27.7.2014

Mitä me oikeesti ollaan tehty? (veneilyä ja kuumuutta)

Kunnon postausta viimeksi heinäkuun alussa, koiraleiristä. Missä on postaukset? No luonnoksissa tietenkin. Ollaan siis juhlittu, juhlittu, oltu veneellä ja vielä kerran juhlittu. Paljon tekemistä ja omistajan pääkään ei pysy mukana. (okei, kyllä se jotenkuten pysyy....) Jos me kuitenkin aloitettaisiin nyt kuitenkin sieltä parin viikon takaa. Eli, lisäsin kuvat sieltä Elisaaresta ja Gölisnäsistä (toissa postaus) ja niistä ei sen enempää. Niissä käymisten jälkeen mentiin vielä pariin saareen joista toinen oli Fagerö. Iso saari kera suuren hiekkarannan ja hirveen paljon murkkuja! Ja olihan siellä Nemolle kaks narttukaveriakin, nimittäin rotikka ja ruskea labbis. Oltiin siel sitten pari päivää jonka jälkeen mentiin meidän venekerhon saareen.




Ihan karmeessa tuulessa ja isotisot aallot mie siellä veneen etuosassa istuskelin ja pompin ilmaan, kivaa! Södergrund (=venekerhon saari) oli kuitenkin aikas lähellä ja sieltä on bannerinkin kuva otettu. Hirmuisoja aaltoja ja hienoja aaltokuvia, tykkään. Ja heh, uhmattiin Nempun kanssa tuulta ja tuisketta ja mentiin telttaan nukkumaan, ei lähteny teltta lentoon, höh, ois tuonut jännitystä. Njaa, lähdettiin seuraavana päivänä sit kotiin. Alla kuitenkin muutama kuva sieltä.





Ja tässä on hiuka yli viikon rakonen jollon ei ole _mitään muistihavaintoa mitä me tehtiin. Eiku käytiinhän me agiliitämässä sillon tiistaina (?) mutta siitä on tosiaan tulossa kuitenkin erillistä postausta. Sen verran sanon, että tuo poitsu on ruvennut pelkäämään puomia o.o Jännä sinänsä, koska ennen rakasti ihan ylikaiken. Nooh, sitten perjantaina leivottiin PALJON, lauantai aamuna mekko päälle, suolaisten leipominen ja kirkkoon lähtö. Jep, isoveljen rippijuhlat eessä, vieraita, kuummutta ja tiukkoja vaatteita, plääh! Paljon oli hyvää leivottu ja itse leivoin bebe-leivoksia. Hyvin meni koko päivä, pikkuserkut jäi meille vielä yöks ja Nemo meni hyvin lasten kanssa eli varsin hyvin onnistuneet, mutta kuumat rippijuhlat.



Sunnuntaina lähdettiin Kouvolaan jo valmiiksi maanantaita kohden juhlistamaan papan synttäreitä. Leivottiin leivoksia ja käytiin mettälenkillä Nemon kanssa. Papalla on siis suurensuuri piha kaukana _kaikesta jossa Nemo sai juosta vapaana ympäri pihaa. Pesin Nemon sunnuntaina ja toinen oli ihan reppana. Käytiin myös paljon uimassa papan uima-altaassa ja juhlapäiväkin meni hyvin, mitä nyt lapset riehuutti Nemoa ja toinen oli ihan väsy. Tiistaina käytiin maatilalla ja menin rapsuttelemaan yhtä eri rohkeaa pientä vasikkaa. Nemolla oli muuten hassu tapa nuolla sen vasikan korvaa, ihan ku koirienkin! :D





Keskiviikkona sitten lähtö vesille, kuvia ei löydy, joten niitä en voi laittaa. Tai, löytyyhän aina puhelimelta jokunen. (click click) Lauantaina mentiin juhlistamaan setäni synttäreitä Helsinkiin. Pelattiin, naurettiin ja syötiin, eli oli tosi kivaa. Sain myös 15-kuisesta ruskuaisesta uuden rakennekuvan ja on se kyllä mun mielestä niiin upea koira. Siitä kasvaa vielä hienompi kokoajan, tykkään ja paljon! Nyt ollaan kotona Nemon kanssa ja on väsynyttä ja uupunutta JA läkähtynyttä koiraa täällä. Just se tossa juo vettä miun väsäämä viilennysmantteli päällä. Tänään mennään tallille ja kuvaan tässä myöskin MyDayn goprolla. Huomenna ollaan ehkä menossa koirakavereiden kanssa ulos ja tiistaina on nyt iltapäivällä ainakin mätsäri. Paljon kivaa siis tiedossa, jospa mätsärissäki ei olis niin kuuma, ko nyt on ollut, ettei koira ihan läkähdy. Loppuviikosta pientä yllärijuttua, josta tulossa postausta myöhemmin. Tässä oli nyt tiivistettynä mitä ollaan tehty. Jos jotain jäi mieleen niin saa ja pitää kysyä. :)


15k!!! <3

4 kommenttia :

  1. Aivan ihania kuvia!!! Miten oot värkäkänny sen viilennysmanttelin Nemolle? Omalle koiralleki semmonen pitäis hankkii tai väsätä ite. Mut en haluais ostaa, ku ite tehty on halvempi ja siit saa sitte varmasti oikeen kokoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Itse just ajattelin tota tehdessä Nemolle tuon, ostettuna liian kallis. Otin jonkun vanhan pyyhkeen ja leikkasin sen Nemon mittaiseksi. Sen jälkeen leikkasin toiseen päätyyn molemmille puolille reiät, joista pujotin narun, ja tämä naru menee siis rinnan edestä ettei loimi tipu taakse. Mahan alle en vielä ole tarroja saanut ommeltua, mutta aikeissa on :) Ja sit kastan vaan veteen ja valutan/puristan liiat vedet pois ja laitan odgin päälle. :)

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon, kun kirjoitit miten teit ton. Itekki aattelin tollasta, kiinnitys systeemit oli vähän hakusessa. Nyt ei enään.

      Poista
    3. Jes, kiva kuulla että auttoi!!! :")

      Poista