28.7.2015

Eukanuba show 2015



Jonkun päähänpistoksen taisin saada, kun ilmoitin herran tämän heinäkuun eukanuba show'hun, joka tosiaan oli viime lauantaina. Tuomarina Hans Lehtinen, jolle olen yhden koiran vienyt (Pikestar's Omenankukka, Helsinki Winner 2014 ja tuloksena JUN ERI JUK1 ja HeJW14) ja jäi oikein hyvä maku tuomarista. Mutta että miksi tuon ruskean ilmoitin, kun tiedän varsin hyvin, että sen turkki kadottaa aina tummanruskean sävynsä kesällä auringon porottaessa. Matka kävi kuitenkin 11.15 lauantaina autolla kohti Tuomarinkartanon vinttikoirarataa Ninan kanssa.



Käynnissä oli cockerit, joiden kehä oli lopulta n. 45min myöhässä. Lagottojen piti alkaa tosiaan 11.30, ja alkoivat vasta n. 12.15. Flättejä odoteltiin sitten vielä ja lopulta nekin pääsivät alkamaan. Tässä välissä ehdittiin nähdä monia tuttuja ja käytiin Nipan kanssa kojut läpi, mukaan lähti kaksi Hurtan viilenysmanttelia, väreissä sininen ja lila. Flätit saa ne sitten käyttöönsä, lila on ollut Nemolla jo monena päivänä käytössä. Mulla oli päällä uusi harmaa jakku, sähkönsininen toppi sekä vaaleansiniset farkut. Ensin mietin, että olisin laittanut hameen, mutten tiedä onko se sitten liian siisti flättikehään.

Hans Lehtinen ja harjoitusarvostelija *jonka nimeä en muista*
Flättien kehä alkoikin sitten, ensin oli vuorossa junnu-uros, joka oli ihan nätti, sai eh:n. Avoimessa luokassa uroksissa oli Nemo ja yksi toinen, flättejä oli yhteensä kymmenen. Toinen musta uros oli mun mielestä tosi nätti ja ihmettelinkin, kun se sai eh:n ja sanoin jo, että ei me varmaan eriä saada. No eh napsahti ja ensin harmitti, mutta kun rupesin seuraamaan mitä muut saivat niin tulihan siitä ihan ylpeä olo ruskuaisesta. Fläteistä yksi uros ja yksi narttu sai erin, uros sai sa:n, narttu ei. Kaikki muut flätit saivat eh:n, vaikka, uskokaa tai älkää, joukossa oli tosi hienoja koiria, varsinkin nartuissa. Yksi narttu sai tosin myös hoon.

Liikettä 2v 3kk♥


Tämä eri sa:n saanut on tosiaan Leo (Flat Power Criminal Intent) joka on hyvin menestynyt ja Hans Lehtinen on tainnut ennenkin antaa tälle herralle hyvän arvosanan! Nemo esiintyi kuitenkin tosi hyvin, nyt vain reenataan, että se laittaisi takajalat paremmin levälle niin tulisi tukevampi vaikutelma siitä, kun se seisoo. Ravi oli kuitenkin lauantaina tosi magea. Hans kehui vielä Nemon silmien väriä, että sopivat hienosti turkkin väriin. Lähdettiin siitä sitten vaatteiden vaihdon jälkeen kotia kohti bussilla, kun meidän kyyti oli jo lähtenyt. Nemo pääsi heti kylmään "suihkuun" kotona ja sai viilennysmanttelin päälle. Raukka oli ihan poikki!

Oak Barrel's Lightning Cable "Nemo" 2v 3kk
Eukanuba show 2015, tuomarina Hans Lehtinen
AVO EH AVK2
"Tällä hetkellä hyvin kevyt uros. Hyvin ilmeikäs, kaunis pää. Tasainen ylälinja, sopiva luusto. Hyvät takakulmaukset. Saisi seistä tukevammin. Karvapeite tällä hetkellä lyhyttä. Hyvin kaunis, ruskea väri. Liikkuu kovin ahtaasti takaa."

4 kommenttia :