30.12.2014

Minun päiväni-video 22.12.2014

Eli toisin sanoen taas kerran saatte MyDayn blogiin, näitä on niiin kiva tehdä. Seuraava tuleekin GoProlla kuvattua, huomattuani, ettei laatu ole mikään loistava, kun kuvaan puhelimella. Jospa siinä GoProssa tosiaan olisi parempi. Videossa siis ensin vien Miian koiruudet, käytiin muutaman kilsan luontopolkulenkillä, jonka jälkeen käydään äiteen kanssa kaupoilla ostelemassa kaikenlaista ja siitä menen ratsastukseen, jonne minulle on laitettu Condor (tästä ridauksesta luki pitkässä postauksessa) ja sen jälkeen vietiin vielä koirat Niban kanssa! Kaunis kiitos jos jaksoitte katsoa ja pahoittelen huonoa laatua, toivottvasti saataisiin ensi kerralla parempilaatuisena GoProlla (tai kameralla...) kuvattuna. :)

10 kommenttia :

  1. Onko kukaan ikinä ihmeyellyt tuota koiralaumaa silloin ku olet lenkillä?

    VastaaPoista
  2. On kuule tosi moni! :D Usein jää ihmiset toljottamaankin ja kyselemään ja ihmettelemään. :D

    VastaaPoista
  3. Mä kans just mietin, että mitä sä teet sitte ku tulee toisia koiria tai ihmisiä vastaan? Otaksä vaan kaikki kiinni ja ootat, että ne menee ohi vai mitä sä teet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep. :) Kutsun luokse pillillä, otan Jessin ja Jerin kii ja muut pysyy paikalla käskyn alla. :) Sitte ootan et menee ohi, jotkut sanoo että saa päästää irti ja jotkut vaan menee ohi. :D

      Poista
    2. Kätevää, kun ne on noin tottelevaisia. Muuten syntyis aika moinen kaaos...:)

      Poista
    3. Jep, Miia on taitavasti kyllä nuo kouluttanut!

      Poista
  4. Voisiks tehä semmosen postauksen et miten oot opettanu nemon tulemaan sivulle ja seuraamaan?
    Kuinka monta koiraa sulla on parhaimmillaan lenkillä?
    Hyvää uutta vuotta:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä :) Hömm, mulla oli syyyyyysloman jälkeen seittemän koiruutta, käytiin mettässä. Oli kiva vilske, kun kaikki juoksi. :D Kiitti sulle ja hyvää uutta vuotta sinnekkin! :)

      Poista
  5. Onko Nemo yhtään paukkuarka?:)

    VastaaPoista