15.5.2016

Kaksin kauheampi
Tämmöinen ruskea oli meillä pari viikkoa takaperin hoidossa. Tutummin siis Madde, eli Nemon sisko tuli meille hoitoon, kun Riitta et co lähtivät laskettelemaan. Madde on semmoinen hömelö ja hyvin energinen pomppukoira, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. Oikein hyvin meillä kuitenkin sujui viikko kahden ruskean kanssa, mitä nyt herra Ruskea osoitti hieman mustasukkaisuuden merkkejä, kun toinen touhotti kokoajan minussa kiinni. Madde on kyllä ihana, kun se tulee ihan viereen nukkumaankin, kun taas Nemo ei ikinä tulisi, koska sille tulee kamalan kuuma. Mappe lähtee muuten kesällä kanssani Kennelliiton koiraleirille mukaan, hieman vaihtelua ja ensi vuonna taas Nempan kanssa!Ensimmäisenä päivinä satoi sopivasti vettä ja käytiin parivaljakon kanssa päälle parin tunnin lenkki. Kuivailin koirat ja Maddehan sen jälkeen tarkasti koko kämpän ja asettui sitten matolle makoilemaan. Tälle maalaiskoiralle mm. kauheaa meteliä pitävä roska-auto, oudot isot bussit ja päin juokseva veli olivat hyvin järkyttäviä tekijöitä. Vaikka Mappe elääkin äitinsä, serkkunsa ja mummonsa kanssa Riitalla.
Oikein hyvin jatkui meidän viikko ja saatiin mukavia aurinkoisempiakin päiviä. Käytiin sisarusten kanssa paljon uimassa ja molemmat pomppivat laiturilta veteen uimaan. Nemo ehti aina ensin lelun luokse, vaikka Madde kovaa vauhtia yritti uida perässä. Lauantaina suunnattiin Madden kanssa tervehtimään kaveriani ja hänen ylivilkasta Dobby-perropentua. Hyvin pääsivät vauhtiin, kunnes Maddea alkoi kiinnostaa vain kaislojen syöminen ja Dobbylla oli vieläkin "hieman energiaa". :D


Niin hieno tyttö!


Sunnuntaina Riitta tuli hakemaan Madde iltapäivästä ja samalla lähti meidän touhotin. Oli kyllä rauhallista, kun tuo niin sanottu touhotin palasi kotiinsa. Mutta aivan ihanaa oli pitää Mappea meillä, toi oikein iloa taloon ja Nemokin sai liikuntaa juostessaan Madden kanssa. Nemokin oli hirmuisen väsynyt Madden lähdettyä ja nukkui vain levynä takapihalla. Viime päivinä, kun on ollut kuumaa, olen muutenkin jättänyt Nemon usein takapihalle ja antanut sille jääpalan, jonka sisällä on nameja ja sen ruokaa. Nemo tykkää näistä hirmuisesti ja nyt laitoinkin juuri pari lisää pakkaseen. Nyt vielä koulussa loppurutistus ja pian koittaa kesäloma. Ainiin, Nina teki meille aivan ihanan bannerin, kiitos kovasti! Oltiin Nemon kanssa tallilla yksi päivä ja sain pari ihan superia kesäistä kuvaa ja toisesta tuli oikein kiva banneri.

Dobby!


Mappe menee uimaan!

2 kommenttia :

  1. Onpa hyvä viilennysidea :D Mäkin tykkään kun meillä käy välillä kavereiden koiria hoidossa, hauskaa touhuta välillä kahden sessun kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Nemo on ihan intopinkeenä noihin :D Heti kun pakastin aukee nii toinen ryntää kattomaan oisko hälle syötävää... Ja niin on! Saa toistensa seuraa samalla :)

      Poista