5.3.2016

Hae mukaan blogiportaaliin!



Avasimme tänään Venlan kanssa vihdoin tämän pienimuotoisen blogiportaalin, joka sai nimekseen Dogimania. Olimme ensin perustamassa sivuja Bloggeriin, mutta Venlan spotattua tämä wix-sivusto netistä päätimme perustaa sinne portaalin. Sivustoja sai tosi helposti ja kivasti muokattua ja päädyimme sitten tämmöiseen simppeliin malliin, jossa kaikki tarvittava on yläpalkissa ja alhaalta löytyy yhteydenottolomake. Itse sivuihin pääsee tutustumaan paremmin painamalla ylhäällä olevaa kuvaa tai TÄSTÄ. Nyt haemme tosiaan mukaan kuutta positiivistä, innokasta ja pirteää bloggaajaa ja haku toimii Dogimanian sivujen kautta, "Hae mukaan!"-kohdasta. Kaikki hakemukset vastaanotetaan ja valitsemme sitten Venlan kanssa mukaan sieltä nuo kuusi bloggaajaa.

Olemme saaneet paljon kritiikkiä siitä miten sivustomme muistuttavat Hurttahuonetta. Haluan siksi erikseen painottaa, että aikeenamme ei todellakaan ole matkia Hurttahuonetta ja emme ole mitenkään katkeria siitä, että he lopettivat toiminnan. Ymmärrämme Venlan kanssa syyn hyvin. Tästä ei kuitenkaan sen enempää vaan voitte vaikka mennä tutkimaan sivuja jos yhtään kiinnostaa tämmöinen. Semmoinen asia vielä, että pyrimme tosiaan pitämään toiminnan hyvin pienenä, ylläpitämällä vain kuukausittaisia haasteita ja ns. toimituksen blogia johon kaikki saavat lähettää artikkeleita (tarkistamme tietenkin artikkelit ensin). Sivuilta löytyykin lisää infoa jos vielä kiinnostaa! :)

19 kommenttia :

  1. kivat sivut! Mulla hyppii kokoajan mainoksia tuolla sivulla :/

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa tosi hyvältä! :)
    Itselläni "Ylläpitäjä" -sivulla Venlan esittely oli reunassa, eikä sitä oikein voinut edes lukea, tosin saattaa olla että oma kone vain sekoilee :D

    VastaaPoista
  3. Minä olen varmaan vähän tylsä, mutta tuo sivuston ns käyttöliittymä ja mainosten pomppailu ei ole kauhean miellyttävää :P. Myös tuon sivuston leveys tuottaa läppärillä ongelmia. Melkein sanoisin, että se blogger olisi voinut olla selkeämpi vaihtoehto. Idea on kyllä tosiaan hyvä, mutta toteutuksessa olisi vähän vielä hiottavaa minun mielestäni :-).

    Portaali sen sijaan itsessään kuulostaa mukavalta, jospa sieltä sitten tulisi jotain kivaa haastetta ja uutta lueskeltavaa! =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn tähän. Käyttöliityymä ei ole kovin miellyttävä. Väitän että bloggerista olisi saanut jopa paremman näköisen (varsinkin jos olisi tilannut ammattilaisen tekemän ulkoasun) ellei itseltä paljoa koodaustaitoa löydy. Ideana kuitenkin ihana, mutta ainakin toistaiseksi pitää skipata hakeminen bloggaajaksi noiden käyttöliittymäongelmien takia :/

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Idea kiva (tai no, sama kuin hurttahuone), mutta toteutus on jäänyt selvästi kesken. Hurttahuoneella on kyllä upeat sivut ja niistä on selvästi maksettu ja paljon, eikö teidän kannattaisi edes vähän panostaa eikä hankkia vain valmista ilmaista nettisivua? Ei ole miellyttävä paikka, en vieraile mielelläni uudelleen enkä liity bloggajaksi, ellei sivut saa suurta muutosta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan tähän Sannin puolesta, mutta meillä ei siis ole millään tavalla tarkoituksena kilpailla Hurttahuoneen kanssa :D Kaikkia ei voi miellyttää, mikäli et Dogimaniasta pidä, älä vieraile uudestaan! :)

      Poista
  5. Weebly tai blogger voisi toimia paremmin pohjasivustona :)

    VastaaPoista
  6. Kaikille pieneksi väli-infoksi, että työstämme asiaa ja olemme saaneet teiltä hyviä ideoita sen toteuttamiseen, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, toivottavasti saadaan toimiva ja käyttäjäystävällinen portaali! Musta on tosi tärkeetä ja hienoa että te otatte palautetta vastaan ja korjaatte asioita. Pointsit siitä :)

      Poista
    2. Kiitän! Ja jep, ollaan mietitty Bloggeriin siirtymistä... :)

      Poista
  7. Koska bloggaajat valitaan tähän portaaliin? Kiva idea tuo portaali nyt kun Hurttahuonekin lopetti. Sivustosta tulee varmasti hyvä, kun sitä vielä vähän työstää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan saahaan sivut valmiiksi ja kun hakemuksia on tullut sen verran, että voidaan sieltä valita! :) Ja kiitos!

      Poista
  8. On tosiaan mainio juttu että portaalin yleistyy koirienkin parissa, polkaisihan Lemmikkiblogit tämän mukavasti käyntiin :) Matkimisen sijaahan tässä ei ole ja ihan reilu vedos kokeilla uusia sivualustoja, vaikka tuo ei ehkä ole se paras :D Eihän sitä voi tietää, kuin kokeilemalla. Ei muuta ko tsemppiä jatkoon, seurailen (tätäkin) portaalia mielenkiinnolla ^_^

    VastaaPoista
  9. Huippua! Oikein kivat sivut olette tehneet!

    VastaaPoista