13.5.2014

Lukijat hoi, nyt on teidän tilaisuus!

Kovasti itseäni kiinnostaisi minkälaisia lukijoita sieltä löytyy ja mitä teille kuuluu. Onko sielläkin päin sateista? Onko teillä jotain eläintä, koiraa taikka kissaa vaiko hevonen kenties? Minkä ikäisiä olette? Harrastatteko jotain? Mitä olette tehnyt lähiaikoina? Jotain suunnitelmia kesäksi? Ja tottakai linkkaatte bloginne jos löytyy! Voisin itsekkin kertoilla vähän yleisesti mitä ollaan tehty.


Meille kuuluu oikein mainota. Nemon kanssa oltiin leikkimässä perjantaina kentällä, jonne tulis sitten Leo ja meidän 2-wee kulttikaveri Nilo. Nemo ei viime perjantaina päässyt tallille, kun oli hirmusade. Itse menin suomenhevosella, nimeltään Ripa. Ripa oli taas ihan huippu ratsastaessa. Lauantaina oltiinkin Renen ja Royn kanssa koirapuistossa, jonka jälkeen leivottiin kavereiden kanssa koko ilta. Sunnuntai meni hieman laiskotellen, heräteltiin äiti kakun kanssa ja itse luin paljon kemiaa. Nemon kanssa käytiin sit muutaman tunnin mettälenkki illalla.


Eilen, eli maanantaina en mennyt Nemon kanssa ollenkaan ulos, koska luin taas kemiaa. Tänään käytiin aamulla Nemon ja Pojan kanssa, alla kuva. Poikaa nyt vienkin ulos, kun omistajat ovat matkalla. Koulussa oli vikalla tunnilla pesäpalloa ja satoi aikas rankasti, joten oltiin ihan märkiä. Heitin pienen lenkin Nemon kanssa ja tulin kotiin tekemään ruokaa. Huomenna ja torstaina sit taipparikurssille pitkästä aikaa. Nyt onkin teidän vuoronne kertoa siis mitä kuuluu ja muistakaapa linkkailla niitä blogeja kuulumisten yhteydessä.

24 kommenttia :

  1. Meijän koiruuksien blogi taitaakin olla sulle jo tuttu, mutta kommentoinpa silti! :) tänne kuuluu oikein mainiota, viimeiset kokeet on suoritettu ja nyt ootellaan hirveästi sitä kuuluisaa kesälomaa. Kesällä oon menossa koiraleirille ja tietty puuhataan koirien kanssa mahdollisimman paljon kaikkea kivaa. :) Sää on täälläkin sateinen, ollut jo pari päivää. Koirat meinaa olla tosi energisiä kun en oo tonne sateeseen lähtenyt niitä lenkkeilyttämään..onneksi on kuitenkin luvattu parempia ilmoja! :) Kiva postaus :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi! Seurailen tosiaan teidän blogia, mutta oli kiva kuulla kuulumisia :) Tääällä kans pompitaan pitkin seiniä :D Mihin koiraleirille olet menossa?

      Poista
    2. Sellaiselle ihan vain viikonlopun kestävälle leirille kesäkuun lopussa, Koirakoulu Hau järjestää sen Orimattilassa :)

      Poista
  2. Kiva postaus, vaihtelua sille normaalille "pelkälle" koirajutulle! :-) Ja en ollut huomannut teidän uutta ulkoasua, näyttää tositosi kivalta ja sopii tulevaan kesään!

    Meille kuuluu hyvää. Just käytiin Timin kanssa vetämässä namijälki tuolla pihalla, niin hienosti tuo osaa käyttää kuonoaan! Ollaan järjestelty Tiibetinspanielit ry:n aluetoimintaa tänne Rovaniemelle ja suunniteltu tipsutapahtumia. Sää on ollut tajuttoman huono, mutta käytiin silti reippaasti lenkkeilemässä. Tulis jo ne lämpöset kesäkelit! Nyt vois lisätä muutamat kuvat koneelle ja muokkailla vähän aikaa niitä, sitten salkkarit ja saunaan. Timikin pääsee pesulle joku päivä, kun se haisee niin tajuttoman pahalle... :'D

    http://timinvaltakunta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos sinullekkin erittäin mukavasti kommentista :) Saatiin vihdoin Bealta tämä ulkoasu! Kiva kuulla tuosta namijäljestä, voisi Nemonkin kanssa koklaa :D Haha, hyvä kun kaikkialla on sadekelit :D Ens viikolle on luvattu vähintään yli +16! ;) Kiitos blogin linkkauksesta!

      Poista
  3. En tiedä ootko käyny jo kurkkaamassa mun ja kahden Suomenlapinkoirani blogia täällä http://jazzuntassut.blogspot.fi/ Sinne oon aika aktiivisesti kirjotellut nyt, kun ensimmäiset näyttelytkin lähestyy kovaa vauhtia! Hirvee jännitys ja pienoinen stressi oli vielä eilen noista näyttelyistä, mutta tänään käytiin näyttelyharkoissa, niin enää ei jännitä ihan niin paljoa. :) Kerro ihmeessä mielipitees miunkin blogista, kun vaihdoin just ulkoasuakin vähän omanlaisemmaksi. :) Itse tykkään tosi paljon sun blogin ulkonäöstä, koska tää vaaleenvihree on ihan sairaan sulonen väri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut käynyt, mutta sulla on tosi mukavan oloinen blogi! :) Kiva kuulla, että ootte menossa näyttelyyn, muista olla jännittämättä, ei se haittaa jos mogaa! :) Sulla voisi olla tekstin väri esim. musta niin, ettei kaikki ole vaaleanpunaista. Kiitos kehuista :)

      Poista
  4. Mukava postaus ja hieno ulkoasu.
    Tänne kuuluu ihan hyvää. Mulla on itselläni koira, rodultaan whippet ja nimeltään Tiuhti. Tiuhti täyttää lauantaina 5 vuotta ja silloin aateltiin mennä käymään mätsäreissä.
    Täällä on välillä ollut vähän sateista, mutta eilen eli maanantaina paistoi aurinko ja oli lämmin päivä, tänään oli tuulinen päivä, mutta muuten melko lämmin päivä kans.
    Niin, ja mullahan on muuten blogi --> http://tavallista0arkea.blogspot.fi/
    Blogissa kerron mm. ratsastustunneista (harrastan ratsastusta) ja yritän myös muistakin päivistä kertoa, jos on kerrottavaa. Blogin nimen vaihtamistakin kyllä olen miettinyt, mutten ole mitään kovin kummosempaa vielä keksinyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Olenkin nähnyt Tiuhtin petsiessä! Jännä, et siellä ei satanut eilen! Onpa sulla kiva blogi, nuo heppajutut varsinkin kiinnostaa, kiitos linkityksestä :)

      Poista
  5. Haha, pitäähän sitä arjen keskeltä vastailla. Minä ja Linkki nautitaan sateisesta säästä.Tykkään itse lenkkeillä kevyellä sateella, koska ilma on raikasta, eikä mikään pöllyä. Sade myös karkoittaa kanssaihmiset tehokkaasti, niin oma rauha on taattu. Mun päivät täyttyy töiden teosta, opiskelut ovat loppupuolella ja valmistuminen häämöttää tämän kuun lopussa - viimein. Eli kohtuu hyvää kuuluu tänne.

    Multahan ikää löytyy kokonaista 20 vuotta ja harrastuksiin lukeutuu koirailu, lisäksi tykkään pelailla korttipeliä nimeltä magic of gathering sekä jäävällä vapaa ajalla tulee uppouduttua xboxpelien ihmeelliseen maailmaan. Koira on äärettömän tärkeä osa elämääni ja otuksen kanssa tokoillaan, harrastetaan hakua ja viimeaikoina ollaan prepattu esineruutua. blogin kanssa ollaan oltu hieman laiskalla tuulella kuukausi, mutta ei se mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan Linkki! <3 Ihana beecee :) Itse tykkään kans sateesta-jos sitä ei tuu liikaa... :D Ja Nemo menee nyt minkälaisella ilmalla kans ulos. Pitää käydä tsekkaa toi korttipeli muuten! Itsekkin pitäis panostaa Nemon kanssa tokoon jos jaksaisi ja NOMEa kans pitäis mennä reenaamaan kentälle. :) Muistinkin, et oisin ollu teidän blogin lukija, mutten näköjään niin liityin :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihana ulkoasu ja kiva postaus!! Ja muutenkin tosi kiva blogi. :) Sää on muuten ollut aurinkoista täällä mutta tuulista, joten pitkä lenkki joen varrella tuli tehtyä, ja neitimme tietysti sinne uimaan ja tuli ihanan likaiseksi ja märäksi...

    Meillä on 9kk flättineiti jonka kanssa treenaillaan lähinnä perustottelevaisuutta ja näyttelyjuttuja tällä hetkellä, mutta kunhan opiskeluiden ja muuton ohessa syksyllä kerkis niin olisi kivaa aloittaa jotain NOME juttuja tai enemmän tokoa...

    Käydään myös näyttelyissä, oltiin just 10.5 Tuomarinkylän KV:ssa enismmäistä kertaa junioriryhmässä, joten jännää oli! :) Käydään myös tallilla kun keretään ja herjaillaan muuta arkijuttujua. Käy ihmeessä kurkkamassa blogiani jos tykkäät! Kiva ainakin meikäläisen puolesta lukea flättikuulumisia! :)

    http://sagantaru.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä on kans flätti! :) Miten teil meni siel näyttelys? Kävin kattomassa blogis, vaikutti tosi kivalta! Ja kiitos muuten kovasti kehuista ja kommentistasi :)

      Poista
    2. Ihan kivasti, tuli toinen sija ja SA juniori nartuista. Et ihan tyytyväisiä ollaan. :)

      Poista
  8. Kerronpa ensiksi itsestäni. Olen 14-vuotias tyttö Helsingin kestustasta. Syksyllä täytän 15 vuotta. Tykkään eläimistä, erityisesti hevosista ja koirista. Koiran olen omistanut kohta tasan kolme vuotta. Heppailen paljon, sillä minulla on yksityishevonen hoitsuna meidän mökillä, jolla saan aina välillä käydä sitten myös ratsastamassa. Heppailuista ei tule juttua blogin puolelle, sillä omistaja ei sitä halua.

    Rex on toinen blogin päätähdistä. Rex on 3-vuotias collie herra. Tykkää todella uida, tylsistynyt agilityyn pidetään siitä taukoa. Kuvissa esiintyy pääosin Rex. Tokoa treenataan kotona, kuviakin olisi kiva laittaa blogiin, mutta yleensä en ketään saa kuvaamaan meidän menoa.

    Valokuvausintoni näkyy aika vahvasti blogissa, vaikka kehittyä mun täytyy aika paljon vielä. Blogi on lifestyle ja koira blogi. http://koiraelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos pitkästä viestistäsi! Rex on kyllä nätti koira, kävin katsomassa blogianne :)

      Poista
  9. Meiltä löytyy kaksi PONia, Hilu ja Lalo. Viime aikoina ollaan Lalon kanssa käyty näyttelyissä kivalla menestyksellä, pojasta on tullut Suomen ja Eestin muotovalio :) Lisäksi treenataan Lalon kanssa agilityä, tavoitteena päästä virallisiin kisoihin kesän aikana. Kesällä treenataan aksaa ja käydään varmaan jossain näyttelyissäkin ja itse lähden orkesterin kanssa Unkariin soittamaan! Tässä vielä meidän blogi http://hilupon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lalo on kyllä niin hieno :) Onnea teidän agilityyn, meil kans Nemolla haaveissa agissa viralliset joskus tulevaisuudessa. :) Kiitokset kommentistasi, mukava blogi sulla :)

      Poista
  10. Harrastan suomenlapinkoira Nopen kanssa agilityä ja muita koira puuhia. Kesää odottelen niin kuin varmaan kaikki muutkin ja kesällä Nopen kanssa koiraleirille. :) Tässä vielä blogini: http://siljuaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Moikka! mä olen Silja ja mun blogi kertoo novascotiannutaja Lennistä, mitä me puuhaillaan esim aglity treeneist ja ohessa vähän mun ratsastuksesta. Tää kommentti tulivähän myöhään mut no joo. ja tässä blogini osoite:lefanelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Ja vielä lisäksi sulla on tosi kiva blogi. teidän elämä kiintoisa ja hauskan kuulonen :)

    VastaaPoista