22.10.2016

You bring me back to life
Syyslomaksi suuntasin kohti Kokkolaa. Noora laumoineen muutti sinne kesän lopussa ja oltiin jo plänäilty pitkään, että menisin sinne esim. syyslomalla. Meillä on kivasti viikon kestävä loma, joten tässä ehtii hyvin tehdä kaikkea. Olen tosiaan nyt junassa Seinäjoen kohdalla menossa kotiin ja kirjoitin tämän postauksen torstaina! Kerrataanpa nyt kuitenkin vähän mitä kaikkea ehdittiin tekemään Nooralla.

Maanantaina saavuin Kokkolan juna-asemalle neljän jälkeen ja Noora sekä heidän uusi Roosa-pentu tulivat vastaan. Oli kyllä aivan ihana nähdä pitkästä aikaa Nooraa ja pentunenkin oli oikein rohkea ja suloinen kaveri. Käväistiin sitten mustissa ja mirrissä, josta mentiin kaupan kautta Nooralle. Siellä odotteli iloinen lauma ja oli ihana nähdä Reneä, Royta ja Riimiä pitkästä aikaa. Lähdettiin siitä pian hämärän tullessa sitten mettälenkille koiruuksien kanssa. Vähän meinasi pimeä yllättää, mutta selvittiin kuitenkin valojen voimalla takasin. Tuollahan on ihan Nooran talon lähellä nähty susiakin, jännää!

Tiistaina lähdettiin koko lauman voimin kohti Kalajoen hiekkasärkkiä. Noora esitteli vähän heidän kodin lähialuettaan ja sain vähän hahmotettua jopa missä mentiin. Saavuttiin sitten hiekkasärkille ja näky oli kyllä aivan upea. Ihana sää ja koiruudet sai juosta vapaana, oli kyllä aivan superia. Roy joutui tosin olemaan hihnassa, kun sillä on niin kovat riistavietit. Sai sekin sitten yhdessä kohtaa vähän rallitella. Tuolla tuli tosi kivoja kuvia ja kerrankin olin itsekin tyytyväinen kuviin!

Illemmalla mentiin Royn nose work treeneihin. Kyllä herra tykkäsi ja heilutti häntää kovasti, kun sai etsiä ja haistella. Oon yrittänyt katsoa jos pääsisi Nemonkin kanssa testaamaan tuota, koska se varmasti tykkäisi myös hirmuisesti. Illemmalla muokattiin suuri kasa kuvia ja katsottiin leffaa. Päivät meni Nooralla ihan tajuttoman nopeasti, kun oli niin kivaa. Tuonne Kalajoelle olisi tosi kiva päästä esim. kesällä sillain, että ottaisi mökin sinne. Siellä oli paljon muutakin kivan näköistä tekemistä.

Torstaina nukuttiin myöhään ja lähdettiin mettälenkille päivällä. Oli aivan ihana sää, mutta kuvista ei tullut yhtä hyviä, kuin tiistaina koska aurinkoa tuli ärsyttävän rakoilevasti metsässä. Kierrettiin kuitenkin sieltä lenkki ja mentiin sitten Nooralle. Uudistettiin suuresti Nooran ulkoasua ja tehtiin esim. uudet kuvakkeet koirien esittelysivuille. Tehtiin vielä ruokaa ja siirrettiin päivän kuvia. Tästä suunnattiin pikkuhiljaa kohti Kannusta ja siellä Riimillä oli palvelutalolla karvakaverit visiitti. Sen jälkeen oli Renellä ja Riimillä aksareenit. Meni oikein hyvin ja illalla Nooran sisko tuli vielä Nooralle. Katottiin taas leffaa ja siitä sitten nukkumaan.


Tänään aamulla herättiin kasin maissa ja soitin sitten siinä aamulla Fagerängiin josko siellä olisi vapaita aikoja perjantaille. Saatiin aika ja mennään sitten perjantaina Maijan kansssa kahden tunnin itsenäiseen maastoon. Ihan huippua päästä menemään issikoilla! Syötiin aamupalaa ja käytettiin koirat ulkona josta pienen kiiruksen kera lähdettiin ajelemaan Kokkolaan juna-asemalle. Aika viime minuuteille meni, mutta ehdittiin hyvin. Sanoin heipat Nooralle, oli kyllä aivan ihanaa nähdä pitkästä aikaa. Super loma oli ja parasta seuraa! 


10 kommenttia :

 1. Oli nii kivaa ku kävit. On mulla ihana ystävä! <3
  Ens kuussa nähää ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia colliepupsista, suloinen merle <3 Tosi ihania kuvia muutenkin :)
  Miksi Nemo ei ollut matkassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roosa on kyllä tajuttoman söpö! :D Ja kiitos kovasti!

   Nemo ei tuu juttuun urosten kanssa niin se sai jäädä kotiin...

   Poista
 3. Vitsi mitä hyppyjä Roylla :D Kivan maisemat kuvailla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roy on kyllä mahtava :D Ja jepp, oli ihan tajuttoman upeeta :)

   Poista
 4. Ei kyllä noista rantakuvista uskoisi, miten pitkällä vuosi jo on! Hienoja kuvia ja suloisia koiruuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niiin... Oli aivan mahtavaa, kiitos paljon <3

   Poista
 5. Hirmu päheitä kuvia! Terveisin vähänkö kade :D

  VastaaPoista