6.8.2015

Taippariviikonloppu 1-2.8



Viime perjantaina talleilun jälkeen Nipa heitte mut Nemon kanssa Hong Kongille, josta Riitta nappasi meidät mukaan. Lähdettiin kohti Vihtiä Lidlin kautta, koska pitihän meidän nyt ostaa kaikenlaista evästä mukaan taippareihin. Mappella oli paikat sunnuntaille ja lauantaille ja me saatiin torstaina tieto, että saatiin sunnuntaille paikka. Vihdissä meitä vastassa odotti mammakoira Nakki ja Madde. Jotain vaakkujuttuja tehtiin vielä illalla ja selailtiin koiranettiä ja muuta hömppää. On kyllä kivaa, kun on "oman laista" iltaseuraa, joka ymmärtää kaikenlaisista flätti/koirajutuista niin paljon. Valuttiin nukkumaan sitten, Nemon kanssa vallattiin alakerta ja 160cm leveä sänky.



Lauantaina herätys 8.30, syötiin aamupalaa ja yht'äkkiä kello vierähti ja oli jo melkeimpä puoli kymmenen. Lähdettiin sitten kohti taipparipaikkaa ajelemaan autoon pakattuna kaikki kolme koiraa, koska muuten Nakille ja Nemolle olisi tullut liian pitkä päivä yksin. Navigaattori ohjasi ensin pikkuteitä pitkin, mutta päädyttiin sitten oikealle reitille ja oltiin paikanpäällä 11.45. Ilmoittautuminen loppui kahdeltatoista. Ilmoittauduttiin ja Mappe oli kolmanneksi viimeinen iltapäiväryhmässä. Katsottiin muiden suorituksia ja odoteltiin, hienosti meni kaikilla. Sitten oli Mappen vuoro ja se teki kyllä hienosti. Hienosti toi kaikki linnut, hakuruudustakin kaukaisimmat hienosti. Jäljellä meni suoraan jälkeä pitkin ja toi kanin, niin Mappe NOU1!! Vihdissä oltiin sitten vasta kasin maissa.


Sunnuntaina herätys oli samoihin aikoihin, kun oltiin tosiaan taas iltapäiväryhmässä. Vähän aiemmin paikan päällä, puoli kaksitoista. Päästiin sitten ilmoittautumaan ja oltiin vikoina iltapäiväryhmästä, kahdeksansia. Vaikka kuinka yritin rauhoitella itseäni, ettei jännitä niin ei mikään poista sitä faktaa, että mua jännitti silti. Päästiin sitten odottelemaan myöhemmin iltapäivällä meidän vuoroa. Kävelin Nemon kanssa, että saisin sen rauhottumaan ja istuttiin maassa sekä rapsuttelin miestä. Kehuin miten hieno se on, vaikka nyt rikkoisi variksen ja puhuttiin Riitan kanssa. Vihdoin sitten odotuksen jälkeen porukkaa alkoi tulla rantaan hakuruudulta. Sitten kuului "SEURAAVA" ja lähdettiin kohti rantaa.

Tuomarina oli tosi mukava Risto Aaltonen, joka neuvoi hyvin ja päästiin sitten lähettämään Nemo hakemaan rannasta heitettyä lokkia. Sen haki hyvin, mutta jäi rantaan jotain tutkailemaan sitä. No, viimeksi lokilla noutoja tehty toukokuussa, että annettakoon se anteeksi. Pidemmältäkin matkalta heitetyn lokin haki loistavasti ja nyt toi lähemmäksi. Hakuruudulle mars ja siinä kohdassa jännitti miten tekee. Haki kolme lähintä varista, vähän vaihtoi asentoa, kun otti maasta ja toi, mutta huomattavasti paremmin teki, kuin toukokuussa. Vitsi oon ylpeä ruskeasta. Huomasi siitä, että mua jännitti, kun toinen ei uskaltanut irrota pisimmille variksille, meni puoleen väliin, jäi tuijottamaan mua ja vähän etsi vielä, mutta palasi takasin lähemmäs etsimään. Koitin vielä pari kertaa lähettää, muttei lähtenyt.


Niin sitten stopattiin siihen ja kaikki muut osa-alueet PAPERISSA priimaa (niin ja tuomari kehui, että veteen hyppy oli viikonlopun hienoin pomppu), mutta hakuruudussa luki, että "noutointo loppuu kesken", vaikka tosiasiassa tältä koiralta löytyy intoa vaikka muille jakaa ja tällä kertaa ei ollut koiruuden syy, ettei mennyt läpi. Pidetään nyt vähän breikkiä ja katsotaan 1-2 vuoden jälkeen taas uudestaan taippareita. Mutta vitsi Nemo oli niin hieno, ei rikkonut varista ja toi hienosti käteen kaikki. Risto vielä kehui, että mukavan näköinen koira, kunhan vielä kasvaa ja pieni teinivaihe menee ohi. Niinhän se on, paras Nemppa! Lähdettiin sitten kotia päin. Maanantaina kävin tekemässä ison ja syvän hakuruudun yhdeksällä damilla umpimetsään, jossa ei nähnyt mua ja siellä jopa irtosi ihan kaukaisimmille dameille, noutointoa siis löytyy! Oli kyllä mahti viikonloppu, kiitos Riitta. ♥


12 kommenttia :

  1. miksi kirjoitat flatin äällä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska se lausutaankin äällä, niin musta tuntuu tyhmältä kirjoittaa se aalla. :D

      Poista
    2. Se on flatti tai flätti, ihan kummin vaan itte tykkää sanoa:)

      Poista
  2. Kiva postaus, ihana toi viimeinen kuva <3 Onnea teille hienosta suorituksesta!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kiva postaus! Tykkään niin tosta ekasta ja vikasta kuvasta. Hienosti meni teillä taippareissa sen puoleen, että Nemo ei nyt lintannut riistaa. Harjoitus on selvästikkin tuottanut tulosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ne on myös omat suosikit. :)

      Ja kyllä olin tyytyväinen, ettei Nemo pyöritellyt tällä kertaa niin variksia. Kyllähän me yks päivä käytiin lenkillä niin, että mä menin lonkkarilla ja Nemo hölkkäsi vierellä varis suussa... :D

      Poista
  4. Ihana tuo eka kuva! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva, että treeni on tuottanut tulosta! Aidanilla on molemmilla kerroilla taipparit kaatuneet just siihen, ettei se oikein irtoa etsimään kauempaa, pyörii vaan siinä nenän alla. Treeneissä kyllä häviää näköpiiristä alta aikayksikön, mutta se kisatilanne on kai vaan niin erilainen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Nemo kyllä on fiksu :)

      Ja haha, eikä... Eli samaa probleemaan kuin meillä!

      Poista