16.10.2014

The beat goes on and on






Olen tosiaan hoitanut nyt koko syysloman alun jo näitä Miian koiruuksia. Mukana menossa tietty tuo ruskea katastrofi a.k.a Nemo. Ja Miian koirista mummoKerri, Jessi, Jerijerpa ja ihanin Sniffe. Kasaan joka päivä meidän tekemiset listaan lyhennettyinä niin saan ne kätsysti kirjoitettua blogiin. Alkuun sananen siis, Jessi on Ninalla hoidossa nyt, että saataisiin Ninallekkin oma koira ja Jessi ns. testauksessa. Jännää... Tiistaina käytiin Ninan ja koirien kanssa jo kiertämässä luontpolku, kun Miialla oli iltapäivä töissä. Oli ihan superkivaa, mukava ilma ja rento meininki kaikilla. Kerri päätti pyöriä p*skassa niih se piti sitten pestä siinä karseen hajusessa vedessä, ko en jaksanu sitä kotiin asti lähteä pesemään. Koirut ui paljon ja niillä oli suuuppperkivaa! Postauksen kuvat muuten on sekalaisesti eri päiviltä, esim. tiistailta ei ole ollenkaan kuvia. Mätsäripäivän ja viime sunnuntain kuvat tulee sitten eri postaukseen!




Keskiviikko oli eka kokonainen hoitopäivä. Lähdin vähän ennen ysiä ruokkimaan koiruuksia, mutta lähdettiinkin siitä suoraan lenkille ja lenkin jälkeen vasta ruoka. Kierrettiin koko luontopolku (siis. 5km), mutta luontopolun lopussa tuli mutka matkaan nimittäin me eksyttiin polulta. Mä sammalsin mettässä ihan muissa maailmoissa ja yht'äkkiö huomasin, että oltiinkin väärällä polulla jo. Yritettiin löytää takaisin oikealla, mutta samoilun jälkeen päädyttiin lähtöpisteeseen ja näin meidän lenkki venyi yli kolmeksi tunniksi ja varmasti ainakin kahdeksan kilometrin lenkiksi. Ei sillä, oli ihana sää ja koirilla oli superkivaa uimassa ja juostessa ympäri luontopolkua. Kyllä nuo koiruudet eniten nauttii, kun saavat juosta, temmeltää, uida ja riehua. Ihanan elämäniloiset flätit. :)





Siitä lähdettiinkin extemporee kolmen koiruuden kanssa tallille. Pohdinnan jälkeen mukan lähtivat ruskea, musta ja labu. Eli siis Jessi, Sniffe ja Nemo. Haettiin kamera kotoa ja juotavaa reppuun ja oltiin valmiita lähtemään. Ekassa bussissa meillä oli tosi vaikeata mahtua kaikkien nelospaikallekkaan, joten Nemo tyytyväisenä vetäytyi nukkumaan keskelle käytävää-ai miten niin rento kaveri... (cliketiclik) Tallilla oli koko joukkio tosi nätisti, Nempa tietty ennnekin ollut, mutta Jessi ja Nihveli meni tosi hienosti. Jessi oli tosin liiankin rohkea, kun ei väistänyt heppaa, onneksi käynyt mittään. Sniffeltä pääsi välillä pieni sisäinen murina ja kentän laidalla kaikki kolme koiraa murinahaukkuivat pienelle PONILLE, joka oli viereisessä tarhassa, hassuja noutajia. Otettiin kuvia ja siitä lähdettiin ratsastuksien jälkeen kotiin. Hienosti mahtui koirut bussissa olemaan taka-osassa kuskin myrtsin "kohta tänne tulee lehmiä paskomaan saatana"-kommentin jälkeen. :D





Keskiviikkoiltana ei ollut mitään ihmeellistä koirujen kanssa, rakkaimman Nihvelin otin nukkumaan meille, Jessi Ninalla ja Kerri sekä Jeri jäi kotiinsa. Nytkin tuo urpo nukkuu vieressä urpoimmassa asennossa, on se hassu koiruus. Torstaina, eli tänään lähdettiin aamusta taas ryhmälenkille Ninan ja koiruuksien kanssa. Steppailtiin suon läpi (=lempipuuhaa, kuin myös omistajalle) meillepäin, koirut juoksi ihanan onnellisina vapaina ympäri suota. Meillä muokattiin Ninnnnnan kanssa kuvat ja suunnattiin rakentamaan rata. Nemon kanssa kaksi tuettua toistoa keinusta, se alkaa jo uskaltamaan mennä siitä, hieno mies! Kerri, Sniffe, Jeri ja Jessi kaikki loppujenlopuksi osasivat mennä putkesta ja pompata hypyn yli, paitsi ei me tuota pentua pomputettu, jätetään se pois laskuista, kun se juoksi vaan putkesta läpi. Näytti koirat muuten onnellisilta. Oikein hyvin menneet reenit ja Jessin täydelliseen keinusta menoon oli hyvä lopettaa, on se niin hienosti oppiva labu, oli Ninankin kanssa tehnyt hienot sivulletulot.


Iltalenkillä käytiin vielä metsän kautta kiertämässä koirien kanssa, vähän rennompi päivä tänään. Oli muuten kova härdelli meillä päivällä, kun en jaksanut heittää koiruuksia kotiin ja neljä koiraa pyöri ympäriinsä kotona. Metsäilyn jälkeen mentiin Miialle ja plänäiltiin vähän huomisia juttuja. Huomenna kuvataan iso kasa videoita blogin puolelle, arvaakohan kukaan mitä... Oon muuten ihan rakastunut Miian kahvikaakaokoneeseen, tahtoo kans! On ihanaa kuljeskella vapaasti ja rennosti talossa Ninan kanssa ja tehdä mitä lystää. Huomenna tosiaan kuvataan niitä, toteutukset saattaa "vähän" jäähä, kun on paljon ohjelmaa. Huominen päivä menee luultavasti Ninan kanssa, lauantaina toisen kaverin kanssa ja iskän ja koirujen kanssa mäkkärin drive in-kaistalle (!!! :D). Sunnuntaina meillä onkin mätsäri, jonne lähtee näillä näkemin Sniffe, Nemo ja Jeri. Maanantaina me hypätään ratsastuksessa ja tiistaina yhteislenkille Nooran, Riimin ja Renen kanssa. Kaikkea mahahtavan kivaa! :)



6 kommenttia :

  1. Ihania kuvia sulla taas jälleen!

    Vitsi mä repesin tolle bussikuskin kommentille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3 hihi, se oliki aika myrtsi bussikuski :D

      Poista
  2. Kai tulee muutes taas joulukalenteri tänäkin vuonna? :)

    VastaaPoista
  3. Joulukalenteri ois tosi kiva! :)
    Mihin ajattelit lähteä opiskelemaan peruskoulun jälkeen?
    Ihania koiria :3

    VastaaPoista