18.12.2014

Maanatain ridauksesta kera pentukuvien!


Maanantaina oli tosiaan taas tuttuun tapaan ratsastus ja pitkästä aikaa saatte tietää mitä tehtiin, vaikkei kuvia olekkaan. Tässä välissä olen hypännyt Pilkulla, ihan hyvin meni ja mennyt koulua Chylalla. Pilkkuvideoita jos kiinnostaa katsoa, äiti otti niitä pari puhelimella ja niihin pääsee painamalla näistä: KLICK klick KLICK . Pilkun kanssa hypyt meni tosi hyvin, vaikken kaikissa pysynyt kovin hyvin itse mukana. Ja vaikka itse sanonkin niin oli jotenkin huikea kehitys nyt maanantain hyppyihin. Maanantaina oli tosiaan listalle merkattu mulle Mandi ja olin itseasiassa ihan innoissani siinä tunnille menossa. Tuntikaverini Teresa sai laittaa Mandin valmiiksi tunnille, koska kovasti halusi. Ja tosiaan Mandista ei videoita/kuvia ollut, joten pläsään nämä pennelikuvat tähän!

Tytsy oli tosi innoissaan jo, kun käveltiin maneesillepäin. Nousin sitten selkään ja hyppäsin alas, koska satulahuopaa ei oltu laitettu kii. Ja taas uudestaan selkään ja päästiin sitten lähtemäänkin. Mandi oli heti ravista ihanan pirteän ja iloisen oloinen ja olin siksikin hirmuisan innoissani tunnista, vielä kun Johku sanoi, että hypätään! Harmi, etten maanantaina tajunnut kunnolla ratsastaa kulmiin heti alusta asti josta Mandi tajusikin, että voi oikoa kivasti kulmat. Mentiin ravissa varmaan kuus kertaa pääty, kunnes saatiin täydelliset kulmiinridaukset... Siitä se alkoikin jo sujumaan paremmin. Otettiin laukat ja tein paaaljon siirtymisiä ja joka laukannoston kohdalla Mandi oli lähdössä jo innoissaan menemään, aivan ihanan energinen tamma. Pari kertaa piti muistuttaa raipalla ja sitten taas meni nätisti.

Pennut<3
Aloitettiin sitten menemällä väärinpäin olevia kavaletteja, jotka oli ns. linjalla. Eli käveltiin pitkä sivu ensin kaikki hepat jonossa ja päästä yksi lähti liikkelle ravissa, esteen yli ja hiljennys käyntiin josta taas raviin ja toisen esteen yli. TÄSSÄ erittäin hieno ja erittäin havainnollistava kauniisti piiretty kuva, heh... Juu tosiaan, tuota mentiin. Sitten nostettiin esteet oikeinpäin oleviksi kavaleteiksi ja tehtiin vähän erilaista tehtävää. Eli mentiin sitten ravissa yli, jonka jälkeen hiljennys käyntiin ja nostettiin laukka, jolla toinen este yli. Tätä tehtiin monta kertaa eri suunnista ja oli kyllä ihan superkiva tehtävä. Nuo hypyt suoralla linjalla mentyinä on tosi kivoja. Jäi hyvä mieli tosiaan tunnista Mandin kanssa ja odotan innoissani maanantain tuntia Paironin kanssa, me leikitään!

Mitäs muuta? Tiistaina luin lähinnä kokeeseen ja tein terveysopin esitelmää ratsastuksesta. Keskiviikkona käväisin koulun jälkeen Nemon kanssa ja lähdin sitten suoraan shoppailemaan erilaisia lahjoja kavereille, kaikenlaista erilaista tuli ostettua! Tänään oltiin äiteen kanssa ostelemassa kaikkea, mukaan tarttui mekko joulujahlaan (KLIK), uusi punainen takki, kengät ja pari ihanaa uutta paitaa, josta itse tykkään kovasti. Ja huomenna saapuu mulle uusi objektiivi, mageeta! Kyseessä siis 50mm f/1.8, jota olen odottanut kovasti. Kaikkea kivaa tulossa, niistä sitten myöhemmin enemmän. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti