23.6.2014

Molskis-se uppos ja muutama informaationpoikanen

Kaikki varmaan näki uuden ulkoasun? Väsäsin photarilla tommosen yksinkertaisen bannerin, etsin koodit millä blogin reunat tommoisiksi pyöreiksi ja muokkailin kuviin varjot. Siinä ne päällimmäisenä muistuneet muokkaukset kaiken värinvaihtojen ja muiden lisäksi. Jospa nyt malttaisin pitää tätä ulkoasua hetkisen. Vähän meidän kuulumisia tähän ja pientä informaatiota tulevaa koskien. Mistäs sitä alottaisi.
Nemon kanssa oltiin viime viikolla pitkästä aikaa koirapuistossa. Äiti heitti meidät sinne, koska mentiin hiukan kauemmas. Otin ensin Nemosta kuvia pellolla, jonka jälkeen mentiinki puistoon. Kovasti ihmettelin, että puistossa ei ollut muita, joten tein Nemon kanssa pari ns. hyppyrataa puiston keskellä olevilla tukeilla. Kohta sinne kuitenkin tuli Dana-labbis, jonka kanssa Nemo paini ja juoksi ja Danan jälkeen Nalle-islanninlammaskoia. Vasta Danan lähdettyä alkoi Nalle ja Nemokin leikkimään.

Torstaina lähdettiin veneelle, jossa nukuin Nemon kanssa teltassa. Ekana päivänä paistettiin lettuja ruuaksi ja annettin Nemollekkin. Aamulla mun herättyä rekrytoin, ettei ollut ehkä maailman paras idea syöttää possulle kolmea lettua, koska se oli oksentanut telttaan. Ette voi edes kuvitella miten mukavaa on herätä haisevan oksennuksen vierestä, kun vielä puhelin lojuu siinä samassa oksennuksessa rikki menneennä. prkle. Noh, käytiin äidin kanssa tänään kuitenkin hakemassa uusi puhelin samalla ko ostettiin mulle muitakin vaatteita. Mukaan otettiin Nokian Lumia 630, joka on tähän asti osoittautunut muuten mahtavaksi, paitti ettei siinä ole etukameraa. Kaikki alla olevat kuvat on siis saaresta.

Ja vielä vähän meidän kesäpläneistä. Nemon kanssa ollaan lähdössä siis ylihuomenna koiraleirille Tampereen viereen, Akaalle. Leiri kestääpi sunnuntaihin ja aika neutraalia säätä on luvattu, sadetta ja pilvistä. Leirille on myös tulossa Tua ja Karkki ja tästä olenkin tosi innoissani, koska kauhea ikävä tuota tytyä koska nähtiin viimeksi huhtikuussa. (click) Meillä tulee varmasti olemaan tosi kivaa, koirillakin koska leirillä on paljon erilaisia koulutusta ja pitkästä aikaa päästään Nemon kanssa kiitämään kunnon agikentälle sitten viime vuoden.
Huomenna kans värjätään miun hiusset puoliks punasella, koska äiti ei anna värjätä koko tukkaa. Käytiin tosiaan tänään kaupoilla ja ostin Nemolle leiriruoaksi sitä samaa RC:tä ja herkuiksi myyjän suosittelemia Natural menun kana-riisi-lihanameja. Semmossia pehmeitä neliönmuotoisia. Samalla ostettiin se hiusväri, bikinit, bandeau ja sadetuulitakki. Sit vähän muita suunnitelmia. Eli, heinäkuun toisella viikolla oon menossa Miialla (kennel sniffens) hoitelemaan koiria viikoksi, jotenka sieltä tulee sitten kuvaa ja videota, kunhan ehdin. Kesällä on kokoajan niin paljon tekemistä, että pahoittelen vielä jos postauksien välillä on paljon taukoa, kerralla tulee sitten enemmän asiaa. :)12 kommenttia :

 1. Hauskaa leiriä! Mä kävin pentuna seurakunnan koiraleireillä, ja vaikka niillä oli niitä pakollisia leirijumalanpalveluksia ja iltahartauksia, niin ne oli ihan parhautta. Olin sairaan kade niille, jotka pääsi noille oikeille Kennelliiton leireille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hahah, voin kuvitella :D Oltiin Pepin kanssa kaks vuotta sit kennelliiton leirillä ja oli hauskaa :)

   Poista
 2. Hahah, voin vaa kuvitella sen tilanteen, jossa heräät oksennuksen vierestä. Naurattaa, vaikkei sais nauraa. Tosi kivoja kuvia olit taas ottanut. Hyvää leiriä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, naura vaan, se oli aika huvittavaa :D Ja kiitos kovasti, nyt on kiva kuvailla kun on kivat ilmat :3 Kiitos!

   Poista
 3. Millon sulla alkaa koulut? Elokuussa ainakin olen sinnepäin taas tulossa ja harkitsen noitten koirien mukaan ottamista :) labbis erkkari tais olla 6. Päivä niin silloin ainakin olisin helsingissä ja just tuli mieleen jos tulisin jo edellisenä päivänä, niin silloinhan me voitaisiin treffailla jos se sulle sopisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko ollut mulla 12 tai 13 päivä :) Ui vitsit, ko kuulostaa kyllä tosikivalta!! :) Mielellään tulisin treffaamaan, jos laitetaan lähempänä viestiä!

   Poista
 4. millekkäs leirille oot menossa? (: minkä yhdistyksen järjestämä?

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! :) Munkin puhelin meni rikki tässä pari päivää sitten, tosin ei ihan samalla tavalla kuin sun (:'D), tänään mennään hakemaan uusi. Hyvää kesää ja leiriä - ois kiva jos sitä itekkin joskus pääsis tollaselle koiraleirille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Ihan ku joku puhelimien rikkimenemiskuukausi. Kiitos kovasti kehuista, sinne myös hyvää kesää :) Oli tosi kiva leiri, siitä tulossa postausta!

   Poista