9.11.2015

But my head is like a carousel

 Kuulumispostausta terästettynä Nooran tässä lähiaikoina ottamilla kuvilla. Kaikki kuvat c. Noora siis. Lähipäivinä ei hirmuisesti olla puuhailtu mitään, mutta ajattelin jotain tähän raapustella, saatte kuulla hieman myös ratsastuksista samalla.

Heino Nemppa 2,5w
 Tsekkasin, että viime kuulumispostauksesta onkin jo tovi. Olen käynyt nyt muutamat kerrat Miian koirien kanssa ulkona, ruskea flättinarttu Taika on ollut myös Miialla hoidossa ja siitä Nemo tykkää kyllä niin kovasti. Ruskeat toverit. Olen myös vienyt erään ystävänäni seropia, Leoa ulos. Leo on ihana, Nemon kokoinen tapaus, Nemon kanssa ollaan se tunnettu jo ihan pienestä saakka. Viikko sitten lauantaina oltiin puolisentoista tuntia Rajasaaressa Nooran ja Riimin kanssa ja mulla mukana Priima. Kaikkea koiramaista on siis sisältynyt viime päiviin. Priima on kyllä hassu pentu, kun lähti jok'ikisen ihmisen mukaan Rajasaaressa.


Olin toissaviikonloppuna mukana Hyvinkäällä ulkopuolisissa kisoissa. En tosin kisaamassa, lähinnä katselemassa miten Peikin hepoilla ja kavereilla meni. Oikein hyvin meni kaikenkaikkiaan. Oli kyllä mukavaa päästä sinne mukaan katselemaan vähän uudenlaista meininkiä. Kisat oli tosiaan Hyvinkään Riders Inn-keskuksessa ja maneesin valostus oli kyllä huippu. Tässä pari kuvaa jos joku haluaa nähdä. yksi, kaksi, kolme, neljä

 Omiin ratsastuksiin kuuluu myös oikein hyvää. Viikko sitten sunnuntaina mentiin ilman satulaa. Meillä oli meidän vanha ope, Petra, "korvaamassa", kun Outi ei päässyt pitämään tuntia. Tehtiin sitten tehtävää, jossa tultiin ravissa puomi, jonka jälkeen piti ottaa käyntiin, siitä laukka ja kavaletin yli hyppy. Tämä meni oikein hyvin Ripan kanssa, herra oli ihan fiiliksissä. Sisäreidet kiittää ja kuittaa kovasti. Maanantaina menin taas Pilkulla ja mentiin sitten kunnon rataa, jossa oli parit kavaletit ja noin 50cm korkeat pystyt. Pilkku oli aivan liekeissä ja oli kyllä iloinen fiilis tunnin jälkeen. Pientä puhelinvideoita on, mutta säästän ne "puhelimen tyhjennys"-postaukseen.


 Eilen menin sitten pitkästä aikaa Paironilla. Ai miten superia oli päästä lempihepan selkään pitkästä aikaa. Pairon oli ehkä paras ikinä, se taipui verkassa volteilla ihan älyttömän hyvin. Laukassa varsinkin se tuntui tosi hyvältä ja kootulta volteilla. Tehtiin vasta-asetusta ympyrällä, jossa herra toimi taas superisti. Sai olla tosi iloinen miten Pärre keskittyi hienosti. Herra sai paljon rapsutuksia tunnin jälkeen! Tänään menin Tygerillä ja ei oikein toiminut. Harmi sinänsä, koska viime kerralla Tyger oli ihan huippu. Tällä kertaa oli kuitenkin ihan liian vähän tilaa kolmikaarisella kiemurauralla ja jouduin kokoajan stoppailemaan, mikä hidasti hirveästi jo valmiiksi hieman hidasta Tygeriä. No mutta ensi kerralla paremmin, hope so!


Parin viikon päästä alkaakin jo tetti. Huippukivaa, menen tosiaan Nempan kasvattajalle tettiin. Toivotaan, ettei kellään nartuista ole juoksuja, että voin ottaa Nemon mukaan. Eipä mulla muuta tähän hätään. Mitäs lukijoille kuuluu? Miten on syksy lähtenyt ja mihin aiotte mennä tettiin? Vai oletteko olleet vaiko kenties kauempana edessä? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti