18.3.2017

Linkattujen blogien parhaimmistoa

Tässä pienen tuskailun jälkeen päätin, että valitettavasti tällä kertaa kaikki blogit eivät saakkaan esittelyjä. Ne vain venyivät ja venyivät ja olisin joutunut tekemään varmaan kolme erillistä postausta vielä, johon olisi mennyt ihan tajuttomasti aikaa. Siispä avasin kaikki jäljellä olevat blogit omiin välilehtiinsä ja valitsin sieltä muutamat, jotka saavat esittelyt. Nämä olivat blogeja, jotka mielyttivät silmää joko ulkonäöltään, sisällöltään tai kuviltaan. Ensi kerralla muistan olla viisaampi enkä lupaa, että arvostelen kaikki blogit. Tyhmänä en ihan tajunnut sitä urakan määrää, mikä niitä arvostellessa tulee.Toiveesta todeksi-blogi kertoo kahden aussien, 3v Ilon ja 4kk Hupin elämästä. Ruudun takana on 25v Jenny ja Hupi on myös Ilon pentu 2016 lopulla syntyneestä pentueesta. Jennyn sanoin: "Pitkästä pennun odotuksesta pentuarkeen ja sieltä kohti aikuisuutta. Arkea, retkiä, reissuja, harrastusmaailmaan tutustumista, treeniä, kisaamista, onnistumisia, epäonnistumisia, treeni-intoa, treeniähkyä, suurta rakkautta ja iloista yhteiseloa. Ilon pennut, joista yksi tuli meille ja alkoi kahden aussien arki."

+Hyvin luettavaa tekstiä, jota oikeasti jaksaa lukea enemmänkin.
+Postaukset tosi mielenkiintoisia, varsinkin pentuihin/Hupiin liittyvät
+Hyvät ja kattavat esittelysivut, myös Ilon pennuilla
+- Ulkosussa kivat värit, joskin olisi kiva jos Hupikin olisi bannerissa!
+Kalenteri kätevä ja ajankohtainen (!)
+Tunnisteet hyvin laajat, muttei kuitenkaan turhia tunnisteita, mikä on iso plussa
+Hyvä postaustahti
+Hyvälaatuisia kuvia sekä pari videota bongasin myös

Miinuksia en edes löytänyt muuta kuin tuo, jonka mainitsin bannerista. Tajuttoman hyvä blogi ja suosittelen kaikkea lisäämään tämän!


"Koiramaista elämää ja touhuilua. Pääosassa porokoira Riku ja taustalla joukko muita muuttujia. Aktiivista tokon harrastamista, uusien temppujen opettelua ja monien muiden koiraharrastusten testailua. Kirjoituksista vastaa Liisa, tällä hetkellä toista vuotta eläintenhoitajaksi opiskeleva kennellinjalainen." on blogin kirjoittaja Liisa kirjoittanut sivupalkkiin. 

+Pentuja! Aivan huippua seurata aina blogia, jossa on jotenkin pentuja mukana.
+Aivan mahtava ulkoasu, rauhallinen ja värimaailma on upea
+Hyvälaatuiset kuvat, jotka on sommiteltu kivasti postauksiin
+Hyvin selkeä sivupalkki, joka on myös hyvässä järjestyksessä
+Muutenkin hyvin selkeä ja rauhallinen blogi
-Hieman hidas postaustahti (mikä minä olen arvostelemaan, köh...)
-Koirien esittelysivut ei näy (nykyisellä tililläsi ei ole oikeutta tarkastella tätä sivua?)

Oikein hyvä blogi yleisesti jos vähän hidas postaustahti ei häiritse. (olen itse oikeesti niin hyvä arvostelemaan, kun vilkaisee mun blogin postaustahtia eli ehkä pitäisi olla hiljaa...) Kuvat kuitenkin erittäin kivoja ja muutenkin hyvin selkeä ja siisti blogi. 


Sivupalkissa lukee näin: "Neljän kääpiöpinserin touhuiluja ja harrasteluja runsain kuvin varustetuissa postauksissa. Blogin päätähtinä pyörii Bella (-12) ja Bitti (-16). Bella toimii superluotettavana karvakaverina ja agilitykaverina ja pikkuisesta Bitistä on haaveissa muovata harrastuskaveri agilityn kisakentille sekä näyttelyihin! Kicky ja Tuutikki ovat menossa mukana lenkkikaverien muodossa. Kickyn kanssa tehdään myös kotitokoa ja doboa kotikoirana olon ohessa." Kääkkäkompania blogi on jo kolme vuotta vanha, mutta postaukset ovat hyvin kiinnostavia edelleen. Kuvat ovat harkiten otettuja ja blogin värimaailma on aivan ihana.

+Ihana pastellimainen värimaailma
+Vauhdikas, mutta yksinkertainen banneri
+Uniikki nimi!
+Kivoja yksityiskohtia paikoiteillen (esim. teksti bannerissa, postausten otsikoiden varjostukset jne.)
+Erittäin hyviä kuvia, joita ei ole ollenkaan liikaa, vaan postauksiin on valittu parhaimmat
+Kivan paljon tunnisteita, jotka eivät kuitenkaan ole turhia (+hyvä, kun kaikki ovat saman kokoisia)
+Hyvä kuva-teksti-suhde postauksissa ja mielenkiintoisia postauksia
+Erittäin hyvät, kompaktit esittelysivut!

Taaskaan ei sattunut silmiin miinuksia, oikein hyvä blogi, jossa erinomaisia kuvia ja mahtavia postauksia!"Eksyit koirablogiin mikä käsittelee saksan pienpystykorva Ruusun elämää, joka on kotoisin Pienenpolun kennelistä. Nykyisin tämä musta neiti asustaa Jyväskylässä perheineen.
Sillointällöin blogiin vilahtaa perheen kaksi muuta koiraa joista toinen on Ruusun upea tytär Elli. Poppoomme ainoa uros on taka-alalla, mutta vierailee blogimaailmassa aina kun mahdollista.
Kirjoittajana toimii 1996 syntynyt tyttö joka tottelee nimeä Jessie." Tassujen taikaa-blogi antaa aivan mahtavan ensivaikutelman, kun sen avaa ensimmäisen kerran. Ulkoasu on ihana tyyliltään ja samaa violettia väriä näkyy monessa osassa blogia.

+Paras ulkoasu mitä olen hetkeen nähnyt
+Värit toistuvat upeasti blogissa
+Sivupalkki täynnä, mutta kuitenkin selkeä
+Hyviä kuvia, jotka on sommiteltu kivasti
+Hyvä postaustahti
+Selkeät esittelysivut, joissa tiedot kätevästi taulukoissa
-Tunnisteet hieman vaikea huomata blogin alaosasta
-"ylös"-nappi hieman liian suuri/häiritsee esim. postauksen lukemista, kun kuvake ponnahtaa esiin
Lohdunkantajat-blogi kertoo kahden koiran elämästä, 4v Nori ja kohta 2v Nuutti. Olen ennenkin lukenut Jonnan blogia, mutta nyt alkaessani tutkimaan tätä tajusin, että kenen blogi tämä onkaan. Jonna on joutunut kokemaan monta liian nuorten koirien menettämistä ja blogia on mielenkiintoista lukea, kun katsoo miten tämmöisestä voikaan päästä yli. Vaikka postaustahti onkin viime aikoina ollut hyvin hidasta, on vanhempiakin postauksia kiinnostavaa lukea.

+Aivan tajuttoman hieno ulkoasu, joka myös hyvin selkeä
+Upeita kuvia, mikä on minulle yksi pääasioista blogeja lukiessa
+Hyvää, luettavaa tekstiä!
+Koirilla hyvät esittelysivut
+Niin ihanan selkeä sivupalkki
-Harmi, että postauksia tulee niin harvoin ja viime postauksestakin on aikaa, harmi ettei ole tullut hetkeen, koska tämä blogi on oikeasti erittäin hyvä!

Ei mitään muuta huonoa, kuin ainoa harmittava asia on, ettei postauksia tule. Aivan mahtava blogi ja suosittelen ihan jokaiselle!

2 kommenttia :

 1. Kiitos linkeistä, etsinkin täydennystä lukulistaan! ❤ Näki, että tämän eteen oli nähty vaivaa, eikä vain kopioitu blogin omaa esittelytekstiä!
  viimakoiruus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees ihana kuulla, että joku sai tästä uutta luettavaa! :)

   Poista