3.8.2015

"Mikä biisi kuvaa koiraasi parhaiten?"

Päätin muuntaa (omasta mielestä) tylsää, blogeissa kiertävää, Liebster-blog haastetta. Vaastaan siis vaan joihinkin kysymyksiin, jotka nappasin minut haastaneista blogeista ja vastailen niiihin. Suurkiitos tosiaan Minna, Alicia ja Perttu. Pidemmittä puheitta tässä tulevat kysymykset kera uusien kuvien.



1. Millaisia postauksia tykkäät eniten lukea?
~Tykkään lukea ihan arkikuulumisia, mutta eniten kiinnostavat treeni-ja koepostaukset. Esimerkiksi näyttelypostaukset ovat kovin mielenkiintoisia. Kaikenlaiset postaukset joissa listataan jotain ovat myös mukavia, esim. listataan koiran lempipuuhat, lempilelut, lempi ulkoilupaikat jne... 

2. Mikä on paras muisto koirasi pentuajalta?
~Ylipäätänsä se miten helppo pentu Nemo oli. Oppi nopeasti sisäsiistiksi, oli kiltti eikä tuhonnut mitään. Sitten se, kun raukka 2-kuisena oli ylittämässä yhtä jokea ja joutui uimaan polskien yli. 

3. Miksi kirjoitat blogia?
~Tykkään jakaa muille omaa hyvää fiilistä ja lisäillä tänne kuvia sekä kirjoitella kuulumisia. Vanhoja postauksia on sitten mukavaa lukea ja verrata miten on kehittynyt!



4. Mikä biisi kuvaisia koiraasi parhaiten?

5. Mikä on lemppari kuvasi, jossa olet koirasi kanssa?

6. Pidätko kuvankäsittelystä vai tykkäätkö pitää kuvat lähellä "luomua"?
~Rrrrakastan kuvien muokkaamista! Saatuani Lightroomin sain oikein kipinän kuvien muokkaamiseen, tuossa on vielä niin kätevä työkalu, jolla voi maalata jonkun alueen kuvasta jota haluaa pelkästään muokata. Enköhän jokaiseen kuvaan lisää ainakin kontrastia ja rajaile. 

7. Mikä on koiraharrastuksessa parasta?
~Onnistumiset ja uudet ystävät. Ja vain se, että on tuommoinen karvakorva vierellä aina minkälainen Nemo on. Eilen, kun oltiin siellä taippareissa (joista tulossa jotain pientä postausta varmaankin tai kuulumispostaukseen tms.) niin hän tajusi minun jännityksen ja ihmetteli mikä on hätänä. Se on hieno tunne, kun koira oikeasti kuuntelee ja tottelee. 

8. Kuinka paljon liikut koirasi/koiriesi kanssa päivässä?
~Meidän kesäliikunnat on vähän vaihtelevia, mutta sanotaamapa, että on päivä, kun ei tehdä mittään muuta. Herätään 11 maissa, kahdeltatoista ulos ja 2-4h lenkki. Illemmalla semmoi 1-2h taas ja illalla vielä 30min. Eilen käytiin vielä illalla pitkä 1h kävelylenkki. 



9. Jos saisit muuttaa koirassasi yhden piirteen, mitä muuttaisit?
~Ottaisin siltä vikinän pois ja sen, että se peilaa niin paljon kaiken mitä itse tunnen. Vaikka se on itsenäinen koira se on silti tosi huolehtiva koira. Mutta ei tuo olisi Nemo ilman sen sisäistä vinkulelua, joten turhapa sitäkään olisi lähteä kunnolla poistamaan, koska nytkin se on vähentynyt hurjasti. Siis Nemon vikinä!

10.Mitä harrastat koirasi/koiriesi kanssa?
 ~Me harrastellaan satunnaisesti aksaa ja käydään joskus epiksissä. Ollaan vepen reeniryhmässä ja kotona tehdään kaikenlaista laidasta laitaan. Käydään näyttelyissä ja mätsäreissä, viskellään variksia mettään (aka. nomeillaan) ja treenataan dameilla. Nemppa on monitoimikoira!



11. Millä perusteilla valitsit juuri sen koiran mikä sinulla nyt on?
~Haluttiin koiran kokoinen koira, joka jaksaa mennä pitkiäkin matkoja, jolla on mielyttämishalua ja sen kanssa voi harrastaa kaikenlaista. Koira, joka elää suht. pitkän elämän, jolla ei ole jalostuksen tuomia ongelmia (lyttykuono tms.) ja jolla on virtaa. Siispä meille kotiutui flätti.

12. Miten monesti teillä ollaan vierailtu eläinlääkärin vastaanotolla rokotuksia lukuunottamatta?miksi?
~Rokotuksissa sekä parit kerrat muuten. Kun Nemo oli ollut meillä muutaman viikon sille tuli hurrja nestehukka ja se kiidätettiin yöksi Viikkiin eläinsairaalaan. Syksyllä 2013 sillä oli korvatulehdus. 2014 sille tuli tassuhaava ja käytiin näyttämässä sitä eläinlääkärillä. Ei tuo kai muuten ole käynyt eläinlääkärillä näyttäytämässä


Ruskea♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti