7.8.2014

Vihdoin ne RATSASTUSTARVIKKEET!

Sain tosiaan väsätyksi tän videon tässä pari päivää sitten, kun ei ollut porukat kotona, niin ei ollut myöskään puhetta ja meteliä. Tässä tosiaan pitäisi olla kaikki mun ratsastustarvikkeet jos en ihan väärin muista. Pahoittelen kovasti puhelimesta kuuluvia hälytysääniä ja tuota välillä olevaa epätarkkuutta... (peilin kautta se näytti tarkalta) Ja tuo tarkennusvalokin vilahtelee välillä videolla. Tosiaan, pidemmittä puheitta tässä tämä video vihdoin on. Ja pieni juttu vielä, olen tosiaan nyt Mian kanssa noutajien erkkarissa esittämässä flättejä (postaus ajastettu) ja huomenna olen maailmanvoittajassa Tuan kanssa! Ensi tiistaina alkaakin jo koulu. Värjätään muuten tänään mun hiukset. Toivottavasti tykkäätte videosta! :)

8 kommenttia :

 1. Mäkin aattelin mennä kattelee noutajaerkkaria, mutta ei sitte tullu lähettyy.

  Video oli muuten tosi kiva! Sopivan pitunen ja muutenkin mukava, vaikka en oo itte niin kauheen kiinnostunu ratsastuksesta tai hevostarvikkeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli ihan huisinhauskaa!! Huippu porukka ja koirat<3

   Kiitos kovasti kehuista muuten, kiva kuulla että tykkäsit :)

   Poista
 2. Tää on nyt ihan aiheen vierestä, mutta multa on mennyt ohi että onko Peppi sun koirasi vai hoitokoira? :D Anteeksi että olen tyhmä.

  Niin ja hieno video ja blogisi on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mun oma dogi! :)

   Wau o.o Olipa ihana, lyhyt ja ytimekäs kehu! Kiitän kovasti sinuakin <3

   Poista
 3. Tosi kiva video, tosin katsoin sen jo eilen youtubesta. Video oli sopivan pituinen, ja esittelit tarvikkeet mun makuun just sopivalla tavalla. Video oli siis kaikinpuolin todella hyvä. Laita kuvaa sitten vaikkapa ig:hen kun olette värjänneet sun hiukset. Kiinnostaa nähdä mimmoset tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, kiva kuulla, että tykkästi, kiitti!! :3 Kuvaa on tulossa, huomenna tai ylihuomenna ;)

   Poista
 4. Eikös sulla ole ollenkaan chapseja?

  VastaaPoista