1.1.2015

Meidän vuosi 2014 (MONEN tunnin panostuspostaus!!)

TAMMIKUU






Tammikuu oli kevään vauhdikkain kuukausi. Käytiin Nemon ja Nakin kanssa Lohjan mätsäreissä, jossa Nakki hienosti isosta isojen luokasta kolmonen. Me oltiin _paljon jäällä ja lenkkeiltiin siellä. Madde tuli meille hoitoon, viikonloppuna siitä matkattiin koiruuksien kanssa Lahteen. Pentunäyttelystä kotiin mahtavin tuloksin, Nemo ROP-PENTU, Madde PEK2 ja kamuset vielä BIS4-pari!! Itse olin myös ekoja kertoja hepan selässä "kunnolla", kun menin Aapilla Joensuussa. Meillä oli mm. myös pari yhteistyökumppania ja Tua oli meillä Karkkimarkin kanssa kuun alusta. Karrin kuva unohtui kollaasista, joten se alla.



HELMIKUU


Nemon kanssa ekoja kunnon damireenejä monta kertaa. Nemppa 10kk ja varmaankin tähänastisista seisotuskuvista hienoin kuva otettiin. Helmikuu oli tosi hiljainen kuukausi, oltiin nimittäin myös Åressa koko hiihtoloma. Dekker oli myös lenkeillä mukana pari kertaa ja osallistuttiin Nemon kanssa JH-koulutukseen, jonka sivussa oli kilpailu joka voitettiin! Kuvia ei ole tuossa yllä, koska olivat niin huonolaatuisia... Ja oltiinhan me Bellankin kanssa lenkeillä suht. paljon.

MAALISKUU



Maaaliskuu! Paljonpaljon metsälenkkejä koiruuksien kanssa. Menin Peikissä ensimmäisen laukkatunnin Juha-hepalla joka valitettavasti lopetettiin vähän tunnin jälkeen. (n. pari viikkoa) Saatiin uusi spanielikaveri jengiin mukaan, nimittäin Paro. Parosta ei kuvaa valitettavasti kollaasissa. Nemon kanssa paljolti tokoiluja, joka ei kuitenkaan osoittautunut meidän lajiksi. Peppi oli myös paljon kuvioissa ja sen kanssa käytiinkin miitissä! Loppukuusta Paukku tuli meille hoitoon (Nemon veli) Tavattiin kaikkien koiruuksien kanssa Nooraa ja Reneä sekä Royta. Rene rakastui täysin Paukkuun.... :D

HUHTIKUU

Huhtikuussa oli taas kaikenlaista kivaa. Nemon kanssa käytiin ihan hirveen paljon uimassa, kun jäät sulivat. Nemolla oli myös anturahaava jalassa, jonka takia siinä oli tossu. Treenattiin entistä enemmän hakuja ja Nemo kyllä haki ja hakee nykyäänkin tosi taitavasti damit. Oltiin flättien erikoisnäyttelyssä, josta brittituomarilta EH. Rumppis oli kolmonen luokassaan! Kuun puolessavälissä Tua oli meillä Karkin kanssa, oli superkivaa. 22 päivä Nemo täytti vuoden ja sitä juhlistettiin ihanan iloisen spanielitytön kanssa. (kts. vasen alanurkka) Ridailu jatkui mukavasti ulkona. 

TOUKOKUU

Apuaa, toukokuu oli älyttömän tapahtumantäytteinen! Eikä kollaasiin edes tullut mukaan Nemon kuva kantamassa lintua, katsokaa se toki TÄSTÄ. Kuu alkoi vapulla, saatiin sata lukijaa blogiin! Tampere KV oli 3.5, josta Nemolle ja Pepille EH ja Karkille hienosti ERI sekä Nemo lainassa JH:ssa Nannan kanssa JH-. Oikein mukava reissu kokonaisuudessaan. Nemon kanssa oltiin yhteistreeneissä kasvattajalla, jossa oli siskot ja vanhemmat myös. Reffailtiin paljon Nooraa ja hurttia. Sailan kanssa Helsingin mätsärissä, Nemo hienosti PUN4 ja Aidan upeasti BIS4! Käytiin myös Nemon kanssa taipparitreeneissä, opittiin paljon uutta hyödyllistä ja Nemon sisäinen vinkulelu oli vauhdissa. Menin myös ekoja kertoja kunnolla Paironilla ja tykkäsin heti kovasti. Kuun lopussa ensimmäistä kertaa veneellä 2014. Silloin myös hoidettiin Ninan kanssa Miian aiiivan ihania pentuja. (Jerin pentue♥). 

KESÄKUU

Lisää pentuja ja ensimmäistä kertaa viemässä isompia koiria (Sniffe, Kerri ja Jessi). Kuun alusta Peppipanieli täytti huikeat neljä vuotta. Me reenattiin Nemon kanssa paljon agiliitoa ja valloitettiin paljon myös uusia lenkkimaastoja. (mm. Hannusjärven luontopolku) Käytiin erittäin usein koirapuistoilemassa, jossa Nemo sai purkaa energiaa. Kevätkauden viimeinen ratsastus meni ihanasti Mandilla ilman satulaa, oli kyllä erittäin kivaa. 

HEINÄKUU

Koiraleiri oli tosin jo kesäkuussa, mutta se eksyi heinäkuun kollaasiin. Oltiin tosiaan Nemon kanssa Kennelliiton koiraleirillä leireilemässä ja oli huippukivaa! Tänä vuonna uudestaan. Oltiin myös paljon veneellä Huhtikuussa ja siksi blogiarkiston näyttää aika hiljaiselta. Varailtiin Lohjan aksakenttää jossa mentiin Nemon kanssa ja saatiin sille jostain ihmeestä syntynyt puomipelko himmenemään. Oltiin myös Kouvolassa papallani kyläilemässä. Ainiin ja oppihan Nemppa kova sana-tempunkin...

ELOKUU

Elokuu alkoi mätsärillä Nemon kanssa. Nemo esiintyi aivan upeasti tuona kuumana kesäpäivänä, muttei kuitenkaan valitettavasti sijoittunut, sai punaisen nauhan. Syyskauden avaus ratsastuksen puolella oli Retu-hepalla, josta kuva alla. Blogiin tuli myös 50 000 katsomiskertaa. Sitten olikin jo noutajien erkkari ja Maailmanvoittaja. Noutajien erkkarissa hienoja tuloksia mm. minun esittämä Sniffe ERI, Rippe ERI2 SA, kasvattajaluokka 2 KP...jne! Aloin käymään lenkeillä Miian koirien kanssa. Meillä oli myös pikkupentu-Jerin ja Nemon kanssa mätsäri, josta palattiin iloisesti ja upein tuloksin. Nimittäin Jeri 5kk (? suuunnilleen!) loisti hienosti ja oli BIS3 ja Nemokin PUN3. Ihana päivä Ninan kanssa! Nemon kanssa koirapuistoiltiin taas paljon. Nemo oppi myös "häpeä" tempun, eli laittoi pään esim. tyynyn alle. 

Retun kanssa syyskauden ekalla tunnilla.



SYYSKUU

Oltiin Nemon ja Pepin kanssa aksakentällä reenaamassa, jossa tosin ehdittiin olla vasta kymmenen minuuttia, kun röyhkeät ihmiset alkavat rakentamaan rataa meidän treenien päälle, jassoo. Menin itse tosi monta tunti ratsastuksessa Mandilla, en toki valita, meillä oli ihan huippua, kun hää syttyi! Oli myös Porvoo KR, jossa olin Miian mukana. Sniffens-koiruudet oli hyvin menestyksekkäästi siellä, kasvattajaluokka 2 KP ja Sniffens Syystuuli, eli Nella oli VSP! Hyvinkään ryhmiksessä oltiin myöskin Miian kanssa jossa Rippe hienosti sai toisen SERTinsä ja Nemo ensimmäisen erinomaisensa, niin ylpeä molemmista koiruuksista. Saatiin myös silloin Nemon luustokuvauksien tulokset ja kaikki oli priimaa, sekä myös silmät ilman mitään häiriöitä tms. :)

LOKAKUU

Lokakuussa oli näemmä otettu ainakin paljon kuvia kaikenlaisista jutuista. Syyslomalla hoidin koiruuksia Miian ollessa matkoilla, tehtiin kaikenlaista Ninan ja koirien kanssa. Mukavaa oli ainakin kiertää Hannusjärven luontopolkua ja "vaan hengailla..." Ratsastuksia menin Leo-vänkyrällä, Mandilla ja Ripalla nyt ainakin muistaakseni. Oltiin kauhukolmikon kanssa mätseilemässä Nurmijärvillä hienoin tuloksin. Sniffe SIN3, kuin myös Jeri SIN3 ja Nemps PUN3! Mätsärin jälkeen lähiakoina oli Lahden pentunäyttely, jossa Jeripötkylä kömpi 11 pennun joukosta toisesi! Erittäin ylpeä pienestä. Kasvattajaryhmämme sai KP:n ja oltiin kakkosia. Oltiin myös Nemon, Jessin ja Sniffen kanssa talleilemassa, usein oli myös vain Jessi ja Nemo. 

MARRASKUU

Marraskuussa sytyin jotenkin erityisesti koirien viemisestä ja käytiin ihan hirveän paljon hunnilauman kanssa ulkoilemassa. Marraskuu oli suurita osin aika hiljainen kuukausi täynnä kokeita koulussa. Kuitenkin sen kruunasi Jyväskylä KV, jossa oli ihan huippua. Esitin ensin Jerin, josta tuomari ei tykännyt, PEK4, jonka jälkeen Nemo meni ja sai aivan ihanan arvostelun sekä EH:n. Lopuksi esitin vielä extemporee Pojan (Mei Dan Kärrynpyörä) joka W A U  superisosta avoimesta luokasta pötki lopulta hienosti, karvattomana kolmossijalle! Ratsastuksia ainakin Vadeponilla ja Ripalla. Tein myös kysymyspostauksen, joka sai muksasti kysymyksiä. :)

JOULUKUU


Joulukuu on ollut kovin tapahtumarikas. Kuukausi alkoi minulle Voittaja-näyttelyviikonlopulla. Händläsin siellä molempina päivinä ihanan Liisan (Pikestar's Omenankukka) joka ensimmäisenä päivänä sijottui upeasti ensimmäiseksi ja lunasti itselleen HeJW-14 tittelin. Toisena päivänä tytsy sai ERIn! Sniffens kasvateille myös ROP-pentu, kaksi va-cacibia ja VSP-vetsku. Oltiin sittemmin katsomassa Lahdessa Chrissen (kennel Flatkiss) penneleitä, aivan ihania pikkuisia siellä olikin. Olin myös taas monesti mukana Niban kanssa tallilla ja kuvia otettiin paljon, varsinkin tuolla 50mm f/1.8, eli uudella obskalla. Hoidettiin Miian koiria ja laumassa oli aivan ihana lisäys pari päivää, Dorrit rouva 10wee! Joululoman aluksi mentiin Porvooseen ja Peppi on nyt meillä pari viikkoa.


Ja siltä näyttää siis meidän vuosi 2014 tungettuna yhteen kollaasiin, paljon muistoja ei mahtunut kuvaan, mutta osa siinä on. Ja pah, tämän piti olla 2014 viimeinen postaus, mutta kirjotinpa tätä vielä 1.1.2015 klo. 1.53 ja painoin Julkaise-nappia. Joten tässä, kaikille vuoden 2015 ensimmäine postaus, johon upposi valehtelematta monta tuntia aikaa tehdä, toivottavasti tykkäätte! Hyvää uutta vuotta joka iikka. :)

14 kommenttia :

  1. Ihana postaus <3 Sulla on ollu kyllä upea vuos! Niin paljon kaikkia koirajuttuja heppoja unohtammatta. On kyllä ollu kiva seurailla tätä blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos<3 Aivan ihanaa kuulla, että on ollut kivaa seurata meidän menoja, meillä on kyllä ollut varsin vauhdikas ja muksa vuosi. :)

      Poista
  2. Mahtava vuosi teillä on kyllä ollut! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan postaus <3 :) ja toi banneri sis niiin ihana :o <3 millä oot oikeen tehny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Banneri on tehty Photofiltrellä ja fontit ladattu Dafontista. :)

      Poista
  4. Tammikuu on vielä talvea :D Jotkut kuvat sais olla vähän isompia :( Muuten tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ups :D ja juu niitä oli vaikea yrittää laittaa nätisti kollaaseihin, kunhan saa selvää! :) Ja kiitoskiitos. :)

      Poista
  5. Onko Ninalla koiraa?:) Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sillä on kymmenen, no eivaan! :D Kiitos :)

      Poista
  6. Kiva postaus! :)

    Minä päivänä ja millä tallilla sä ratsastat? :)

    VastaaPoista
  7. Ekaks sanon että sulla on tosi ihana blogi! Tykkään lukea ja kuvat todella upeita! Nauran vain itselleni kun en koirista niin paljon tiedä ja yritän arvailla mitkä näistä kisatuloksista ovat hyviä. Olen googlettanut kyllä vähän asiaa ja ymmärrän ettet jaksa selittää (ainakaan joka postauksessa) näiden lyhenteiden merkityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Kaunis kiitos kehuista, jotka sai iloiselle mielelle! :) Kiitoskiitos! Hihi, mua ei hei yhtään haittaa kertoa noiden lyhenteiden merkityksiä? Voit kysyä pokkana vaan vaikkka kaikista, mä tykkään selittää ja kertoa uusia juttuja jos vain suinkaan sua kiinnostaa, hihih! :D Joten kysy ihmeessä!!

      Poista