22.8.2015

Päivä Nemon näkökulmasta

TORSTAI 20.8.2015

7.15- Äitihahmo tulee avaamaan oven Sannin huoneeseen ja antaa mulle ruokaa. Pääsen myös pienelle aamulenkille.

7.30-Tulen kotiin ja Sanni on juuri herännyt. Pörrään sen vierellä, kun se valmistautuu lähtemään johonkin.

7.45- Sanni ramppaa ylösalas etsiessään kait jotain kirjoja ja sitten alkaa laittamaan kenkiä jalkoihin.

7.55- Jään yksin taloon ja aloitan päivän nukkumisosuuden. Välillä aina leikin ja pörräilen, mutta eniten nukun.



14.15- Velihahmo tulee kotiin ja päästää minut takapihalle. Jättää sitten sinne ja tiedän, että omistaja tulee kohta!

14.50- Joku saapuu portille ja haukahdan pari kertaa, kunnes huomaan, että sieltä tulee Sanni longboardinsa kanssa. Jee!

15.15- Vihdoin melkein puolen tunnin kyttäyksen jälkeen lähdetään ulos. Sain ottaa pallonkin mukaan ja siitä tiedän, että jotain mukavaa on luvassa.

15.30- Saavutaan rantaan ja saan hyppiä moooonta kertaa uimaan. Usein juoksen ja hyppään sitten vasta, kun tassut koskee veteen. Siis hyppään rannasta...



16.00- Aloitan rantavedessä läträämisen ja Sannikin tulee mun kanssa veteen. Rannalla oli kauhean kuuma, niin menin vielä kierimään hiekkaan.

16.30- Ollaan lähdetty kotiin päin ja vastaan tulee koirakamu Leo. Pääsen vielä metsään koirakamun kanssa ja se yrittää kokoajan ottaa mun palloa! En kuitenkaan antanut sitä sille, vaikka se koitti saada sitä.

17.10- Päästään kotiin ja asetun takapihalle puskaan makaamaan. En ikinä halua tulla heti sisään, kun oon ollut lenkillä. Sitten kun mut jätetään takapihalle niin voin kaivaa kuopan ja haudata mun pallon sinne.



18.00- Pääsen sisään ja jatkan nukkumista.

19.45- Nyt lähdetään taas, tällä kertaa kohti kenttää. Kävelläänkin kentän ohi ja kohti Miiaa! Jee, saan koirakamuja. Iso musta isoveli oli jossain niin mukaan tuli pikkuinen, toinen musta ja mummokoira.



20.15- Päästään mettään ja saadaan juosta kamujen kanssa. Eniten leikin pikkuisen kanssa, mutta sillä on jotenkin hirveän terävät hampaat niin sattuu, kun se aina tarraa kiinni huulista. Päätän sitten mennä repimään juuria.

21.00- Pääsen kotiin ja odotan uteliaana ruokaa, joka on lenkin takia tunnin myöhässä. Kyllä se on niin, että mulle pitäisi lenkillekkin ottaa vaikka extraruokaa mukaan, maha aina kurnii iltaisin!



22.00- Oon nyt syönyt, käynyt iltapissalla ja on kait aika rauhoittua Sannin huoneeseen. Sitten tulee pimeää ja alan koisimaan. Hyppään sängylle ja meen ihan Sanniiin kiinni!

22.15- Hyppään alas. Sannin vieressä tulee aina liian kuuma, enkä mahdu levyttämään. (eli makaamaan sivuittain...) Jatkan koisimista. Hyvää yötä kaikki wuffet!

6w♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti