8.5.2016

Maailman paras match show

Postausta koristaa viikko sitten otetut kuvat, kun käytiin pyörähtämässä mätsärissä Ninan ja Sniffen ja Nemon kanssa ja muutama kuva löytyi myös tältä päivältä. Niistäkin ehkä hohkaa meidän hyvä fiilis, ehkä...? Siellä viime sunnuntain mätsärissä Sniffe upeasti SIN1 "BIS5" ja Nemo PUN3, mutta tästä en ajatellut tänään kirjoitella. Oltiin Nemon kanssa nimittäin torstaina aivan super mätsärissä.

(c) Broholmer finland ry


Lähdettiin yhdeksän maissa matkaan kohti Helsingin Oulunkylää. Bussit oli kovin myöhässä, mutta oli kiva fiilis molemmilla ja Nemollakin mukavan viileä viilennysmanttelin kanssa. Matkustettiin siis bussilla kohti Oulunkylää, jossa en ole ikinä ennen käynyt. Tosi mukavaa seutua ja kohta saavuttiinkin jo kentälle missä oli Suomen broholminkoirien järkkäämä mätsäri. Oli iihanan ison näköiset kehät ja paljon väkeä. Oli arpajaisetkin joihin unohdin harmi vain osallistua, koska palkinnot näyttivät ihan hurjan hyviltä. Että hamittaa!

Viikko sitten, c. Nina


Mentiin kuitenkin Nemon kanssa ilmoittautumaan ja poitsu sai numeron 221. Nemolle oli jäänyt häntään kauhea purkkaklöntti ja sen selvittämisessä menikin mukavat puolisen tuntia. Majoittauduttiin semmoiseen pieneen ns. katokseen ja ooteltiin sitten isojen alkamista. Tosi mukava fiilis oli kaikilla mätsärissä ja Nemokin oikein leikki yhden 5-kuisen cairnterrierin kanssa. Saatiin odotella vielä tovi kunnes päästiin Nemon kanssa kehään. Nemo oli ihan fiiliksissä ja pääsikin heti purkamaan energiaa juostessa isoa kehää ympäri. Hienosti meni jäbä ja tuomari kehui että "no nyt on komee mies". :D

1.5.2016


Odoteltiin vielä hetki nauhakehiä ja nauhakehissä oli n. 15-20 punaisen saanutta. Kaikki saivat muuten nauhakehissä jo pienet pussukat joissa oli nameja. Mentiin sitten nauhakehiin ja tuomari pohti kauan kenet ottaa jatkoon ja me oltiin jatkossa! Meidän lisäksi oli ainakin afgaani ja portugeesi, mutta muita en muista. Juostiin vielä ympäri ja tuomari alkoi sijoittamaan koiria. Meni neljäs ja kolmas ja toinen ja Nemolle ojennettiin ensimmäistä paikkaa! Jäbä siis oli hienosti monenmonesta punaisesta ensimmäinen. Siitä siirryttiin venailemaan bis-kehää. Aidan-flätti oli myös vetskujen ykkönen ja oli myös siis bis-kehässä. Pieniä aikuisia oli varmaan melkein 50 ja niitä saatiinkin odotella.

(c) Broholmer finland ry


Lopulta alkoi bis-kehät ja vielä suurennettiin kehää. Että oli ihanasti paljon tilaa juosta. Juostiin Aidanin kanssa peräkkäin ja tosi hienosti meni kyllä molemmat pojat. Nemo alkoi jo hieman väsyä, vaikka yritin sitä innostaa, mutta ymmärtäähän sitä todellakin, että toisella alkoi väsy painamaan pitkän päivän jälkeen. Hienosti kuitenkin jaksoi ja lopulta meidät viitattiin viidennelle sijalle. Kaikki kymmenen sijoittuivat siis bis-kehässä! Aidan vei sitten koko potin ja toi kunniaa fläteille olemalla BIS1!

Meijä mukava tuomari Kari Lindqvist


Saatiin Nemon kanssa aivan super palkintoja. Saatiin mm. Animagin ensiapupakkaus koiralle, monitoimihihna, 7kg ruokaa, lahjakortteja, paljon nameja ja kiva pallolelu Nemolle, hieno pokaali ja hienot ruusukkeet sekä vielä kiva iso luu. Oli aivan mahtavaa, että palkintoihin oli todellakin jaksettu panostaa eikä vai lykätty pusseihin jotakin. Saatiin myös kätevä mätsärireppu joka pääsee siis mätsärikäyttöön. Siitä alettiin väsyneen ruskean kanssa valumaan kotiin päin ja oli kuulkaas hieman tukalaa. Perässävedettävä koira, iso reppu, kassi täynnä tavaraa ja 7kg ruokasäkki bussissa ei ole kiva yhdistelmä. Ja kaiken lisäksi bussi oli aivan täynnä ja ensimmäiseen bussiin kuski ei edes ottanut meitä mukaan.

Venyyy!


Superhyvä fiilis jäi siis mätsäristä ja aivan mahtava päivä. Hienosti järjestetty, aivan tosi mukavat tuomarit ja palkintoihinkin oltiin panostettu, vaikka se ei olekaan se pääasia, kun kierrellään Nemon kanssa mätsäreissä. Tuli kyllä hyvä fiilis tästä päivästä. :)

Nemo ja osa palkinnoista

2 kommenttia :