31.7.2015

SeaHorse Week 2015




Että on ollut paljon tekemistä tähän kesän loppuun. Käydään nopeasti läpi ja saatte sitten kuvaoksennuksen tähän perään. Viikko sitten viikko pyörähti oikein nopeasti kaikkialla. Keskiviikkona oli lähtö kohti Hankoa ja Sea Horse Weekiä, eli shw:tä. Estekisat toiselta nimeltään ja mentiin Nipan kanssa kuvailemaan ja katselemaan kisoja. Kuvia kertyi aivan liikaa ja niistä sain karsittua 80 lempparia. Arvatkaa oliko tuskaa siitä sitten ruveta vielä karsimaan ne näihin mitkä näette alla. Pidemmittä puheitta, kuvien pariin. Säät suosi ja kuvista tulikin tosiaan ihan kivoja!






















Perjantaina tulin tosiaan kotiin ja suunnattiin Nemon kanssa vepereeneihin, niistä enemmän, kun ollaan pareissa reeneissä käyty. Me päästiin tosiaan vepen treeniryhmään ja syksyllä olisi kokeet suuntana. Tällä viikolla ollaan puuhailtu kaikenlaista rannalla ja metsässä Nempan kanssa, treenattu vaakun pitoa ja kantamista. Lauantaina lähdetään Riitan ja Mappen kanssa taippareihin, nyt jännätään vielä päästäänkö mekin, ollaan siis varasijalla lauantain ja sunnuntain taippareihin. Mitäs lukijoille kuuluu ja mikä/mitkä oli teidän lempikuvat?

6 kommenttia :

  1. Hienoja kuvia! Oma suosikkini oli toisiksi viimeinen, hepan asento todella kiva, värit kohdillaan ja valotus on upea, sekä rajaus myös toimii erinomaisesti. Onnea tuleviin taippareihin Nempan kanssa, jos niihin pääsette, kyllä ne hyvin menee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itsekkin tykkään, varsinkin sen tunnelmasta. :)

      Poista
  2. Todella onnistuneita otoksia! Tuola olisi kyllä ollut mahtavaa olla kuvaamassa :D Mun suosikkikuvia olivat ensimmäinen ja jostain syystä tykkään tuosta 14. kuvasta!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivat säät ja puut toi taustalla kivoja värejä kuviin! Ja suurkiitos sulle, ensimmäinen on myös oma suosikki. :)

      Poista
  3. Moi! Löytyykö sulta kuvia ratsukosta Hanna Makkonen ja Arons? Kilpailunumero 38. Keskiviikkona mentiin luokassa 3 100cm lähtönumerolla 70, torstaina oltiin luokassa 6 110cm lähtönumerolla 17 ja perjantaina luokassa 8 110cm lähtönumerolla 46. Hevosella tummansininen huopa ja siniset jalustimet, ratsastajalla musta takki. Hevonen punaruunikko ja päässä iso tähti. Jos ollaan osuttu sun kameran eteen, niin pystytkö laittamaan vaikka sähköpostia hannamakkonen@hotmail.fi?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tainnut valitettavasti olla, kun jouduin tosi "rankalla kädellä" poistamaan näitä :/

      Poista