30.8.2013

Rantailua ja Tervakoski KV

Heti alkuun kaikkien on pakko katsoa tämä uskomaton Coveri Aviciin-Wake Me Up- kappaleesta! Laittakaa vaikka soimaan postauksen ajaksi. :)


Tervakoski KV meni suoraan sanottuna aika surkeasti. Oli aivan liian kuuma päivä flatille ja sen kyllä huomasi! Tultiin siinä kahdeltatoista paikalle ja koiria oli hirveästi! Asetuttiin flattien (ja kultsujen) kehän vierelle odottamaan. Näyttelyssä oli siis Pojan veli Saku kanssa. Otin muutaman kuvan kultsukehästä.


ROP

vas. ROP (Mousse) ja oik. VSP
Tämän jälkeen piti taas odottaa vähän aikaa ennen kuin Poika pääsi kehään. Kehään mennessä Poika oli iiiiihan veltto! Ei jaksanut seistä, istui vain. Luulen, että poitsulle iski lämpöhalvaus... Lähdettiin sitten aika nopeaan paikan päältä pois. Poika sai vain EH:n velttouden takia. Poika oli siis NUK EH-.

Saku

Saku, joka muuten muistuttaa suuresti Temppua

Poitsu

Maanantaina tulikin sitten äkkilähtö. Olin nimittäin lähdössä iltalenkille Pojan ja Nemon kanssa. Sain päähänpiston ottaa Ura ja Nina mukaan. Lähdettiin siis kolmen koiran ja kahden tytön porukalla rantaan. Siellä tulikin aika kivoja kuvia! Osa kuvista ©Nina Hakkarainen, mutten ole varma mitkä niistä ovatkaan Ninan ottamia.

Osaa ne pennutkin! 

Waaaau....

Poitsut iltauinnilla.

Poika


Ura


Urtsi ja Nemppa

Poitsu iltauinnilla
Saas nähdä mennäänkö sunnuntaina sinne mätsäriin. Tässä joku päivä tulossa postausta pentukurssilta ja meidän yhteistyökumppanilta saadusta tuotteesta! Peppi tuli siis meille eilen ja sunnuntaihin asti se täällä onkin. Nyt Nemo ja Peppi painii ihan innoissaan tossa. :)

...

2 kommenttia :