17.8.2014

Ratsatus Ripalla!

Perjantaina lähdin tallille hieman vakain mielin, Ripa-heppa ei ole oikein ollut niitä lemppareita. Ratsastaessa ihan mukava kaveri, mutta tallissa testaa hoitajaa luimistelemalla tms. Nyt vasta talleilun jälkeen tajusin miten mukavaa on, kun on temperamenttinen heppa hoidettavana. Oltiin tosiaan vähän jälkeen puolen paikalla Ninan kanssa ja ruvettiin laittamaan heppaa kuntoon. Hienosti se saatiin rapsutuksien kera laitettua ja lähdettiin viittä vaille maneesia kohtia, kiva että oli maneesissa koska ulkona oli hiukan sateinen sää. Oltiin Ripan kanssa ekoja maneesissa, nousin selkään ja lähdettin sitten käppäilemään. Lopulta kaikki muutkin alkoivat valumaan maneesiin ja pystyttiin aloittamaan.


Eniten itseäni tuossa ryhmässä ärsytti, että ei saanu tehdä itsenäisiä alkuverkkoja vaan piti mennä ohjaajan mukaan aina ja ensin pysähdyksiä kaikki jne. Silloin maanantain ryhmässähän mentiin itsenäiset ja se oli ihan super. Huomasin kuitenkin heti alusta, että Ripa oli tosi terävänä ja pirteänä joten lähdin iloisin mielin ratsastamaan. Otettiin stoppeja ja piti monta kertaa pysähtyä että sain herran kuulolle. Seuraavaksi oli raveja ja tuntui, että puoli ryhmää oli unohtanut miten ravataan uralla TAI mennään suoraan radan poikki toiselle puolelle. Hämmästys. Mentiin kuitenkin silleen, ko pystyttiin Ripan kanssa siellä omaa tahtia ja hyvin menikin, kun päästiin vauhtiin.


Otettiin vielä puolen jälkeen laukkoja, ensin ei oikein tuntunut ollenkaan onnistuvan, mutta kuiskailin Ripan korvaan laukka-sanaa ja sitten poitsu tajusi idean. Laukattiin aina vaan lyhyet sivut ja _ärsytti, kun koooko pitkä sivu oli vapaata ja tietty siinä eessä oli joku snadi jumittamassa liikenteen, joka ei voinut edes ohjeiden mukaisesti ravata sivua, kun siellä oli sitä tilaa! Pitihän Ripaa kannustaa eteenpäin jonkin verran, vaikka hienosti se menikin niin olisi ollut kivempi laukata enemmän. No, mutta saatiinhaan kuitenkin laukata. Laittelin perjantai illalla vielä viestiä peikkiin ja sain, kuin saikin vaihdettua perjantain tunnin maanantaille, tunnille jossa omasta mielestäni kehityn paremmin, jes!! Sinne siis heti huomenna ja aikas superia ellen sanoisi. :)

7 kommenttia :

  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Käyn tsekkaa sunki blogin :)

    VastaaPoista
  2. laadukkaat kuvaustaidot mul näil canneil XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli just hienoi noi videot ja kaikki!!! :3<3

      Poista
  3. Oii, teillä meni hienosti :)!
    Ripa on kyl ihana :3

    VastaaPoista
  4. sulla on väärä kevennys :D otti niin paljon silmään että pakko oli sanoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon klipeillä saattaa ollakkin, vaikka vaihtelen sitä aina, kun sattuu olemaan väärä :)

      Poista