28.8.2016

"Koska meidän katolla on liikaa tilaa ilman sinua"

Viime aikoina lukion alettua on hommia tullut tuplasti joten a) valokuvaaminen ja b) bloggaaminen on joutunut jäämään hieman syrjään, vaikka Nemon kanssa onkin aktiivisesti ulkoiltu. Nemon kanssa ulkoilu auttaa irtautumaan lukioarjesta ja valokuvaaminen myös. Pitäisikin ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä ottamaan niitä kuvia tässä joku päivä. Lukio on kuitenkin lähtenyt mukavasti käyntiin ja nyt sain teillekkin kirjoitettua pitkästä aikaa. Varmaan kirjoittelen myös viime viikon ratsastuksista teille tässä, kun ehtisin.


Oltiin tosiaan eilen Nemon kanssa pelastuskoirien järkkäämässä mätsärissä. Viime vuonna oltiin siellä myös Ninan ja Sniffen kera. Tällä kertaa saavuttiin paikalle, ilmoitin Nemon sekä Aidanin varalta, että Saila ja Aidan eivät olisi ehtineet ajoissa paikalle. Ehtivät kuitenkin ja odoteltiin siinä hetki, ennen kuin kello olikin jo 12. Noh, muut kehät alkoivat, mutta isot eivät alkaneetkaan. Päätettiin nälissämme tilata pizzat ja ne saapuivat juuri, kun olin menossa kehään. Päästiin sitten syömään pizzaa Nempan kanssa.


Itse kehässä Nemo oli jotenkin ihan pihalla eikä keskittynyt yhtään, maassa oli jotain ihme sieniä joita se tuijotteli hirveän pitkään eikä oikein malttanut. Ravi meni ihan hyvin, joskin ei yhtä hienosti, kuin ollaan reenattu. Saatiin sininen ja mentiin tosiaan sitten syömään. Säästin Nemolle reunapaloja ja toivoin, että se innostuisi edes vähän niistä. Backupsiksi otin sitten dentastixin palasia myös mukaan kehään. Syötiin siinä sitten pizzat, Aidan sai punaisen ja pian alkoikin nauhakehät.



Nauhakehissä oli about 12 koiruutta ja päästiin sitten pian ravailemaan ja seisomaan. Nemo keskittyi vähän paremmin, mutta oudosti piippaili ja vilkuili ympärilleen. Veikkailin, että olisi ollut juoksuinen narttu lähellä, mutta tuo piippailu oli jotenkin erilaista. Se meni sitten kyllä toisaalta ohi pian. Tuomari otti neljä jatkoon ja oltiin niissä mukana! Siinä ravailtiin ja tuomari sijoitti kolmannen ja neljännen. Vielä jännitettiin ja meille annettiin ykkösen ruusuke. Nemppa tsemppasi kyllä tosi hienosti loppuun, vaikka oli tajuttoman kuuma auringossa. Hieno ruskuainen!



Aidan voitti hienosti punaiset ja oltiin yhdessä bis-kehässä. Seisotusta jatkui aivan tajuttoman kauan ja multa meinasi loppua namitkin, vaikka olin täyttänyt taskut täyteen niitä, heh... Nemo malttoi alussa hienosti ja sehän malttaa hyvin kauan, mutta kun seisotusta oli oikeasti jatkunut liian kauan niin alkoi ruskuainen jo hieman kyllästymään. Piipaili ja istui, kaiken lisäksi aurinko porotti suoraan sitä kohden. Ei päästy jatkoon, joten ruskea sai ansaitusti kaikki loput namit ja kehuja. Joi koko kupillisen vettä (ei huolta, kupillinen ei ollut kovin iso) ja rauhoittui varjoon makaamaan. Aidan vei hienosti shown ja oli vielä BIS1!


Otettiin parit kuvat ja suunnattiin repun, liian painavan häkin ja kassin kanssa kohti kotia sitten. Kotona Nemo suuntasi uima-altaaseen porskuttelemaan ja asettui pian nukkumaan. Oli kyllä pitkä ja kuuma päivä, mutta sen arvoinen. Nemppa tsemppasi alusta oikein hienosti kunnes voimat loppuivat. Kiitos kovasti Sailalle seurasta ja pizzakaverista! Mätsärissä oli kuvaajakin, mutta halusin jo tämän postauksen vihdoin kotiin joten kuvat tulevat hieman myöhässä!



2 kommenttia :

  1. Kun olet käynyt ruotsinkielisen peruskoulun, niin miten on lukion laita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukio on ihan suomeksi, mulla on enää vaan pitkä ruotsi, joka tuntuu tosin tosi helpolta. :D

      Poista