30.10.2014

"MyWeekend" 25-27.10!



Pari sanaa, jotka toivoisin että lukisitte, ennen kuin katsotte. Pahoittelen tosiaan, että lauantain aamu jäi kuvaamatta, mutta siinä säädin vain puhelimen vaihdon kanssa, kun vaihdoin uudempaan, eli Lumia 920! Klipit onkin kuvattu sillä ja omasta mielestä ei ollenkaan huono laatu, päinvastoin. Tottakai jos tuo laatu haittaa hirveästi niin voin kuvata Mydayt tms. kamerallakin. Launtai-illasta meille tuli vieraita, joten siinä en kuvannut kuin nuo pari klippiä. Sunnuntaina oltiin pentunäyttelyssä ja vein Miian koiruuksia vielä uloskin. No, maanantaina ridaus ja koulu kuten varmaan arvaattekin. Kiitos paljon kyselyihin vastanneille, tätä siis äänestettiinkin eniten. Mielelläni teen näitä lisää jos haluatte! Kysmyspotaus on myös tulossa. :)

6 kommenttia :

  1. Nyt on kyllä ihan pakko kysyä, että söitkö sä jäätelöä aamupalaksi? :---D

    Mutta siis hei tosi kiva video! :) Elämäsi vaikuttaa ihanan koiratäyteiseltä. Harrastatteko muuten Nemon kanssa enää agilitya?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo....söin... :D Hiihih, mulla oli kiiiiiire ja silti ehin syödä jätskiä ja olla koneella. logiikka? :D

      Ja voi kiitos! On kyllä noi koiruliinit suuressa osassa, mukavia kavereita :) Ei me harrasteta, reenataan välillä, oottelen että koiruus kehittyy paremmin :)

      Poista
  2. Oo, tää oli tosi kiva! :D Onko näitä my-daytä ja -weekendejä "rankka" kuvata? Mä ainakin unohtaisin (ennemmin en jaksaisi) aina kuvata puolet päivän asioista videoille... Ei ollenkaan ollut paha tuo kännykän videolaatu, todella hyvin tuli siistiä videota sieltä näyttelyistäkin! Ainoa, missä huomasi kunnolla kohinaa oli iltapätkissä. Mutta joo, tee ihmeessä lisää näitä! Oikein kivaa katsottavaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittelen! :)

      Mulle ei ole raskasta, välillä arkipäivinä unohtaa kuvata, mutta itse ainakin muuten muistan tosi hyvin. Kiva kuulla, että oli hyviä nuo laadut puhelinvideoissa, eli siis koko videossa. Ilta on tosiaan pahin, mutta saa siitäkin paremman, kun GoProlla eikä kameralla näkyisi mitään. :) Kiitos, teen lisää! Maananantaina tulossa videopostaus :)

      Poista
  3. Missä sä käyt ratsastamassa :)?

    VastaaPoista