24.7.2013

Juttujaa viime viikoilta!

Olen näköjään aina unohtanut postausta tehdessä lisätä mukaan sen venelomakoostevideon. Laitoin sen teille tuohon alle.




Tiedän, että video menee reunasta gadgetin tekstin päälle, mutta sitä ei saa pienemmäksi.  Lisäksi hajamielisenä olen unohtanut lisätä Ninalla Yötä-koosteen, joten laitan sen tämän tekstin alle!




Siinä onkin pidempi ja lyhyempi katsottava video. Huomenna tulee videota Nemon ja Madden kohtaamisesta ja leikeistä! Kuvailin aamulla MyDaytä, mutta siitä tuli niin tylsä, että poistin klipit enkä tehytkään sitä! Pari Nemon tavoitetta on tultu saavutettua.

Opittiin olemaan yksin, kun omistaja käväisee kaupassa. (ilman haukkumista ja ulisemista ja rauhotuttiin nukkumaan siksi aikaa....)

Opittiin menemään portaat alas, vaikka ennen ei osattu.

Opittiin menemään yksin takapihalle portaita alas, vaikkei siellä olisi ketään.

Ei rynnätty heti ovelle, kun joku tuli sisään.

Mennään heti tarpeille kun päästään ulos. 

4 kommenttia :

  1. Hienosti ootte tavotteita saavuttanut ! :) Kyselit aikaisemmin narulelun ohjetta. Sain tänään kirjoitettua sen, mutta on päivätty eiliselle päivälle... Mikäli siuta vielä kiinnostaa. Toivottavasti oon osannut selittää kaiken tarpeeksi selkeästi, että narulelun teko onnistuu :)

    http://spanielpower.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Sä tuolla ht.netissä kysälit multa banneria, nyt se olis valmis. Muista tallentaa png-muotosena! (: http://nurinkurin.net/g/nemo.html

    VastaaPoista
  3. Hei, osaisitko auttaa. Siullakun on nuo Nemo, minä jne. jutut tuossa bannerin alapuolella niin kuinka sait lisättyä ne. Itse tein samantyyppisen, mutta nyt en vaan saa sitä milläään konstilla lisättyä tuohon rakoon ? : (

    VastaaPoista