9.1.2015

Talleiluja ja ratsastuksia ja iloisia uutisia!

Peppi 4v 7kk! ♥

Parhaat tytöt...! ♥


Vihdoin on rauha maassa ja spanielineiti palautettu omistajillensa ilman pennunalkuja, hihih. No ei nyt sentään, selvennyksenä siis että spankolla oli juoksut ja tärpit ja hienosti meni ottamatta huomioon piippaus/tärinäkohtauksia yöllä. Kuulemma liittyivät tärppeihin ja saatiin Ninan kanssa mielenrauha, että tuo on kunnossa onneksi. Viime vikolla meillä oli hulinaa, kun hoidettiin Niban kanssa myös Miian koiria. Miia oli (APUVAAA) Puolassa astuttamassa Laraa ja jos menee nyt hyvin niin maaliskuun alussa on tulossa pikkunoutajia. Saan miettiä pentusille Puolaan liittyviä nimiä ja mielessä on ollut kaupunkien nimiin liittyviä, niin kuin esim. Sniffens Oikukas Barlinek. Nojoo, niitä pitää vielä miettiä...







Miia lähti tosiaan tiistaina ja tuli lauantaina. Meidän piti viedä Nemo ja Miian koiruudet erikseen Pepin kanssa, joka tuotti hieman ongelmaa. Jessi sai nyt vähän ylimääräistä liikuntaa, kun se oli molempien mukana lenkillä ja myös yökyläilemässä meidän kanssa Pepillä. Nukuttiin ja oleiltiin siis Pepin porukoiden talossa. Pepillä alkoi heti juoksut, kun tuli meille ja tärpit loppuivat tällä viikolla, kun tytsy palautui omistajille. Nemon kanssa matkustettiin keskiviikkona tapaamaan Lilja-berniä ja sen omistajaa Karkkia! Lilja oli aivan ihanan iloinen tapaus ja Nemo ainakin tykkäsi kovasti, innostui ne välillä leikkimäänkin.





Keskiviikkona Nina oli ihanasti ottanut Jerin ja Jessin talleilemaan ja kuulemma oli tyypeillä mennyt hyvin, hyvähyvä ja kiitoksia Nibs vielä.♥  Perjantaina oltiin sitten tyttöjen kesken talleilemassa, Nöpöheppa, minä, Nina, Peppi ja Jessi! Tyttöjen ilta jatkui-tosin ilman kaviokasta illasta kokkailemalla ja leipomalla, niin kuin pizzaa. Ja torstaina tehtiin kookospalloja sekä mmm...kolmen suklaan juustokakkua. Katseltiin Ninan kanssa joka ilta joku leffa ja saatiin katsottua Percy Jacksonit ja So Undercover. Lauantaina oltiin myös tallilla, Nina hyppäsi esteitä energisellä tammalla. Nöpöllä oli näköjään alkanut kiima, joten se hirnui ihan hirveesti tallissa, kauhea meteli, heh... Lauantaina meille jäi vähän siivoamista, joka tosiaan jäikin vähemmälle, kun vietiin enemmän koiria, talleiltiin ja katseltiin leffaa. Siivoiltiin Pepin kanssa sitten sunnuntaina. :D

Ahh, jumaloin tätä kuvaa!




Maanantaina oli kevätkauden avaus ratsastuksessa. Päivällä käytiin ostamassa uusia vaatteita ja samalla sainkin tietää, että iiiihanaa saan Peikkiin toisen tunnin. Tai no sain, koska uusi tunti alkoikin jo keskiviikkona. Maanantaina kevätkausi aukesi Leolla. Musta heppa, josta en ole tykännyt ennen yhtään, koska kiemurteli ja vielä vähän lisää kiemurteli aina. Nyt kuitenkin maanantain tunti sai toisiin ajatuksiin, meni ihan superisti, eikä herra edes kiemurrellut. Voisin tästä edespäin mennä vaikka joka kerta tuolla, se oli aivan ihana! Jäi ihan superi fiilis tunnista, me tehtiin laukkoja keskiympyrällä. Pari kertaa veti pukit ja kompastui, mutta muuten selvittiin kommelluksitta. 



Koiruuksista kuvia, koska keskiviikon tunnista ei ole videota!


Keskiviikon tunnille oli jaettu Mandi. Mandi oli ihanasti talviloman jälkeen ollut joka päivä vain yhdellä tunnilla, jos nyt se olisi sit vähän innokkaampi menemään tunneillakin. Keskiviikkoisin meidän tuntia ennen on alkeisryhmä, joten niitten tunteja voin sitten seurailla ennen omaa tuntia. Tosiaan, laitoin Mandin tunnille ja erehdyinkin ottamaan tamman kumisualla ja sitä karvan määrää, heeerranjumala. Mentiin tunnille ja alkutunnista Mandi oli aika perus hitaan tuntuinen, mutta puolivälissä, kun kerran suutuin sille, koska alkoi pakittamaan niin siitä lähtien lopputunnin oli tytsy ihan uskomaton. Siis Mandia piti _hidastaa_ koska se meni liian lujaa. Mitääh, ei tuota ole ikinä pitänyt kuin vain kannustaa eteenpäin. Nosti ravin ja laukan ensimmäisestä pohkeesta heti aktiivisena eteenpäin, aivan ihana fiilis jäi ja innoissani odotan ensi viikkoa! 




12 kommenttia :

  1. makkala ja hemuli oli hiiienoja tallilla vaik vähä liian rohkeita ku yks meni sitte sen mahan alt mut no onneks toi oli ystävällisel pääl :3

    VastaaPoista
  2. Kade kuvista :'(
    Lilja ja Nemo on cool! UusiksUusiks! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! Elä oo kade!! :D Jooo, pitää nähä joku päivä :3

      Poista
  3. Lilja on meidän vanhemman bernin täyssisko :)

    VastaaPoista
  4. Äsken vasta eksyin tähän blogiin, ja todella kivalta blogilta vaikuttaa! :') (okei kasvattaa koirakuumetta, muttaa xd)

    Selasin äsken tämän postauksen nopeasti läpi mutta pysähdyin ton bernin kuvan kodalla kun näytti yllättävän paljon kaverini koiralta. Luin sitten tekstin tarkemmin läpi ja tajusin että oikeassa olin, Karkin koirahan toi on.. :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva että tykkäät! :)

      Ja hahah, kyllä just se se on :D

      Poista
  5. Ihania kuvia! :D Siis eikö Peppi olekkaan sun koira, vai oonko ymmärtänyt väärin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Siis ei ole, mutta kovasti on ollut ja on elämässä mukana, joten on ollut/on päähenkilönä monessa paikassa Nemon lisäksi!

      Poista
    2. Okei, mietin kun sul on Peppi petsieskin? :D

      Poista
    3. Jepjep :D Se on ollut siellä niin kauan, etten enää jaksa poistaa, ja kuvatkin siellä turvassa. Enkä usko, että ketään se kauheasti haittaa, että on. Omistajiakaan, kun ei häiritse, hihi. :)

      Poista