29.7.2013

Kavereita ja matkailua

Tänään me matkattiin Nemon kanssa bussilla yhdelle nurmikentälle. Aikeina oli treenata paikallaoloa, mutta mukaan tulikin pari koirakaveria! Ekana meitä tuli moikkaamaan pariskunta vinttikoira-pitbull mixinsä kanssa. Gainer oli aivan ihana tapaus! Se oli vain vähän päälle vuoden vanha ja siksi aika villi. Luonne oli kuitenkin ihana, koska Gainer oltiin leikattu ihan pienenä.

Tästä näkee Gainerin ihanan värityksen



Seuraavaksi meitä tuli moikkaamaan mies vehnäterrierin ja mittelspitzinsä kanssa. Mittelspitz oli Nemon mielestä erittäin hyvän kokoinen. Samalla tasolla nimittäin.... Mittelspitzin nimi oli mielestäni joku Nella tai joku sellainen. Sanotaan sitä vaikka Nellaksi!


Nemo hyytyi leikkimisen jälkeen.
Myöhemmin iltapäivällä Eetu tuli Bellan kanssa moikkaamaan meitä. Bellalla oli just alkanut juoksut ja tyttö oli sitten päättänyt kasvaa aikuiseksi. Bella oli rotevoitunut ihan hirveästi, mutta oli se se ihana vanha Bella kuitenkin! Nemo haisteli ja tuumaili mitä tehdä. Lopulta se yritti leikkiä, mikä ei neitiä hirmuisesti kiinnostanutkaan.


Huomenna tulossa paljon kuvia viikonlopulta (eniten sunnuntailta) sekä videopostausta sunnuntailta. Toivottavasti jaksatte odottaa ja pahoittelen, että tänne koirablogiin tulee heppajuttuja, mutta luulen, että saatte lukea niitä jatkossakin. Ainakin torstaina tai perjantaina. :)

Esimakua viikonlopulta, kuvassa Lotta ja Nina


3 kommenttia :

  1. Älä ja Gainer oli kyl tosi ihana luonteinen, ne kehu mua kuulemma super koirankouluttajaks kun sain sen ekaa kertaa puomille ja ne ei ollu saanu :3 :D

    VastaaPoista