7.10.2015

Mitä olisinkaan ilman sinua? Vähemmän kuin nyt.

-"Olenhan oppinut katsomaan myös
sinun silmilläsi,
kuulemaan myös sinun korvillasi,
ajattelemaan myös sinun tavallasi."






Alkuun ennen varsinaisia kuulumisia tähän pari konffiskuvaa. Mulla oli tosiaan konfirmaatio lauantaina. Kaikki meni hyvin ja Nemolle tippui hyvin ruokaa lattialle... Oli iloista ja väsynyttä koiraa illalla ja kovin herkkuja täynnä olevaa omistajaa. Onneksi konffis on vain kerran elämässä, tuli nimittäin leivottua ihan hirmuisesti. ps. Lopussa yksi superjännittävä juttu!








Sunnuntaina päivällä mentiin Nooran ja Hennan kanssa lenkille. Nooralla oli Riimi ja Hennalla on tosiaan Luna-spanieli. Mulla oli koko koiralauma mukana. Mukavaa oli, käytiin rannassa ja koirat sai ravata eestaas veteen ja pois. Priima tykkäsi kovasti Lunasta ja niillä oli ihan hyvät leikit. Jeri ja Nemo meni taas ihan Riimissä kiinni. Ens kerralla pitää mennä taas mettälenkille, mutta tässä kuitenkin pari kuvaa.






Siitä sitten lähdin pian tallille ja mulle oli jaettu Laika-heppa. Tosi energinen, mutta järkevä kuulemma. Oli estetunnilla mua ennen ja näytti super reippaalta. Olihan se tunnin alusta hieman kiireinen mulla, mutta otti hyvin pidätteet ja rauhottui tosi kivasti verkassa. Alettiin sitten harjoittelemaan vastalaukkoja jossa kuumui, varsinkin ympyrällä, mutta viimeinen kerta ympyrällä sujui jo ihan hyvin. Loppuraveissa oli vielä hyvin kuulolla. Talleilun jälkeen kurvattiin suoraan Espoon Keskukseen, josta haettiin mulle uusi runko! Ostin siis konffisrahoilla Canon EOS 50D:n. Ihan huippu kapistus on näin mitä oon nyt testaillut. Tulevat kuvat siis sillä ja tässä postauksessa alemmat kuvat sillä, noi koirakaveri ja konffiskuvat on vanhalla.




Kävin tosiaan aamulla maanantaina testaamassa Nempan kanssa heti runkoa. Iltapäivällä suuntasin kohti tallia ja missasin bussin, joten käppäilin muutaman kilsan matkan sitten tallille. Mulla oli pitkästä aikaa musta herra, Justus. Meillä ei oikein synkannut. Ei se hidas ollut, eikä liian nopea, muttei sopivakaan. Jotenkin junnaava, muttei kuitenkaan. Tehtiin pohkeenväistöjä. Ei sujunut. Hmph. Noh, sunnuntaina jos vaikka olisi joku mieltä piristävä otus ratsuna niin olisi mukava juttu.





Semmoista infoasiaa vielä, että Hurttahuoneen järjestäjät (Anja ja Nea) järjestävät (kuin jo pari kertaa ennenkin) koiraleirin Järvenpäässä kesäkuussa 6-10.6. Muista buukata viikko jo valmiiksi kalenteriin, koska sun on pakko tulla sinne. Me ollaan Nemon kanssa tulossa ohjaajiksi ja jos jollakulla ei ole leirikoiraa niin Nemo mahdollisesti tulee lainattavaksi. Muista siis kysellä tästä kotona ja mikäli vaan jotenkin käy niin olisi huippua, jos tulisit. Leiri on suunnattu 10-18-vuotiaille. Nähdään siis siellä! ;)




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti