3.5.2014

Tampere KV 2014

Nyt on tosiaan kotiuduttu Tampereelta ja käymisen arvoinen reissu se kylläkin oli. Perjantaina jo pakkasin kaikki tavarat ja tänään seitsemältä oli auton nokka kohti Tamperetta. Matkalla huomasin ainoan unohtuneen asian olleen just se kamera, joten jos joku kärsii puhelinlaatuisista kuvista niin kannattaa vaikka skipata ne. Ja tosiaan painotan, että osassa kuvista laadut ovat hirveät! Pepin kehästä ei ole kuvia. Tuan kanssa olin tosiaan näyttelyn ajan, joten kerron tässä kans miten Karkilla meni!


Karkki meni taas niin panjelimaisen erinomaisesti. Se on niin nätti tyttö, kunhan karvat kasvaa niin siitä tulee vielä hienompi. Vaikka on se nytkin hyvän näköinen sportisena. No, kuitenkin. Karkilla oli vastassa Adamant'sin koira. Adamant'sin koirat voittivat melkein joka luokasta ykkössijan. Karkille heilutettiin punaista lappua ja lopputuloksena Karkki oli NUO ERI NUK3!

Kiva kuomu selässä panjeli :D
Pepin vuoro oli Karkin jälkeen. Tuossa turkkihirmussa oli ollut ihan hirveä trimmaaminen ja nyppiminen ja vaikka itse sanonkin niin lopputulos oli varsin hieno. Siitä tul ihan siedettävän näköinen spanieli. Kehässä sitä vastaan oli Adamantsin koira myöskin. Piti itse lähteä kauemmas, kun Peppi vain vilkuili minua. (Pepin kasvattaja siis vei sen) Erinomaisesti meni tyttö kuitenkin, sipsutti ravissa, jonka takia se sai EH:n. (alhaalla arvostelut)





Pepin kehän jälkeen oli melkein heti vuorossa Nemon kehä. Nemo oli vanhin junnuluokan uroksista. Odoteltiin hetkinen ennen kehää flättikehän edessä. Pentuja oli vain kaksi, jotka olivat molemmat narttuja, joten päästiin sitten heti kehään.




Meitä seisotettiin ensin ja otettiin pari kierrosta sitten ympäri. Nemo oli junnuista vanhin, joten jouduttiin odottamaan hetki. Pian meidät kutsuttiinkin jo kehään. Tuomarina ollut Harry Tast piti kovasti Nemosta ja kokeili pitkään sen olkavarsia. Siitä meitä sakotettiinkin arvostelussa, että oli liian lyhyet olkavarret. Jokatapauksessa, seisotin Nemoa, mentiin edestakaisin ja ympäri. Meille heilautettiin sinistä lappua, EH sieltä napsahti. Kilpailuluokassa meidät siirrettiine kolmansiksi, näin ollen tuloksena JUN EH JUK3! Tuomarin viimeinen kommentti oli vielä sydäntä lämmittävä: "Upea, roteva junioriuros." :)


Kävihän Nemo debytoimassa junior handlerissakin Nannan kanssa tuloksena JH-. Kiitokset vielä kaikille mukavasta päivästä! Ja jos jollakin jäi jotain vielä tietämättä niin laittakaapa kommenttia tulemaan, vastailen mielelläni kaikenlaisiin. Ja minkälaista erikoispostausta halusitte?


Oak Barrel's Lightning Cable
Tampere KV 3.5-Tuomarina Harry Tast, Finland

"Reilu 1v. Kookas, rungossa pitkät, tasapainoiset linjat. Kaula voisi olla pidempi. Pitkä, urosmainen pää. Lyhyet olkavarret. Pitkä, oikean muotoinen rintakehä. Hyvä lihaskunto. Lyhyt, oikeanlaatuinen karva. Takaliikkeet vielä kovin kapeat, hyvät sivuliikkeet."

Quadmir's Belling Melody
Tampere KV 3.5-Tuomarina Christian Geelmuyden, Norway

Arvostelu suomennettuna: "Hyvät mittasuhteet. Hyvä feminiininen pitkä jotain pää ja kaunis ilme. Riittävä kaula. Hyvä runko. Hyvät kulmaukset takana, hieman suora edestä. Liikkeestä puuttuu pitkä rauhallinen rotutyypillinen askel.

15 kommenttia :

  1. Tast ei vaan tykkää junnu-uroksista. :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana banneri!!!!
    Millä teet bannerisi?

    Erikoispostauksena voisi olla Nemon kaikkien tavaroiden esittely. Videolla olis kiva saada. Ja joku videon muodossa oleva kooste teidän vuodesta Nemon kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Bannerin on tehnyt itseasiassa beatheshepherd.blogspot.com ja taustan myös :)

      Kiitos ideasta, ajattelin tuon toteuttaakkin, kun itsekkin tykkään kuvata tarvikepostauksia. (:

      Poista
  3. Hienosti pärjäsitte! :) Flatit on niin ihania, noutajaroduista mun lemppareita! Rapsutuksia koiruleille! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja onpa mukava kuulla. :) Nää on kyllä semmosia sydämenvalloittajia... :D Et jos näät meijät syksyllä jossain näyttelys nii tuu tule vaan moikkaamaan. :) Välitin Nempulle rapsutukset :3

      Poista
  4. Onnea menestymättömyydestä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MIKSET MAININNUT ETTÄ OLITTE TUAN KANSSA HÄIRITSEMÄSSÄ STABYKEHÄÄ TAHALLANNE? :<

      Poista
    2. EH on erittäin hyvä, muista kuitenkin se. Ehkä voisin sanoa "Onnea menestymättömyydestä" jos koira ei sijoittuisi kilpailuluokassa tai saisi esim. Hn tai Tn, joten nyt en ymmärtänyt pointtiasi tuossa.

      Ja toiseksi, eläs raiskaa sitä capsia, ei mun lukijoita kiinnosta mitä tehtiin kehän jälkeen, joten ei ollut tarpeellista laitttaa muuten valheellista tietoa sinne. Ei häiritty kehää, sinä se häiritsit meidän kuvien ottoa.

      Poista
  5. Omistitteko te sen tyhjän kehän? En usko, kuka tahansa saa treenata tauolla olevassa kehässä. Toisin kuin temputtaa koiria käynnissä olevan kehän sisäpuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoinpahan vaan, et häiritsit kuvien ottoa. Voi lapsi pieni, missä on sun luetunymmärtäminen? Ei me muutenkaan temputettu koiria siinä kehässä, onko sun näkökin huonontunut....

      Poista
  6. Tuas sanoi että temputitte ja mä näin sen, turha väittää vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me kyllä temputettu, mutta muuten ihan hyvin nähty, et oltiin siinä 8)

      Poista
    2. Niin, ja ei se mee niin että vanhin junnu menee viimeisenä, derp XD se on sen nimen mukaan. Lue nyt ne näyttelyiden säännöt eka.

      Poista
    3. Oho, tota en tiennyt, kiitokset informaatiosta!

      Poista