24.8.2014

Varustepostaus osa.1

Ensimmäisessä osassa esittelen käytetyimmät hihnat, pannat ja valjaat. Ja tuossa tosiaan on esittelyssä ne käytetyimmät pelkästään, suuri osa on myös kadoksissa. Videolle ei päässyt myöskään meidän Rukan keltainen hihna. Tässä kuitenkin ensimmäinen osa. Mitä haluaisitte nähdä seuraavassa osassa?

16 kommenttia :

 1. Mua häiritsi aivan liikaa tuo termi pistolukko, kun kyseessä on pistoolilukko. Pistolukko on sellanen muovinen, niinku valjaissa on siinä maharemmissä. Samoin kun oli esittelyssä se nylonhihna, sanoit panta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, eikä! Mä olen aina luullut, että se on pistolukko! No, aina oppii uutta :) Ups, sinnekkin tuli virhe.

   Poista
 2. Ihan kiva video! Mutta siinä oli jotain mustia kohtia, nii oliks ne tarkotuksella vai eiks se viedeo vaan näkynyt hyvin kun katoin sen koneelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla ei näy mustia kohtia ollenkaan :o

   Poista
 3. Mulla oli kyl kans sellasia mustia taukoja, pisin on noin 25s sinisen fleecepannan ja pinkin Rukka-pannan välissä. Pitäiskö siinä välissä olla jotain tarvikkeita? Niitä mustia kohtia tuli siis useempi. Esim. ihan alussa: "eli täs ei oo kaik..", sit pimeni ja hetken päästä jatkui "tää on ollu tosi hyvä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mullakin, outoa :o Mut muuten hyvä postaus:)

   Poista
  2. Mullakin näkyy mustia kohtia :(

   Poista
  3. Kappas, niin näkyy mullakin. Koneellekkin tallennetussa tiedostossa näkyy nuo mustat kohdat, eli en saa sieltä käsinkään niitä oikein korjattua! Enkä yhtään tiedä miksi nuo mustat kohdat tuossa on, ekassa selitän jotain kuonopannasta JA itseasiassa siinä tokassa mustassa kohassa pitäisi olla sen planet pet societyn sininen pistolukkopanta! Se jonka esittelin Maailmanvoittajanäyttelyn ostoksissa :)

   Poista
 4. Mihin sä tarviit noin hirveesti tavaraa? :) Meillä on kolmivuotias bordercollietyttö eikä sillä kyllä oo läheskään noin paljon hihnoja, pantoja ym. Lenkeillä käytetään aina Hurtan hihnaa ja y-valjaita. Treeneissä sitten valjaat vaan vaihtuu perus nahkapantaan. Koira käy mun vanhemmilla aina välillä hoidossa ja niitä varten oon ostanut 8m flexin, koska eivät uskalla koiraa pitää irti niin saa olla vähän vapaammin. Lisäksi tietysti on kaikki pentupannat ja muut vielä nurkissa. Ja siinä ne olikin ja hyvin on pärjätty.

  Haluan nyt tietää että oonko vaan itse hirveän pihi vai onko muutkin tämmöisiä jotka painaa samoilla muutamilla varusteilla aina vaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan oli vaan kahdeksan hihnaa ja kuusi pantaa! :D Lisää löytyy... Tullut vaan aina hankittua "vähän lisää" ja niin tavaroita kertyy. Pärjäisihän vähemmillä, mutta itse tykkään vaihdella ja laitella lenkeille erilaisia hihnoja ja pantoja. :)

   Poista
  2. Hehe, no mikäs siinä jos vaan rahaa riittää! :D Köyhänä opiskelijana menee varat enemmänkin ton elukan koulutuksiin ynnä muihin, ettei noista hihnoista nyt silleen jaksa perustaa. :--D

   Poista
  3. Asun vielä kätsysti vanhemmilla niin voi ostella nyt kaikkea ja raahata kamat sit omaan kämppään! :D

   Poista
 5. Hyvä vide sekä hyvä blogi . liityin lukijaksi :) http://lotssoffunwhitfanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hyvä video! :)

  Siljuaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista