulumisia (+pentuvideo)

TOKO-ja mahtuihan siihen videoon muutama temppukinSivulletulot alkaa menemään jo kiittettävän hyvin, välillä pitää korjata, mutta muuten Nemo tulee pätevästi sivulle. Videolla näkyy, kun otan askeleita ja niissä Nemo aina yrittää tehdä sen kieputuksen. Myönnän, ettei olisi pitänyt palkata kieputuksesta, mutta otettiin vielä videon jälkeen niin, etten palkannut siitä ja sitten se ei ottanut sitä kieputusta. Eikä se niissä viimeisissäkään klipeissä ottanut. Kaukokäskyt vähän niin ja näin. Joskus se pysähtyy hienosti, joskus ei. Eihän me olla ees hirveesti treenattukkaan. Nemo on aina reenatessa niin innoissaan, että usein se menee maahan, kun käsketään istumaan. Nemolle paras palkka on riehuminen ja sitä tehdäänkin sitten paljon. Loppujenlopuksi aikas pätevästi se osaa verrattuna siihen, ettei olla hirveästi treenattu.
AGILITYAgilitystä ei tarvitse sanoa, kuin yhden sanan; huippukoira. Nemo on saanut ihan hirveästi nyt vauhtia agiin kun vertaa meidän viimevuotisiin videoihin. Hypytän sitä 30cm korkeilla esteillä ja ne on oikein sopivia Nemolle. Tiukat mutkatkin alkaa luonnistumaan ja esteiden kierrot myös. Jospa kohta päästäisin lonkka-kyynär-ja polvitarkastuksiin ja siitä sitten kunnolla aloittamaan agilityä ja kisaamaan. Minähän tein koulussa keinun, vielä pitäisi tilata siihen se pinnoite ja laittaa se kiinni, että päästäisiin reenaamaan silläkin. Jokatapauksessa agility siis menee ihan superisti ja itse ainakin saan olla ylpeä tuosta hiskipiskistä.

PENTUVIDEOJa onhan mun pakko heittää tähän loppuun vielä noista ihastuttavista karvakasoista video. Muistakaapa heitellä kommenttia ja vinkkejä tai kritiikkejä Nemon agiliitelystä taikka tokoilusta. Otan kaiken mielellään vastaan. :)

3 kommenttia :

 1. Tuossa tokovideossa ei ollut kaukokäskyjä. Luoksetulon stopit on aivan eri asia, kaukot tapahtuu koiran ollessa makuulla, jonne ohjaaja sen jättää. Siitä vaihtoja. Eli ei luoksetulosta. Myöskään luoksetulon stopeissa koira pysäytetään avoimessa seisomaan, muissa seisomaan ja maahan. Vain toinen käsky sallittu, joko suullinen tai käsimerkki, ei molempia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, kiitos valaistumisesta :D kiitoskiitos, siis enhä mä tienny yhtään :D Pitääpä reenata nyt vaan yhellä käskyllä :)

   Poista
 2. Tuossa agivideossa estevälit ovat aivan liian lyhyitä. Eri esteiden välille pitäisi mahtua vähintään 5m, varsinkin suurella maxikoiralla pitää olla aikaa koota itsensä, sovittaa askeleensa ja saada silti hyvä reitti seuraavalle esteelle. Vaikka estekorkeus olematon olisikin. Hyppytekniikkatehtävät ovat asia erikseen, mutta niitä suoritetaan erilaisilla virityksillä ja koirakohtaisilla mitoilla.

  VastaaPoista