9.2.2016

Valokuvapainoitteisuus + kuulumisia!


Olen viime aikoina miettinyt kovasti mitä teen blogin suhteen, kun ei ole muuta, kuin arkikuulumisia kirjoitettavana. Blogi on painottunut hirmuisesti valokuvauksen puolelle tässä viime viikkoina ja aion jatkaa sillä linjalla. Kamera on kuitenkin tosi kovassa käytössä ja tykkään hirveästi kuvanmuokkauksestakin. Ja luulen, että tekin tykkäätte useimmiten vain katsella kuvia? En toki meinaa sitä, ettei kuulumisia tule ja blogi jatkaa vain valokuvablogina, mutta näin ajan puutteen keskellä on hyvä julkaista näitä kuvapostauksia, joita tosiaan löytyy paljon. Miltä tämä kuulostaa? Aina kun jotain tapahtuu tulee silti samanlaisesti postauksia kuin ennen.



Nyt oli kuitenkin tarkoitus vähän kerrata mitäs on tapahtunut ja tapahtumassa. Alkukevät on mennyt hyvin harmaissa tunnelmissa, kun tänne Etelään on sattunut jatkuva vesisade ja jääkelit. Ollaan Nemon kanssa vedetty flipat varmaan kymmenisen kertaa jo eikä sora tiellä tunnu yhtään auttavan. Onneksi Nemo on fiksu ja sipsuttaa teillä, ettei koko ajan luista jalat alta. Jääkelien lisäksi meille ei kuulu paljoa mitään, tylsää harmaata arkea. Onneksi aurinkokin uskaltaa tulla kuvaan edes välillä.




Mutta toisaalta arki menee oikein hyvin. Itse pidän siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja menevät tietyn kaavan mukaan. Viime la käytiin Eevin ja Ninan kanssa lenkillä koirien kera. Hunnilauman lisäksi mukana oli Nila, koska sille on tulossa pentuja! Se meinaa siis sitä, että jos astutus on onnistunut tulee blogi täyttymään pentukuvista myöhemmin keväällä. Mentiin tosiaan mettään heittelemään dameja aikeina ottaa kuvia. Ilta hämärtyi kuitenkin aevan liian nopeasti, joten mitään kuvia ei oikein saatu. Lauantaina olisi tarkoitus kokeilla uudestaan.




Muita maita mullistavia asioita ei hirveästi ole tapahtunut, mutta pari on vielä. Hurttahuone lopetti blogiportaalitoiminnan kokonaan, joten en ole enään mukana Hurttahuoneessa. Leiriä koskien tuli myös pari probleemaa enkä valitettavasti pääse sinnekkään leiriavustajaksi. Olisi ollut kyllä kiva kokemus. HH:n portaalitoiminnan lopettamisen jälkeen itselle iski inspis ja pian paljastan varmasti uusia mukavia suunnitelmia. Siihen asti, Nemo lähettää kaikille pusut ja näiden iloisten kuvien myötä hyvää arjen jatkoa kaikille.







8 kommenttia :

  1. Oot kyllä ihan sika hyvö kuvaamaan, ihania kuvia siis! :D Ja tsemppiä sulle suunnitelmiesi kanssa ja niiden toteuttamisessa, odotan innolla mitä tuleman pitää! :))

    VastaaPoista
  2. Oho oot jo perustamassa uutta portaalia! Hh ilmeisesti jatkaa vielä, ilman vakituisia bloggaajia tosin, kuitenkin blogiportaalina. No, ei kai se toinen koirablogiportaali pahitteeksi ole. Nyt vain odotellaan mitä portaali sisältää ja mitä uusia juttuja sinne keksit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se toimintaa jatkaa, mutta ei nimenomaan blogiportaali-toimintaa! Enemmän tapahtumien järkkäämistä jne. :) Tähän mun omaan ei tule oikeastaan kuin haasteita, joten siltä kantilta ei kannata odottaa liikoja!

      Poista
  3. Ihania kuvia, varsinkin toi, missä Nemon lumiset tassut on ilmassa! :)

    Itseäni ei ainakaan ollenkaan haittaa, että blogisi menee valokuvapainoitteiselle linjalle. Sulla on monipuolisia ja hienoja kuvia, joita on kiva katsella. Mielenkiinnolla myös odotan, mitä Dogimania tuo tullessaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Alicia <3 Tuo kys. kuva jonka mainitsit on myös oma lemppari! :)

      Poista
  4. Tosi kivoja kuvia!:)

    Ei haittaa vaikka tulisikin enemmän kuvia. Kunhan postaat jotain aina välillä;D

    VastaaPoista