19.3.2016

Ienten parantumisprosessi

 Haljenneet hampaat melkein kuukausi takaperin.

 Hampaat poistettu 24.2.


 2pv poistosta.


4pv poistosta.



6pv poistosta ja ylhäälle kehittyi reikä jostain kumman syystä. 

1,5 viikkoa poistosta. 


Kaksi viikkoa poistosta. Reikä alkoi jo umpeutua hyvin.


Tämä on otettu pari päivää sitten jolloin hampaiden poistosta on kulunut sen kolmisen viikkoa. Hyvin ovat parantuneet ja itsesulavat tikitkin alkavat lähtemään. Pian on poitsulla ihan mahtava hampaaton ylähymy. Jos joku ei tiedä mitä tapahtui niin tässäpä pientä stooria. Yksi  kaksi. :)

12 kommenttia :

  1. Ihanaa kun Nempan ikenet on alkanut parantua kivasti ! Et muuten ikinä usko, mekin joudutaan poistaa Fallelta yläetuhammas (onneks vaan yksi..), kun huomasin muutama päivä sitten että siltä on lohjennu.. Mistä lie tullut... On nää flatit kyllä aika tapaturmalapsia vaikka me ollaan päästy toistaseksi aika vähällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :D Nemon isoeno Ruudolla samat hampaat meni kun Nemolla ja monelta muultakin flätinomistajalta oon kuullut samaa... Mutta on kyllä kiva, että nämäkin on parantuneet. Tsemppiä teille parantumiseen! :)

      Poista
  2. Hyvä, että ovat parantuneet! Aidaniltakin on poistettu yksi yläetuhammas, se toinen niistä kahdesta, jotka eivät olleet tasapurennassa.. :D Kohtalon ivaa.

    VastaaPoista
  3. Onneks on hyvi lähteny paranemaa <3

    VastaaPoista
  4. Onko sulla snäppi? :)

    VastaaPoista
  5. Hui ku on jotenki hurjan näköset noi ikenet muutamassa kuvassa.. En kyllä yhtään tiiä miltä pitäs näyttää kun paranee mutta jotenki on rujot.. :s Toivottavasti Serallakin paranisi nopeaan nuo haavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo parissa ekassa ja varsinkin 4pv kuvassa ihan kamalat ja tekee kyllä pahaa kattoa... Mut sitten alko paranemaan ja nyt kun tikitkin on lähteny nii on tosi nätit. :)

      Poista
  6. Onpas jännä jokin "reikä" vain ilmaantunut. Jos joskus satut kysymään eläinlääkäriltä että mistä olisi johtunut niin olisin kyllä kiinnostunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta reiästä tuli ikeneen jääneet nesteet ulos :)

      Poista