4.8.2014

Tarvikepostaukset poistettu, uusiako?

Kuten joku tarkkasilmäinen on saattanut huomata poistin tosiaan molemmat varustepostaukset, joten niitä ei siksi enää löydy. Miksi poistin? Koska itse olin järkyttävän näköinen toisessa ja eka oli liian vanha. Ja toinen oli muutenkin, no, vähän epäonnistunut. Meillä on blogissa jo 115 lukijaa ja huimat 53 600 näyttökertaa! Ihan uskomatonta ja suuri kiitos kaikille blogia lukeville ja muuten vain katsojille. Ajattelinkin näin monen lukiijan ja näyttökerran kunniaksi kuvata uudestaan Nemon varustepostauksen ja jos moni sitä toivoo niin myös mun ratsastustarvikepostauksen. Niiden lisäksi on tulossa myös arvontaa... Joten, laittakaapa kommenttia haluatteko myös tuon ratsastustarvikepostauksen Nempan tarvikepostauksen lisäksi? Ja muutenkin kaikki kritiikki ja kommentit ovat tervetulleita. :) Nyt ratsastmaan.


21 kommenttia :

 1. Ratsastustarvikepostaus ois myös kiva saada. Nemon tarvikepostaukset olis kiva saada niinkun osissa, ettei kaikki ois yhdessä pitkässä videossa. Toivottavasti ratsastukses meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on ;) Ja toi oli muuten tosi hyvä idea, kiitoksia! Teenkin noin, osissa. Meni ihan superisti!! Postausta tulossa ;)

   Poista
 2. Tee se ratsastustarvikepostaus.

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tulla sanomaan näin aiheen vierestä, että blogisi on todella upea! :) Liityin n. viikko sitten lukijaksi ja olen nyt selannut läpi jokaisen postauksen. Olet mahdottoman lahjakas kuvaaja, juttusi ovat asiallisia ja olet todella kypsä ikäiseksesi. Näkee, että Nemo on todella hyvissä käsissä. <3 Jään innolla odottamaan seuraavia postauksiasi.

  Ja tee ihmeessä myös ratsastustarvikepostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua tää kommentti sulatti miun sydämen! ;__;<3 Suurkiitos Karo, kiva kun jaksoit tulla kommentoimaan ja vielä, että olet lukenut kaikki postaukset! Huh! Oon ihan otettu siun kaikista kehuista ja kommenteista, kiitän kovasti<3 Ajattelinkin tehdä sen!

   Poista
 4. Tee ratsastustarvikepostaus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinki tehä ko näin monet haluu sen! Makeeta :D

   Poista
 5. Toivoisin enemmän ratsastuspostauksia, niin tunneista kuin muustakin heppailuun liittyvästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen niin paljon kuin vaan pystyn! En kuitenkaan niin paljoa käy tallilla :)

   Poista
 6. Mikä päivä sinulla on vaikituisesti ratsastus?

  VastaaPoista
 7. Nemon varustepostauksessa kuvaa tarvikkeet lähemmin sitten, viimeksi ei saanut niistä mitään selvää kun olit niiden kanssa niin kaukana! :D

  VastaaPoista
 8. Jee, amonyymitki pystyy nykyisin kommata. Mun mielest se ei oo ollu ennen mahollista. Mutta kiitti siitä mahollisuudesta, sillä mä oon pitkään halunnu sanoo, että tää sun blogis on ihan paras! Jutut on mielenkiintosia ja kuvat upeita, varsinkin toi Nemon kuva tässä postauksessa. Mä tykkään lukee näitä sun juttuja, kun ittelläkin on flätti kotona, niin on kiva kuulla muiden flattien omistajien harrastuksista, kuulumisista yms. Tosin mun flattini on melkein 4kk, eli ihan pentu vielä. Saa nähä millanen koira siitä tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä huomasin, että se anonyymien kommentointimahiks oli vahingossa pois päältä! Voi ihana kommentti sulta! :) kiitos kovasti<3 Mistä kennelistä sulla on flatti? Olisi kiva kuulla siitäkin lisää. :) Luonne? Harrastuksia? :)

   Poista
 9. No se mun sileäkarvainen noutaja Heilurihännästä. Me ei vielä harrasteta mitään, kun se on vielä niin pieni. Toki harjotellaan nyt jotain perusjuttuja ja sitten ehkä vähän myöhemmin kun ikää ja kärsivällisyyttä tulee lisää niin alotettais mahdollisesti Toko. Tosin agilitykin kiinnostaa ja enkä jotkut nomejutut. Näyttelyissä ois myös joskus kiva päästä käymään, mutta ois ehkä helpompi alottaa mätsäreistä. Luonteesta en osaa vielä niin kauheesti sanoa, ei ainakaan vaikuta vielä niin höslältä, kun jotkut flatit. Eli se on ehkä vähän rauhallisenpaa sorttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se on sieltä, kiva kenneli :) Kerro sitten miten teidän tokoilu menee, olis kiva kuulla!! Agility on ainakin meillä tosi kiva laji, kun Nemo vielä tasapainottuu ja saadaan parin viikon päästä kuvattua luusto. Nomeilu on kans mukavaa, kun se on niin monipuolista. Jos ootte tulossa johonkin samaan näyttelyyn ku me niin tuu vetämään hihasta!! :) Meiltä taitaapi löytyä aikas samanlainen, rauhallinen yksilö. :)

   Poista
 10. Nii ja unohdin sanoo, toi sun uus banneris on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos! Tai, kiitos kuuluu Bean omistajalle joka sen on tehnyt :)

   Poista
 11. Pakko tulla ihan vaan sellaisella kommentilla sörkkimään, että tuo ulkoasu on mieletön. Tai tuo noutajan pääkuva, taivas miten kaunis ilme <3

  VastaaPoista