18.8.2013

Viime päivien ostoksia

Ajattelin nyt kirjoitella postausta ja laittaa kuvia meidän viime päivien ostoksista. Viime maanantaina me oltiin Ninan kanssa Isossa omenassa. Sieltä tulikin osteltua vähän kaikenlaista. Aloitetaan kuitenkin Nemolle ostetuista tavaroista. Hintoja en mielelläni kerro netissä!

Pehmeitä koulutusherkkuja esim. mätsäreihin (kuvan laatu on aika huono, ties miksi?) 

Täytettä kongiin.

Autovaljaat (joista mainitsin viime postauksessa.) 

Kova luu, jossa on pehmeätä vihreää täytettä.

Kova, suuri ydinluu

Hampaita hoitavat tikut. Yhteensä 

Suht. kovia koulutustikkuja, yhteensä 

Hampaidenhoitotikkuja

Ja vielä selvempi kuva uusista autovaljaista.
Tulipas myös ostettua kaikkea kouluun yms.
mm. Liimaa, kyniä, kumeja, karkkia ja kynsilakkaa.
Keskiviikkona matkattiin hakemaan mun uutta puhelinta gigantista. (keltainen Lumia 520) Samalla tuli käytyä isää odotellessa Mustissa ja Mirrissä, joka on Gigantin vieressä.

Jo valmiiksi syöty possuluu
Tänään suunnattiin sitten vielä Mustiin ja Mirriin "osta 2 maksa 1" kampanjan-innoittelemana. Ajattelin mennä vielä ehkä huomenna sinne uudestaan, koska siellä oli yksinkertaisesti vain kaikkea ihanaa mm. heijastinliivejä, pantoja, luita yms. Ja Nemohan rakastaa luita! Mukaan kuitenkin tarttuivat vain nämä seuraavat. Harkinnassa olisi ollut ostaa erilainen ruskea fleece, mutta se olikin sitten liian paksu!

Sininen vuorellinen sadetakki (näitä ostettiin kaksi, toinen kokoa 55 ja toinen kokoa 60)
 Tänään käytiin hakemassa myös kauan odottamani kärryt, joilla kuljetan näyttelyhäkkiä. Nämä saa ihanasti kasaan ja olen ihan tykästynyt noiden kevyyteen ja ulkonäköön!


Eli siis en näitä vielä esitellyt, mutta viime viikolla tuli myös näyttelyhäkki ja käärmeketju, jotka tilasin Unessalta. Näyttelyhäkki on _erittäin_ iso ja hyvä niin! Se painaa jopa 15kiloa... 


Häkin päälle tulee siis suuri kangas, että koirat rauhottuvat paremmin.
    
Käärme, tai toisin sanoen snake-ketju on leveydeltään 5mm ja pituutta sillä on 60cm. Se pääseekin oikeuksiinsa loistamaan ihanan Ninalta ostetun näyttelyhihnan kanssa ensi tiistaina!


Seuraavaa postausta tulossa vasta keskiviikkona, ellen sitä ennen sitten julkaise elämäni aakkoset-osa.1 postausta, jonka olen kirjoittanut valmiiksi! Loppukevenneyksi vielä yksi kuva. ;)


4 kommenttia :

  1. Mistä ostit noi kärryt ja paljon makso? Oon ettiny samanlaisia muttei mistään tunnu löytyvän semmoisia suht. halpoja..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jos on pakko paljastaa niin ihan perus kaljakärryt Biltemasta :DD

      Poista
    2. http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Tyokalut-ja-korjaamon-varustus/Nostotyokalut/Matkatavarakarry-kokoon-taitettava-15855/

      kts. linkki

      Poista
    3. Enpä oo ees biltemasta tajunnu kahtoa!!:D Kiitos paljon, täytynee käydä liikkeessä paikan päällä joku päivä:)

      Poista