27.5.2016

One week to summer









Vielä viikko koulua ja pääsee toivottavasti ansaitulle kesälomalle. Nemon kanssa ootellaan kovasti, että päästään heräämään myöhään ja vetämään pitkiä lenkkejä auringonpaisteessa sekä mennä uimaan yhdessä. Nemo aina kesällä tulee mun kanssa uimaan jos menen ja hutkii tassuilla suoraan mun päähän ja vetää hiuksista. Ehkä se vepe olisikin ollut hyvä laji tuolle tohelolle... Tässä viime aikoina ollaan tosiaan "lenkkeilty" Ninalle tulleen pennun NANON ja Cinnan kanssa. Cinna on siis Miian uusimmasta pentueesta ja se on Miialla heinäkuuhun asti kunnes se lähtee Ruotsiin Caci's kennelille. Tytöt kyllä tykkäävät, kun saavat sisaristaan seuraa. Postausta koristaakin kesäiset kuvat Nemosta sekä pari kuvaa pennuista.






Viime aikoina ei ole tapahtunut paljon, mutta kesälle onkin paljon suunnitelmia. Päättäripäivänä menen kuvaamaan yo-juhliin ja siitä sitten tiistaina Elsi tulee tänne ja nähdään Elsin kanssa! Siitä sitten tulevana viikonloppuna matkataan Riitan, Madden ja Nemon kanssa kohti Riitan ja Hennan (kennel Hulvaton) järjestämää viikonloppuleiriä. Koiruuksille treeniä, oisko ollut tokoa aksaa ja nomea sekä hauskaa seuraa. Oikein hyvä loman aloitus! Tullaan sunnuntaina kotiin ja seuraavalla viikolla Tua tuleekin meille kera Karkin. Ihanaa saaha parasta seuraa tänne ja, kun Tuan kanssa ollaan niin samanlaisia niin hänen kans on ihanaa viettää aikaa.





Tua onkin meillä vikkoisen ja siitä pian lähdetäänkin Riitan Madden kanssa kennelliiton koiraleirille. En tänä vuonna saanut kaveria ja leirille ja koko leiri on uudessa paikassa, mutta tuttuja on ainakin tulossa leirille ja mukava nähdä uusi naamoja. Maddekin pääsee oppimaan uusia asioita ja siksi en otakaan Nemoa mukaan, koska se osaa jo niin paljon. Leiri on kuitenkin aika hintava niin on hyvä hyödyntää rahaa ja ottaa vaikkapa Mappe joka voi oppia vielä paljon. Heinäkuulle ei olekaan vielä aivan hirveästi suunnitelmia, mutta sinne päin mennään. Varmaan matkailen taas Tualle Jyväskylään ja palloillaan siellä koirien kanssa.





Helsinkiin Nemo on ehkä menossa jh:seen ja itseasiassa viime viikonloppunakin Nemo oli lainassa junnuissa Annan ja Sandran kanssa. Molempien kanssa meni ihan superisti. Sandran kanssa pääsi olisko ollut 15:sta junnusta kuuden parhaan joukkoon PM-kilpailussa ja Annan kanssa jäbä oli jo hieman väsynyt ja katseli ympärilleen. Palaillaan kuitenkin uusien kuvien tai kuulumisten kera! Priimakin muuten täytti eilen vuoden, aika menee niin nopeasti. Pitäisi varmaan löytää jotkut mätsäritkin tuolle marakatille ja Nemolle & Jerille ja Sniffelle. Marakatti käväisi lonkkakuvissakin ja Priima oli aivan priimaa!






Viikko sitten menin pitkästä aikaa ilman satulaa. Menin Pilkulla ja poitsu osoittautui ihan mahtavasti. Alkuverkassa hää oli aivan intopinkeenä menossa eteenpäin korvat tötteröllä. Puolessa välissä alkoi jo hieman keskittymäänkin. Tehtään ns. katrillitehtävää sekä laukkatyöstyä ympyröillä. Pilkku oli aivan super koko tunnin ja sai paljon kiitosta tunnin jälkeen. Kyllä tuli itselle ja toiselle kuuma. Ihanaa muuten, kun kesän tullessa maneesissakin saa näin hyviä kuvia. Mutta mitäs kesäsuunnitelmia muilla on?

Katse just siellä missä sattuu... 


6 kommenttia :

  1. Olipas kiva tällainen tekstipostaus pitkästä aikaa! :) Ja upeita kuvia jälleen kerran♥

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia:")

    VastaaPoista
  3. Oletko joskus ajatellut steriloida Nemoa tai aiotko?

    VastaaPoista