28.7.2013

Arvontapalkintoja, tilauksia, videita ja Madde!

Tiistaina kun tulin tallilta ja menin kotiin toi sitten vanhemmat postit kotiin. Mukana oli mm. kaksi flattiviestiä ja minun voittama palkinto lemmikinomistajanpäiväkirja-blogista. Palkintona oli luu, punkkipihdit, pallo ja beessejä kakkapusseja. Harmi, ettei oltu 1-voittaja, ei saatu tällä kertaa vesilelua.

Tuli niin kauheat kuvat palkinnoista, etten kehtaa laittaa niitä tänne. Kaiken lisäksi en edes löytänyt palloa, mihin lie Nemo on sen "piilottanut".

Alla on kuitenkin kuvia eileseltä, fikst arvaa mitä silloin tapahtui. Alkuun pahoittelen mm. keskeneräistä ulkoasua ja kuvien reunuksia, niitä ei saa pois!

Madde, Leverpaté


Nemon mielestä tytöt on pelottavia
















Madde oli siis käymässä meillä Riitan kanssa ja Riitta rokotti Nemon, eli Nemo sai siis ekat rokotukset. Otettiin myös seisotuskuvat molemmista (alempi on Madde, ellei tunnista.) Kokeiltiin kans miten Nemo suhtautuu riistaan ja sinne se riista olisi ilman valvontaa mennyt parempiin suihin.



Alla esittelykuvat Musti&Mirri ostoksista. Ostin siis 10€ lahjakortillani, mutta kun ala-tilausraja on 15€ niin piti ostaa jotain muutakin, niin otin sitten herkkuja ja vesilelun. Panta ja hihna oli alennuksessa ja sain ne kympillä. :)

Rukan hihna

Rukan panta (koko L)

Vesilelu

Kiitos-herkkuja

Alla myös Tempusta tehty muistovideo ja tallipäivä postaus tiistailta.



Ja toiseksi viel tallipäivä videopostaus.




Huomenna illalla, tai maanantaina (jos ehdin) tulossa videopostaus kolmelta päivältä Nöpön kanssa. Nyt me täällä Ninan kanssa yöllä katotaan Tempun muistovideoita tipat linsseissä... :33

Musiikit, Tempun videossa Juha Tapio-Kelpaat Kelle vaan ja tallipäivä videossa Kevin McLeodin musiikit.

4 kommenttia :

  1. kuulin että teet bannereita, haluisitko tehdä mulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotko ylhäältä tuon "vauhtiraidat" kohdan :)

      Poista
  2. Ai kamala tuo Tempun video. Kyllä tuli kyyneleet silmiin.

    VastaaPoista