3.8.2014

Mätsärissä pitkästä aikaa! (+koirapuistokuvia)

Oltiin tosiaan viime tiistaina käymässä Helsingin mätsärissä, Koneen kentällä. En jaksanut ees pestä Nemoa, trimmailin vain sen korvat ja rinnan, häntääkään en sitten pyöristänyt. Lähdettiin siinä viiden maissa tiistai iltapäivällä bussilla kohti Munkkiniemeä, jossa mätsäri järjestettäisiin. Mentiin Nemon kanssa ilmoittautumaan ja nähtiin siinä samassa meidän Muumi-whippet kaveri. Häkkiä ei ollut mukana, joten mentiin puiden taakse varjoon oottelemaan. Oltiin numerolla 18. Nemo meni tosi hyvin omasta mielestä parikehässä, jopa kuumuudesta huolimatta. Ai, että minä ootan, että se kasvaa ja sen takaliikkeet levenee, näkisitte miten kapea se on takaa... Joo, tosiaan parikehässä meitä vastaan oli australianpaimenkoira. Saatiin sitten Nemon kanssa punainen. "Nuorelle urokselle punainen tänään!"Joo, se on kapeä takaa.... Mätsärikuvat c. Nina! <3


Ensin oli sitten punaisten nauhakehät ja odoteltiin Nemon kanssa viilennysloimi päällä meidän vuoroa. Ensin laitettiin koirat numerojärjestykseen, jonka jälkeen seisotettiin. Sitten tuomari vaihtoi vielä koirat vauhtijärjestykseen jossa me oltiin kolmansia. Tuomaroi sanoi vielä että "omaan silmään sporttiset ja alkukantaiset koirat ovat hienoja", tiputti Nemon ja jätti tasapaksun labbiksen. En valita, mutta oli kyllä vähän jännä juttu... Nooh, upeesti tuo pikkupiski kuitenkin esiintyi ja saan olla taas siitä ylpeä. Saatinhaan me sentään punainen!
Mätsrin jälkeen Ninan porukat tiputti mut ja Nemon kivenlahden koirapuistoon jossa oli onnellisena sattumana meidän kaveri Leo ja sen omistaja Taru. Siellä oli kans kaks bassettia, sininen tanskis, kääpiöpinseri ja opaskoira-Freja, rodultaan rottweiler. Nemolla oli tosi kivaa, se sai yhdessä kohtaa ns. hepulin ja juoksi kovaa ympäripuistoa. Se leikki kans paljon sen tanskandoggin kanssa, kerrankin on joku Nempua isompi kaveri. Päästiin sitten tosiaan Tarun kyydillä kotiin. Nyt oon viikonlopun hoidellut Miian koiria. Siellä on uros+narttuflätit ja urosflättipentu nyt 3kk 3vko. Sekä Jessi-labbis ja Cindy-länsiylämaanterrieri. Kuvia on tulossa, huomenna on JEEJEEJEEEJEEE!!!!! Pitkästi aikaa siis ratsastus ja mulla on korvaus astetta edistyneemmässä jatkoryhmässä, koska perjantaina en näyttelyn takia päse. Jeejee, oon ihan innoissani, toivottavasti saisin Mandin! Eikai tässä muuta, Nina tulee huomenna tallille mukaan niin saan videota ja kuvaa tai jompaakumpaa. :)


12 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia! Ja Kodallahan on kans erittäin ahdas takaliike ja ei se oo mihinkään ikinä leventynyt.., mutta sillä B/D lonkat joten saattaa vaikuttaa..

  -tahma-tassut.blofspot.fi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja jep, tiiä sit et leveneekö tolla ollenkaan takaa kasvaessa, toivon kovasti.

   Poista
 2. Ihania kuvia! ♥ Ja onnea hyvästä sijoituksesta!

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia! :) kuinka kauan muuten olet harrastanut ratsastusta?

  VastaaPoista
 4. Oletko vielä alkeiskurssilla? Sori nää löytyy varmaa jostai mut helpompi kysyy täs. :)

  VastaaPoista
 5. Voiks tehä videon sun ratsasustarvikkeista?

  VastaaPoista
 6. http://tahma-tassut.blogspot.fi/2014/08/ensimmaiset-kerrat.html haaste heitetty

  VastaaPoista