12.1.2016

Testiajossa Sigma 70-200mm f/2.8 ja MYDAY

Lauantaina uusi tulokas (siis objektiivi) pääsi tosikäyttöön lumisateen koiralenkille. Niin kivoja kuvia sai, nopea ja kiva tarkennus. Lopussa on sitten sunnuntaina kuvattu Myday. Ajattelin tosiaan pitkästä aikaa tehdä tuommoista videota, kun hetkeen ei ole blogissa ollut. Kuvista ja videosta saa toki kertoa mielipiteensä!


















20 kommenttia :

  1. Sulosia kuvia ja kiva katsoa MyDaytä pitkästä aikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja my day oli hyvä! Mitäkäs mieltä oot Sigman 70-300mm obista :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! En tiedä, ikinä ole kokeillut tai kuullut. :)

      Poista
  3. No kuvat on ihan mahtavia! Onnea uudesta obiskasta, tollanen 70-200 on mullakin haaveissa - mahtaa olla koirakuvaajalle täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tuo on niin mahtava, koira-ja hevoskuvaukseen :)

      Poista
  4. Nuo sun mydayt on aina niin pahaita :)!

    Sä ilmeisesti muokkaat kuvia kanssa lightroomilla niin osaatko neuvoa miten siinä toimii kloonaustyökalu? Mä oon ihan hukassa ligtroomin kanssa kun sillä voi tehdä vaikka mitä, mutta tuntuu, että mä en ymmärrä puoliakaan :D

    Ja aivan ihana tuo uus banneri muuten<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wää kiitän kovasti ihanista kehuista <3

      Apua, oon ihan pihalla, mutta mikä on kloonaustyökalu? :D

      Poista
    2. No mä oon photarilla enemmän muokkaillu (on musta helpompi käyttönen:), mutta mun läppärissä on vaan lighroom ja pöytäkone, jossa oli photoshop ei enää toimi.. Haha, mutta siinä oli siis sellainen työkalu, jolla sai poistettua kuvasta jotain (esim. jos jonkun risun haluisi saada häipymään) niin, että otetaan siitä poistettavan kohteen ympäristöstä jotain kuvaa ja kloonataan se siihen sen poistettavan kohteen päälle. Uskoisin, että light roomissa on joku vastaava työkalu, mutta toistaiseksi en ole vielä löytänyt sitä :D En tiedä tajusitko yhtään, mutta voin koitaa vielä selventää, jos jäi epäselväksi:)

      Poista
    3. Joo tajusin ja olen paljonkin muokkaillut noita! Photarilla nimenomaan ja siellä itsekin osasin poistella kaikkea. Lightroomissa taitaapi olla siinä rajausnapin vieressä semmoi ympyrän muotoinen juttu se kloonaus, mutten ole saanut itse vielä selvää miten se oikeen toimii. :D

      Poista
    4. Okei ja kiitos:) Jos tajuat jossain vaiheessa miten se toimii, niin kerro ihmeessä, mutta mä yritän itsekin tutustua siihen.

      Poista
    5. Kerron toki! Jotenkuten siinä pitää samalla lailla kloonata toinen alue kuin Photarissa. Testaamalla selviää ja youtubesta löytyy varmaan infovideoita. :)

      Poista
    6. Mä oon ainakin ymmärtänyt sen niin, että siinä maalataan sillä työkalulla se risu, sitten se ohjelma ehdottaa sen lantin minkä vois laittaa risukohdan tilalle. Sit sitä voi siirtää siitä pallurasta, että miltä kohdalta halutaan osa siihen risun tilalle. Vaikee selittää :D Mulle se LR:n kloonaustyökalu ei oikeen sovi, se on vähän kömpelö jotenkin :/

      Poista
  5. Ainakin kuvien perusteella on hyvä objektiivi! <3 Ja tosi kiva myday.

    VastaaPoista
  6. Oooi miten kiva video ja nuo kuvat on vaa nii ihania ^^ toivottavasti nähään taas pian <3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia olet saanut tällä putkella! Tätä olen kovasti miettinyt monta kertaa hankkivani :)

    VastaaPoista