17.8.2013

"Hei suthan mä muistan..."

Eilisen tunnelmat vastasi kyllä otsikkoa. Mentiin siis eilen rokottamana Nemoa kasvattajalle. Siellä oli myös Nemon siskot. Ne telmi siinä pihalla ja sinne sitte ilmestyi Nemon äiti, serkkutyttö ja mummo! Kaapelin (Nemon äiti) "ilme" oli ihan sellainen, että hei, suthan mä muistan!

Nemon uudet autovaljaat



Eemil (sheltti), Madde, Silva ja Nemo

Silva

Silva ja Nemo



Madde/Silva, Nemo, Eemil ja Nakki

Nakki
Koirilla meni hyvin ja nyt on oikein kaikki penturokotuksetkin saatu. Nemolla kesti hyvin uudet valjaat ja käytössä ne oli tänäänkin.


Voin sanoa, että agilitykisoissa näkee ainakin paljon erilaisia koiria. Oli whippetti, islanninlammaskoira, corgi ja pari villakoiraa. Katseltiin maxi-luokka, medi-luokka ja mini-luokasta ainakin puolet. Kuvia otinkin aika paljon, mutta harmiksi aika useat niistä ovat pimeitä. Yritin muokkailla kontrastia, mutta ilma oli vain niin pimeä, ettei onnistunut!













Varsin ihanan näköinen auspai!:)
Huomasin myös tänään, että blogissani on yli 10 050 näyttökertaa, kiitos! Nyt suuntaan katsomaan leffaa Nemon viereen:) ps. Päivitin muuten mm. Nemon sivua ja tapahtumakalenteria.

6 kommenttia :

  1. Vähän tol nakil on super söpöt silmät :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti näyttää sulle toi kuva, mut se oli toisel muistikortil:33

      Poista
  2. Kivoja noi agilitykuvat :) Olis ihanaa jos voisin tavata oman koirani sisaruksia, ja tiedän että koirani on pennutettu joskus, joten sen pentuja vasta olisikin kivaa tavata! Kodinvaihtajassa on huonojakin puolia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Ja niimpä:) On kyllä kiva tuntea sisarukset. Tosin, ainakin 5 muutti kauemmas... :/

      Poista