8.1.2016

Pakkanen kiristää tassunpohjiaMittari näyttä -25 ja alan kaivelemaan kaappeja. Missähän Nemon talvimantteli onkaan. Löytyi sitten Ninalta, kun oli Jessillä käytössä viime talvena. Eihän tuolla kovin lyhyt turkki ole, mutta sitäkin ohuempi ja ilman pohjavillaa. Mantteli siis kelpasi varmaan sillekin. 


Alkuviikosta kone otti yhtäkkiä tilin irti, tarvitsin siis uuden koneen. Onneksi äiti ei tykännyt omastaan, joten sain sitten sen. Tämä on kyllä aivan mahtava. Saa tabiksi ja läppäriksi miten haluaa. Olen ehtinyt jo asentaa Lightroominkin ja kaikki tarpeelliset kuvanmuokkausohjelmat tähän! Eli kone on nyt aivan munlainen ja melkein samanlainen, kuin vanhakin. Pari yötä sitten painittiin Adoben apuhenkilön kanssa kolme tuntia siitä, että haluaako Lightroom toimia vai ei, mutta lopulta kahdentoista maissa yöllä saatiin se toimimaan. Hyvin jaksoi tuo henkilö Adobelta auttaa minua kolme tuntia tässä ongelmassa. Viikonlopuksi on taas mukavaa suunnitelmaa, kun lauantaina mennään lenkkeilemään koirien kanssa pitkälle lenkille ja sunnuntaina menen morjestamaan Nooraa Priiman kanssa. Niin ja semmoinen huippujuttu, että mulle kotiutui sunnuntaina uusi objektiivi. Ostin hieman käytettynä Sigman 70-200mm f/2.8-objektiivin. Tähän asti olen oikeastaan kuvannut sillä vain heppoja maneesissa ja lumihangessa, mutta viikonloppuna pääsee sitten vihdoin käyttöön koirien kanssa. Eipä mulla muuta, postauksen täytteeksi saitte pari viikkoa vanhoja kuvia. Täällä on onneksi jo kunnolla lunta ja ensi viikolle on luvattu paljon lisää. :)
6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia taas! Miten Nemo muuten reagoi uuteen vuoteen? :)
  Meillä tällä viikolla huiteli pakkanen liki 30, ja flattikaverusta ei voinut käyttää kuin nopsasti pihalla, kunnes tassuja alkoi palelemaan.. Onneks tänään on jo melkein puolta vähemmän pakkasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Nemo ei välittänyt yhtään, katseli raketteja innoissan. :D

   Poista
 2. Flatti, jolla ei ole pohjavillaa...? Ok...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai näillä kuuluisi olla, mutta eipä Nemolla ole tai ei ainkaan kovin paksu :D

   Poista