16.4.2017

You were mine but you've grown so cold

Kaapeli, Nakki, Nano ja Jerppa

Keskiviikkona ajelin pikaisesti koulusta kotiin odottamaan meidän parin päivän vieraita. Nakki ja Kaapeli olivat tosiaan meillä hoidossa ke-la ja siitähän riemu repesi. Nemo oli niin onnellinen, kun  kaverit oli kylässä. Häntä vaan vispasi ja kokoajan piti nuolla jommankumman korvia. Kaapeli on tosiaan Nempan äiti, kohta jo 9v. Nakki on taas Kaapelin siskon tanskalainen pentu, joka se nyt 6,5v. Molemmat ovat aivan ihania tyttöjä ja tosi kivoja kavereita Nemolle.


Tosiaan tytöt saapuivat keskiviikkona kahden maissa, käytiin nopeasti niiden kanssa lenkillä, jonka jälkeen itse lähdin tallille. Olin pitkästä aikaa estetunnilla ja meni kyllä tosi hyvin, vaikka rimakauhu meinasi iskeä esteiden vain noustessa ja noustessa... Kotiin tultuani lähdettiin heittämään koirien kanssa lenkkiä ja päädyttiin muutaman kilsan päässä olevalle koululle, josta Nemo keräsikin pari tennispalloa mukaan kotiin. Illemmalla koirat saivat ruoat ja tytöt asettuivat nukkumaan mun sänkyyn ihan kiinni muhun, oli pikkasen kuuma.

Pämppis

Jeri ja Kaapeli


Torstaina heräsin jo puoli kuudelta siihen kauheaan kuumuuteen, avasin ikkunan ja jatkettiin nukkumista seitsemään saakka. Pikaisesti ylös "hieman" jäätävässä huoneessa ja koirien kanssa aamulenkille. Siitä suuntasin kouluun, onneksi torstaina oli vaan pari tuntia koulua. Koulun jälkeen käytiin Ninalla hakemassa Nano ja suunnattiin kohti mustia ja mirriä. Siellä oli pääsiäisen "palkintojahti" ja löydettiinkin pussukka jossa oli nameja. Ostin myös Nemolle 6kg raakaruokaa, koska siitä sai alennusta ja Nempan raa'at loppuivatkin juuri. Nemo ei syö raakaa mitenkään vakituisesti, mutta se on kivaa vaihtelua kuppiin aina välillä. Torstaina tytöt ja Nemo saivatkin jo illalla kanan sydäntä ruuan yhteydessä.
M&M reissun jälkeen nappasin tytöt kotoa ja mentiin lenkille Ninan, Nanon ja Jerin kanssa. Jeri oli aivan rakastunut Kaapeliin ja Nakkiin, vaikka ne eivät oikein arvostaneet jäbän iskuyrityksiä. Jerikin on kasvanut hirveästi ja ensi viikolla onkin jo flättierkkari, jännää... Käytiin suht. pitkä lenkki ympäri metsiä ja koiratkin kolusivat jokaisen mutaojan. Kotona ne pääsivät pesulle ja tuoksuivatkin sitten aivan ihanilta. Illemmalla ysin jälkeen käytiin vielä kaikkien kanssa puolisen tunnin iltalenkki.


Kaapeli, Nemo ja Naq


Perjantaina käväisin aamusta koirien kanssa lyhyen aamulenkin, jonka jälkeen koko kolmikko pääsi trimmaukseen. Tytöistä tuli tosi nättejä, kun vedin niiltä korvakarvat pois ja trimmailin rinnan sekä pyöristin tassujen karvat. Urakan jälkeen suunnattiin kahdentoista maissa pitkälle lenkille metsään järkkärin kanssa ja oikein kivoja kuvia tulikin. Postauksen ensimmäiset kuvat ovat torstailta ja toiset perjantailta. Perjantai-ilta chillailtiinkin ja tytöt nukkuivat taas leveästi sängyssä...

Nakki 6,5v!

Pallo.


Lauantaina heräsin aamusta Nakin pusuihin, kun tytöt tuijotti mua ihan naamassa kii, koirat sai aamupalaksi kanan jauhettua siipeä ja perus nappuloita. Kymmenen maissa lähdettiin taas metsään riekkumaan ja otinkin pari kivaa kuvaa Nemosta, joista yksi pääsi komistamaan banneria ja toinen youtubeen "kansikuvaksi". Metsästä Riitta soittikin, että olisivat tulossa hakemaan koirat ja siitä kiiruhdettiin kotiin. Tytöt lähtivät ja Nemppa jäi katselemaan haikeana toisten perään. Saatiin tuliaisiksi karkkia Ruotsista ja nyt on kotona hyvin väsynyt ruskea, joka heti kävi nukkumaan omaan koloonsa eli häkkiin.Pikkumies kohta jo 4v!


Nemolla on tosiaan häkin ovi aina auki kotona ja toinen katsoi vähän surkeana eilen, kun Kaapeli meni Nemon häkkiin. Istui vaan häkin edessä ja tuijotti odottaen milloin toinen tulee pois... Oli kyllä kiva saada elämää ja lisää hännänpaukutuksia tähän taloon edes muutamaksi päiväksi. Maanantaina meillä on mätsäri mistä yritän saada tehtyä postauksen ja varmaan julkaisen vielä toisen kuvapostauksen näistä parin päivän aikana otetuista kuvista!

2 kommenttia :

  1. En kestä ku sun kuvat on niin upeita 😍 Jos joskus saan aikaiseksi tulla sinne päin Missin kanssa, niin pakko treffata jotta voit ottaa munkin mussukasta tollasia kuvia!! ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Tähän postaukseen pläjäsin vielä kaikki huonommat kuvat viime päiviltä, kun teen sen kuvapostauksen... Mutta ilmoita toki jos tuut, mielelläni kuvaan!! :)

      Poista