15.10.2015

Niin minä sinua vaan


kuin karhuemo pentujaan ja luoja luomiaan
niin minä sinua vaan
vaik leipä loppuis vesikin yksi pysyis kuitenkin
minä sinua vaan





Ulkoasu on äärimmäisen keskeneräinen "pienen" hetken...

Tänään oli aamulla aivan ihanan sumuinen sää. Jos olisi ollut vielä hieman sumuisempaa olisi tullut aika mageita laajaperpektiivisiä kuvia. Lähdettiin sitten Nemon kanssa lähikentälle vähän harjoittelemaan takaakiertoja ja jotain aksaliikkeitä. Hienosti tuo hanskaa kaikkien taukojenkin jälkeen. Tehtiin vähän stoppi-ja suuntareenejäkin kahden pallon avulla. Ja tulihan kameran rullalle omasta mielestä muksasti onnistuneita kuvia. Tossa 50D:ssä on niin kivan nopea tarkennus, että saa hyvin otettua liikekuvia. Yhdessä kohtaa kentälle tuli yksi ihana pappa, jonka kanssa puhuttiin varmaan puoli tuntia ja hää heitteli Nemolle palloa, Nemo tykkäs.

Hiekkaa nassussa.



Mitäs muuta. Mietin yksi ilta kovasti mitä oikein teen nyt meidän harrastusten kanssa. Vepe on sinänsä hyvä juttu meille, mutta mua ahdistaa ajatus siitä, että olisin mukana kokouksissa aikuisten kanssa, kun en varmaan itse keksisi mitään uutta mukaan toimintaan. Ja muutenkin, vaikka vepessä ei sinänsä haittaa jos koira ulisee niin ei Nemo jaksa odotella, vaikka se rakastaakin uida jne. Ja toiseksi jos mua jännittää niin paljon, ettei koira tee hyvin nomessa niin miten me ikinä päästäisiin Vepessä eteenpäin? Siinähän on sove-testi ensin, jota koira voi elämässään kokeilla vain kaksi kertaa. Nomessahan saa kokeilla niin monta kuin haluaa ja sielläkin jännitän. Tziisus. 




Siirsin sitten meidän harrastusplänejä keväälle, kun tässä on kaikenlaista edessä mikä rajoittaisi reeneihin osallistumasta. Palo tokoon ja aksaan syttyi, varsinkin nyt, kun Nemon kanssa on mennyt tosi hyvin seuruussa. Se on mukavan tiivis ja iloisella meiningillä. (tästä videoon) Ainoa mutta siinäkin on, että meillä on tuo pallo vähän hankalasti, mutta kyllä senkin saisi häivytettyä pois reenamalla. Niin siis aksasta. Laitoin viestiä Vilmalle koirakoulukompassiin ja hän kertoi, että voitaisiin hypätä Nemon kanssa heti edistyneemmälle kurssille, koska se osaa sen verran asioita. Tästä innostuin ja kompassillahan on myös ihan aktiivisesti reenava ryhmä, johon sitten voitaisiin mennä, kun hanskattaisiin kaikki esteet. Keväällä katsotaan uudestaan!





Meille ei sen kummempia kuulu, nyt pystyin taas postailemaan, kun sain otettua kuvia täydentämään postausta. En ole Miiankaan koiria hirveästi vienyt, kun ne ei ole olleet kotona, mutta ensi viikolla taitaa taas olla koiruuksien hoitovuoro. Ensi viikolla mun kaverin pitäisi myös olla tulossa tänne päin pentusprinkkunsa kanssa, joten silloin tulisi sitten kuvia! Tiistaina oltiin Nempan kanssa koooko ilta tallilla ja kyllä poitsu nauttii olla tallilla. Käytiin katsomassa kaverin heppaa ja Nemo ihan ihastui siihen, nuoli sen turpaa. Yleensä tuo, kun ei hirveän lähelle mene heppoja oli tämä kyllä suloista katsottavaa.





Mennään Nempan kanssa tet-harjoitteluun Riitalle pariksi viikoksi muuten tuossa marraskuun lopussa! Toivottavasti ei olisi jollain nartuista silloin juoksuja niin pääsisi tuo vekkulipoika tosiaan mukaan. Marraskuun lopussa olisi myös aikomuksena mennä pitkästä aikaa näytelmiin nimittäin Kangasala RN olisi kätevästi keskellä tettiä. Nemppa ja Mappe olisi näiltä näkymin osallistumassa. Eipäs mulla hirveästi muuta ole, voisin tehdä pitkästä aikaa joku päivä MyDayn jos kiinnostaa nährä...? Ja heppakuulumisia voisin myös kirjoitella. Ps. Mikä oli lempikuva?


Loppukevennys :"D

12 kommenttia :

  1. Heppakuulumisia olisi kiva kuulla :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti vika oli lemppari :D ! Mitkä tapit noissa esteissä on :) ? Ja kaikki kuvat olivat kyllä hienoja, Nemo on kyllä nii ihana :3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti minulta ja Nemolta <3 Apua siis mitä tarkoitat tapeilla..?

      Poista
    2. Jotka on tossa maassa kii :D

      Poista
    3. Aaa siis tossa on vaan jotkut semmoi terävät metallijutut, jotka tökätään maahan :D Zooplussalta.

      Poista
  3. miks ostit uuden kameran? o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha oli niin hidas tarkentamaan, kohisi helposti, kulunut ja vähemmäm megapikseleitä :)

      Poista
  4. Täytyykö sun muka mennä niihin vepe kokouksiin? Jos täytyy nii kerro vaikka s.postilla jo etukäteen että sua oikeesti jännittää, tunnet olevas nii nuori muide joukossa ja täytyykö sielä jokaisen jotain keksiä? Mitä itte olen ollut mukana eri kokouksissa kyseisen seuran, on ne ollu tosi rentoja eikä tarvi turhaa jännätä :)
    Sun täytyy tehä semmonen päätös, johon oot tyytyväinen ja joka paras teille. Voi sua :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noora♥

      Mutta no nii totta. En sit tiiä, et oisko toisaalta tyhmää sitte jos en kävis missään ja sitte aina kyselisin jälkikäteen.. Ja ko en treeneissäkään voi auttaa, kun koiria pitää rannalla, koska en mää mittään soutaa osaa hyvin. Ja on niin kovin kriittinen yleensä ittelleni jos teen väärin tms... Mut onhan ne varmaan mukavia ja rentoja kuitenki...

      Poista
  5. onko banneri väliaikainen ?

    VastaaPoista