28.7.2017

I promise we'll take the world to its feet



Ollaan puuhailtu Nemon kanssa aika paljon tässä loppukuusta, joten en ole oikein kerennyt kirjoittelemaan blogiin. Lähdettiin viime viikolla extemporee tiistaina Kuusankoskelle mun papalle. Nemo nauttii ihan sairaasti tuolla olosta, koska heillä on takapihalla nurmikkoa jossa voi rällätä. Oltiin siellä ti-pe ja siinä ajassa kerettiin tehdä vaikka mitä. Keskiviikkona käveltiin reilu 15km lenkki Kouvolaan Veturi-kauppakeskuksella ja takasin ja torstaina mentiin Kouvolan toiselle puolelle mökille. Siellä oli vielä triplasti enemmän tilaa, joten ruskuainen pääsi hienosti juoksentelemaan ympäriinsä.


Syötiin siellä ruuat ja syömisen jälkeen menin Nempan kanssa vielä käppäilemään. Siinä sitten istuin kuistilla ja kuulin molskahduksen niin eräs oli hypännyt uimaan uima-altaaseen. Papalla on tosiaan tuolla mökillä ihan iso ihmisille tarkoitettu uima-allas, johon Nemo päätti mennä uimaan. Ei hajuakaan miten se oli sinne pompannut, mutta pois tuleminen olikin vähän hankalampaa. Siitä suunnattiin takaisin Kuusankoskelle ja perjantaina lähdettiinkin Nempan kanssa takaisin kotiin. Juna oli kivasti 70min myöhässä, mutta selvittiin kuitenkin illasta kotiin.

N viime kesänä, 10/2016


Viikonloppuna käväisin taas viemässä Miian koiria ulos, Miialle tullut reilu nelikuinen westiepentu Gina kasvaa ihan hurjaa vauhtia. Meidän ekat pentunäyttelyt on varmaan 8.10 Hyvinkäällä! Nyt pitäisi vaan alkaa treenaamaan ja pitää kans käydä parissa mätsärissä skidin kanssa. Sunnuntai ja maanantai oli kuumat päivät, joten pääasiassa tsillailtiin Nempan kanssa. Tiistaina suunnattiin kohti Suomenlinnaa, ensin bussilla Helsinkiin ja siitä lautalla Suomenlinnaan. Kierreltiin ympäriinsä kivassa pienessä sateessa, mutta olipa ainakin väsynyt poika kotona illasta.


Eilen suuntasin aamupäivästä kohti Helsinkiä kameran ja parin objektiivin kanssa. 50D, 50mm ja kittiputki sai uuden kodin Sandralta. Oon miettinyt kauan uuden kameran ostoa ja mulla on ollut vaihtoehtoina 6D, 7D2 ja 80D. Siispä 50D "sai uuden kodin" Sandralta ja vein sen sinne eilen. Takasin tullessa junat oli taas myöhässä, tällä kertaa henkilövahingon takia. Suunnattiin suoraan siitä Verkkokauppaan, josta haettiin uusi kamera ja se on siis Canonin eos 80D. Kääntyvä näyttö, uusi teknologia kamerassa ja hyvälaatuinen video vetivät puoleensa.

N myös viime kesällä


Runko pääsi heti testaukseen tänään aamulenkillä ja voi, että miten hyvälaatuista videota sillä saa. Kuvia en oikein saanut otettua surkean sään takia, mutta videossa automaattinen tarkennus oli aikas täydellinen. Kuvaan varmaan maanantaina tällä heti Mydayn, että pääsee testiin. Sunnuntaina suunnataan Maijan kanssa Takkulaan kuvaamaan ja katsomaan tuntiratsastajien mestaruuksia ja sinne uusi runko pääsee myös heti käyttöön. Maanantaina alkaa myös samalla syyskausi ratsastuksessa ja nyt saa taas ratsastusvideoitakin. Tiistaista perjantaihin olen Tualla käymässä ja kahden viikon päästä alkaakin jo koulu. Tässä kuitenkin kuulumiset tältä kertaa. :)


4 kommenttia :

  1. Teillä on ollut kivasti menoa kesällä! Ois ollu kiva tavata kun olit täällä päin papallasi, mutta jospa ensi kerralla (ilmoittele kun olet tulossa?)? Itse olen niin paljon töissä että ei sen jälkeen oikein muuta jaksa kuin katsoa Netflixiä joten koira(t) vähän tässä kärsii mutta kohta loppuu onneksi duunit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me ollaan kyllä puuhailtu olan takaa...

      Ja eikäää! Vitsi, kun olisin tajunnu. Mulla oli kyllä päivät tosi täysiä siellä, mutta olisi ollut kyllä kiva nähdä. Ilmoittelen ensi kerralla :)

      Poista
  2. Eos 80D on kyllä todella kiva! Itse päivitin 40D:n juurikin tuohon malliin jouluna, ja se oli mainio ostos. Saat varmasti paljon irti tuosta rungosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää vaikuttaa kyllä aivan mahtavalta! Video on ihan mahtavalaatuinen ja näin :)

      Poista