28.10.2014

Epävirallisen virallista meininkiä!

Pearly Coat Black Market "Sniffe"

Ei me kyllä missään virallisissa näyttelyissä olla nyt oltu, mutten keksinyt parempaa otsikkoa. Aloitetaan viikon takaa sunnuntailta, kun käytiin Nurmijärvellä mätsärissä. Mulla oli kaks häkkiä mukana, kamat ja koiruudet. Maneesin edusta oli ihan karseen mutanen ja kehät oli siis maneesissa. Suht. isot kehät ja hyvä niin, koska mulla oli kaks suurliikkeistä miestä mukana... Jeri oli ekana pennuissa, esiinty ihan hyvin, välillä innostu liikaa lihapullista, muuten jees ja ravi oli ihan super. Sinisen nauhan sai, en muista mikä oli parina ja kuvia ei valitettavasti ole! Sinisten kehässä pennulta alkoi mennä hiukan hermot, mutta seisoi kuitenkin tosi hyvin ja tuloksena SIN3. Seuraavaksi oli Sniffe isoissa, joka sai myös sinisen nauhan. Niffen jälkeen oli heti Nemo ja ekaksi en ees tajunnut, että oli Nemo jo vuorossa, kunnes juoksin kehään. Nemolle hienosti punainen! Sniffe sinisten nauhakehissä pötki sijalle SIN3 ja Nemo PUN3! Meillä oli oikeen iloinen, mutainen ja onnistunut kolmospäivä, hienot koirat. :)

Oak Barrel's Lightning Cable "Nemo"

Vas. Sniffe, Nemo ja Sniffens Alppien Lakea Jää "Jeri"!

Sunnuntaina meillä olikin Jerin kanssa pentunäyttely! Lauantaina oltiin laitettu herätykset jo valmiiksi päälle illalla ja saatinhan nukkua tunti pidempäänkin talviaikaan siirtymisen takia. Aamulla lähtö vähän ennen kasia, Miia heitti meijät Jaanalle, jolta saatiin kivasti kyyti Lahteen. Mukana tuli myös kaksi Black Mica's koiruutta, oli muuten tosi nättejä molemmat. Paikanpäällä paikalla oli jo Jerin sisko Luna, muttei muita pentusia Jerin pentueesta, joita piti tulla paikalle. Pian tulikin jo Jerpan veli Paha ja meidän tuttu Anu! Pohdittiin siinä missä neljäs on, eli Tenho. Pentuluokan alkaessa se sitten ilmestyi sieltä kehään toiselta puolelta, kuten arvelinkin jo.

Sniffens Alppien Puuteri "Tenho" luultavasti :)

Jeripentu esiintyi ihan älyttömän hienosti siinä, kun kaikki oli kehässä. Siis ihan uskomaton juokseminen ja seisominen. Varmasti meni hienoiten miten ikinä onkaan mennyt. Yksilöarvostelussa seisoi taas niin pätevästi, että voi pentua! Juokseminen meni omasta mielestä päin sanonko mitä, ainakin edestakaisin, kun pentua ei kiinnostanut yhtään. Muttamutta silti oon iloinen ja ylpeä pennusta, se oli ihan mahtavan reipas koko ajan, paitsi sen häkkiin saaminen tuotti-sanoisinko pieniä onkelmia. Hienosti sitten pentujen kilpailuluokassa pikkumies kiipesi kakkossijalle ja olisi ollut ykkönen paremmilla takaliikkeillä jos oikein tajusin tuomarin pointin! On se niin pätevä ja hieno, kunnia viedä tummoista.

Sniffens Alppien Lakea Jää "Jeri" PEK2 KP

Kasvattajaluokassa meitä vastaan oli hieno Heilurihännän-kennel, joten oltiin toisia kera kunniapalkinnon. Hyvä esiintyminen omasta mielestäni, Jeri ainakin veti täysillä ja hienosti, vaikka lattia luisti! Oiken kiva ja onnistunut päivä oli, siitä sitten kotiin ja vein vielä Miian isot koirat ulos. Meillä oli tosi kivaa ja Kerriraatokin löysi tien vierestä siis variksenraadon... Hassu mummo. Nyt ei oo hirveesti plänejä, viikonlopulta on teille yksi kivaisa yllätys ja kokeetkin on kuukauden tauolla, jesjesjes! Kohta onkin jo Jyväskylän näyttely Miian kanssa. Postausta on siis tulossa piakkoin. ps. Hesan pentunäyttelyyn ei päästäkkään, kun Miia unohti ilmottaa Jerin sinne, thihih. :D

11 kommenttia :

  1. Ekassa kuvassa on siistimpää, jos hihna on nyrkissä kämmenen sisällä eikä kierrettynä kämmenen ympärille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. On toki, mutta näyttää rumalta :)

      Poista
    3. Helvetin nettiyhteys, ensin lähettää viestiä, ei lähetä ja kun laittaa uusiksi, tulee sekä omalla nimellä että anonyyminä. Totta, se on paljon helpompaa vain pyörittää ympärille, mutta jos vertauskuvana ottaa saman kuvan, jossa hihna on nyrkissä, on se pyöritetty rumemman näköinen :)

      Poista
    4. Helvetin nettiyhteys, ensin lähettää viestiä, ei lähetä ja kun laittaa uusiksi, tulee sekä omalla nimellä että anonyyminä. Totta, se on paljon helpompaa vain pyörittää ympärille, mutta jos vertauskuvana ottaa saman kuvan, jossa hihna on nyrkissä, on se pyöritetty rumemman näköinen :)

      Poista
    5. Jep, ymmärrän :) Mulle ei ole niin tärkeää miten se hihna on, ei pahalla :)

      Poista
  2. Harmi ettet pääse sinne Helsigin pentunäyttelyyn :( Oli kyllä ihan huippukivaa sielä Nurmijärven mätsärissä. Kiitti seurasta ja onnea vielä Nemolle, Sniffelle ja Jerille :) Aika kolmospäivä sulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itteäniki harmittaa :/ Mut hei, tuun silti stalkkaamaan minifläpiä sinne kehälle! ;) Ja hihi, onnea teillekkin<3

      Poista
  3. Oi, kiva:) Flättien kehät alkaa sitte jo 10.00 ja me ollaan heti alussa. Koitetaan varmaan lainata se häkki jostain muualta, kun sun voi olla vaikee tuoda sitä sinne. Ja yleisö taitaa päästä sisään messukeskukseen vasta 10.00.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kympiltä aukeaa :/ Harmi, muuten oisin tuonu häkin vaikka ruuhkien läpi! Tullaan silti kattomaan HETI! :) Ekoina suunnistetaan sinne.

      Poista