16.11.2015

Tilausbannereita taas!

Pitkästä aikaa olen taas tehnyt muutamat tilausbannerit halukkaille ja teen nyt niitä lisää vielä. Eli jos blogisi tarvitsisi päivitystä tai jotakin uudistusta, ulkoasua tai banneria niin mielelläni voisin tehdä jonkunlaisen. Paras en nyt näissä ole, mutta jos kiinnostaa niin laita toki tilausta tulemaan. Kommenttiboksiin tai säpöön. lovespeppi@gmail.com, alla pari esimerkkiä. Ei muuta tällä kertaa. :)

Omaan blogiin, johon kuuluu kans nuo kuvakkeet, jotka tosin maisun käsialaa. Muuten itse tehty koko tämän hetkinen ulkoasu.

http://aaretonmatka.blogspot.fi/, ei vielä näemmä blogissa

http://wwwkarvakorvat.blogspot.fi/, ei vielä blogissa

Blogin koko ulkoasu (sis. myös sivupalkissa olevat koirien kuvakkeet) minun käsialaani, http://ruosteessakahlanneet.blogspot.fi/, tästä yllä olevasta versiosta jäi näköjään  läpinäkyvä tausta uupumaan, kun hieman muokkailin sitä. 

5 kommenttia :

  1. Jos kerkeet niin mulle vois tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Ite haluisin myös blogiini bannerin. :)

    VastaaPoista
  3. Olisin kiitollinen jos ehtisit väisätä jonkun sortin flattimaisen bannerin blogiin, kun itsellä on peukalo keskellä kämmentäkun tulee bannereihini. :) Kuvat löytyy täältä: http://sagantaru.blogspot.fi/2015/11/etsintakuulutus-innokkaat.html

    Kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  4. Jos haluut koittaa mun blogiin väsäillä niin olis siistiä!

    VastaaPoista
  5. Laittakaapa kaikki gmailiin viestiä suoraan kuvineen, en ala blogeista karsimaan! Taisin pari viestiä saada tosin jo. :)

    VastaaPoista