31.8.2013

Roadkill-pehmolelu ja pentukurssi II

Meille saapui keskiviikkona paketti Lemmikkistorelta. He laittoivat viestiä, että lähettävät jonkun yllätyspaketin ja hauska yllätys olikin!


Meille saapui nimittäin tuo saukko-lelu. Pakko sanoa, että on todella hyvä ja kestävä, vaikka tosiaan kovassa käytössä onkin! Nemo ja Peppi on vetänyt molemmat lelua, ja silmätkään ei ole vielä irronnut. Mulla ei ole kuvia tästä lelusta, mutta koska pelkän tekstin lukeminen olisi tylsää niin lätkin väliin kuvia Nemosta!

ajokoira...
Roadkill-pehmolelut ovat siis 55cm pitkiä ja melko pehmeitä. Niiden sisällä ei ole pumpulia ja siksi ne ovatkin hyviä. :) Sisältä löytyykin siis kaksi vinkua, jotka kestävätkin erittäin hyvin! (aamulla herään siihen, kun Nemppa vinguttaa niitä..)


Pehmoleluja on siis kolmea eri vaihtoehtoa. Niitä on saukko, majava ja jänis. Meillä on siis vielä selvennykseksi tuo saukko. Hintaa lelulla on vajaa 7€ ja voin suositella kaikille lelua lämpimästi! Eikuin vain ostoksille Lemmikkistoreen. :) Tässä vielä linkki.


     Torstaina meillä oli pentukurssin toinen kerta. Tällä kertaa meni ehkä jopa huonommin kuin viime kerralla... Kunnes löytyi seinä! Me treenattiin ensin pari kertaa sivulletuloa, se meni ihan hyvin, paitsi että meidän piti Nemon kanssa siirtyä seinän viereen, koska se jäi muuten liian kauas.

    Tällä kertaa ohjaajalla oli isopuudeli-narttu mukana, jolla oli 4 viikkoa vanhat pennut kuulemma kotona. Tätä ihmettelin suuresti, sillä minä en toisi kantavana olevaa narttua ylipäätään koirakouluun... Mistä ne pennut sinä aikana saa ruokaa?

    Seuraavaksi me treenattiin seuraamista, seinän avustuksella tätäkin. Hienosti Nemo kyllä tässäkin meni, pakko myöntää. Siirryttiin sitten mielestäni liian nopeasti heti seuraavaksi täyskäännöksiin seuraamisessa ja paikallamakuuseen + maahanmenoon seisomisesta. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen penikkaan!

  Alla vielä kooste kurssilta. Pahoittelen samaa muusiikkia, kuin Madde ja Nemo videossa.



Huomenna olisi sitten mätsäri Pepin kanssa. Menen Pepin kanssa isoihin aikuisiin ja junnuhandleri kehään. Ekaa kertaa! Nyt on tyttö pesty ja kynnet leikattu & korvat pesty. Huomenna jäljellä siistiminen ja karstaaminen. Toivottavasti jaksatte odottaa mätsäripostausta, hih. :D

5 kommenttia :