31.7.2014

Agiliitoa 14.7.2014

Arrrar ja tästäkin on jo niin hirmukauan. Ihan liikaa. Oltiin tosiaan heinäkuun puolessavälissä reenaamassa agilityä piitkästä aikaa. Varattiin tunniksi Lohjan koirakeskuksen suurempi agikenttä ja oli kyllä hyvä. Koottiin ensin esteet yhdenlaiseksi radaksi. En nyt laita ratapiirroksia, koska molemmat näkyvät videolla. jos joku välttämättä haluaa ne piirrokset niin voinhan ne aina väsätä teille. Tehtiin siis kahta omaan makuun tosi mukavaa ja helppoa rataa. Ensimmäisessä oli mukana kepit, jotka ei ollut niin hyvät tuolle vauhtipojalle. Yleensä se juoksee ihan hirmukovaa kepit, mutta nyt ei pysynyt oikeen kiemurat matkassa ja piti hidastaa tosi hitaaksi kepeissä. Pöytä oli kans hiukan vaikea, aika hutera ja heiluva ja Nemon oli vaikea hypätä siihen. Esteet pidettiin matalina, ettei nyt mitään käy.



Tässä välissä voisin sanoa, että Nemolle on varattu 14.8 lonkka-kyynär-polvi-silmätarkastukset ja itseäni jännittää ihan hirveesti, että mitkä lonkat sieltä tulee (ja kans toivon, että olisi nollakyynäret ja polvet). Tosiaan, meidän toinen rata oli pyöreä ja siinä oli mukana pari muuta estettä, eikä keppejä. Molemmat putket oli ja pussi, niistä Nemo tykkää. Ja muutenkin tuo rata oli tosi hyvä Nemolle, kun se pääsi juoksemaan lujaa. Eipä tässä muuta. Nemo on alkanu pelkäämään kontaktiesteitä, niitä nyt hiotaan aina kun päästään kentälle. Ja jos nyt vaikka Nemolle saataisiin hyvät tulokset kuvauksista niin päästäisiin aloittamaan. Eikai tässä muuta, alla tosiaan vielä videota.

3 kommenttia :

  1. Onko toi joku noutajien juttu :,D Sonikin menee agii ihan täpöö paitsi kepit.. seki kävelee ne :D

    VastaaPoista
  2. Vauhtia on kepeillä hyvä olla, tekniikka pitää vaan opettaa. :)
    Jos teet itse ratoja, muista ottaa selvää minimietäisyyksistä, joita esteiden välillä pitää olla. Esim. 1 ja 2 hypyt ovat aivan liian lähellä toisiaan, mistä juurikin kertoo ettei koiralla ole edes mahdollisuuksia ottaa lisäaskeleita esteiden väliin. Mitkään jumppasarjat eivät kuitenkaan radalle kuulu vaan ovat omia harjoitteitaan.

    VastaaPoista